Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam serdecznie wszystkich mam pytanie jestem na etapie podjecia decycji o zamontowaniu kominka i rozprowadzenia ciepłego powietrza dom o powieszchni 100m2 tylko mam mały problem firma która miała by mi to zamontować zaproponowała mi wkład KFD ECO 90 STAN CENA :o 3.490 jak dla mnie to za duzo tym bardziej iz z tego co przeczytałam ten wkład jest w stanie ogrzać 160 m2 powieszchni kiedy fachowcom powiedziałam ze wkład jest dla mnie za drogi zaproponowano mi wkład "zuzia" ????? nic konkretnego o nim sie nie dowiedziałam moze ktos uzywa ten wkład albo moze mi cos wiecej na ten temat powiedziec serdecznie dziękuje
https://forum.murator.pl/topic/64979-kominek/

witam serdecznie wszystkich mam pytanie jestem na etapie podjecia decycji o zamontowaniu kominka i rozprowadzenia ciepłego powietrza dom o powieszchni 100m2 tylko mam mały problem firma która miała by mi to zamontować zaproponowała mi wkład KFD ECO 90 STAN CENA :o 3.490 jak dla mnie to za duzo tym bardziej iz z tego co przeczytałam ten wkład jest w stanie ogrzać 160 m2 powieszchni [sporp jak na moje wymagania]kiedy fachowcom powiedziałam ze wkład jest dla mnie za drogi zaproponowano mi wkład "zuzia" ????? nic konkretnego o nim sie nie dowiedziałam moze ktos uzywa ten wkład albo moze mi cos wiecej na ten temat powiedziec serdecznie dziękuje
https://forum.murator.pl/topic/64979-kominek/#findComment-1430568