krzysztofh 30.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 W jakiej najniższej i najwyższej temp jest w stanie przezimować wykopana kanna? Obecnie jest w obszernej doniczce zasypana ziemią. Zdaje się, że trzeba ja nieco podlewać, co wydaje się logiczne aby nie wyschła przez zimę. Czy można dla zmniejszenia parowania włożyć doniczkę do worka foliowego czy lepiej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 31.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 moje kanny będą leżeć w piwnicy po pierwszych przymrozkach, w tekturowych torbach bez ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaalicja 11.11.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 A co jak się nie ma piwnicy? Mieszkam w bloku, wiosną dostałam na działkę 4 kłącza, a teraz mam ich całe wiado. Bardzo chciałabym je przechować do wiosny. Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 14.11.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja przechowuję w nieogrzewanej komórce, w torfie. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaalicja 17.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Jagodo, czy te kłącza zasypujesz torfem w jakiejś skrzyni? Wrzuć parę szczegółów co i jak. Czy trociny też spełnią tę rolę? Mogłabym tak przezimować kanny w domku na działce,t ylko boję się jednak, czy nie zmarzną. Będę musiała zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts