marcinc 21.04.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2003 witam; mam małą rozterkę - chcę kupić częściowo wykończony dom i nie mam pojęcia ile będzie mnie kosztowało wykończenie reszty ( mam tu na myśli koszty robocizny i materiałów ); o budownictwie też wiem bardzo mało, więc moje pytania mogą wydać się śmieszne, ale mimo tego proszę o pomoc; na zewnątrz : ile będzie mnie kosztowało otynkowanie go ( zbudowany jest z cegieł i pustaków i już ocieplony także na te cegły trzeba położyć już tylko sam tynk) i położenie czegoś na dach ( na razie, od kilku lat, jest tam tylko papa ) myślę o dachówkach ewentualnie blachodachówkach lub goncie bitumicznymw środku : wykończony jest tylko dół interesuje mnie więc koszt schodów na górę ( drewnianych ) - na górze jest otwarta przestrzeń z doprowadzonymi instalacjami interesuje mnie więc koszt tynków wewnętrznych , ścianek działowych i rozprowadzenia instalacji; z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 27.04.2003 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Napisz do mnie lub zadzwoń w sprawie tego domu,mozemy sie umówic i obejrze to na miejscu,wowczas moge powiedziec o kosztach i cos doradzić.tel;086-476-2827kom;0694-908-737Obecnie pracuje w Warszawie,wiec jesli jestes z Wawy to mozemy sie spotkac kazdego dnia po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts