JANK 30.10.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 J/w czas został zmieniony tylko ni na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 J/w czas został zmieniony tylko ni na tym forum prosba do uzytkownika zeby zapoznal sie z wlasnym profilem samoobsluga jest i czas zmieniamy sobie sami - w profilu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 01.11.2006 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Zielonooka czy Ty przypadkiem nie jesteś blondynką ? W profilu to ja mogę sobie ustawić czas jaki chcę Chodzi mi o czas jaki pokazuje forum na stronie głównej bez zalogowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.11.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Zielonooka czy Ty przypadkiem nie jesteś blondynką ? ............. Chodzi mi o czas jaki pokazuje forum na stronie głównej bez zalogowywania Nie jest... Faktycznie, bez zalogowania pokazuje 1h do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Zielonooka czy Ty przypadkiem nie jesteś blondynką ? nawet gdyby, ale te oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.11.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Zielonooka czy Ty przypadkiem nie jesteś blondynką ? W profilu to ja mogę sobie ustawić czas jaki chcę Chodzi mi o czas jaki pokazuje forum na stronie głównej bez zalogowywania brunetka:) a Ty blondynem? bo napisales to tak jakby chodzilo o czas widoczny po zalogowaniu... [ja zreszta ..na to na gorze to wogole nie zwracam uwagi ] co ja jestem telepatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts