Gusiek 30.10.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Proszę o pomoc doświadczonych forumowiczów kiedy wstawić w domu drzwi przed płytkami, panelami czy po pomocy bo dojdzie do rozwodu A tak na marginesie czy polecacie drzwi Porta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 30.10.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Wszystko moim zdaniem zależy od podłóg i ościżnic ja będę miał parkiety płytki i ościeża drewniane. I parkieciarz i ludzie od drzwi byli zgodni framugi PO podłogach przy stalowych framugach chyba PRZED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 31.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ja i wszyscy moi znajomi robili po podłogach. Jeżeli nie ma podłóg to troche kicha, bo może to tak pięknie nie wyglądać po późniejszym osadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukluxik 31.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 My tez osadzaliśmy drzwi po zakończeniu podłóg choć u nas jakoś wszyscy robili to przed. No ale jak widziałam te "zęby " powycinane w panelach czy parkiecie to okropnie mi się to nie podobało br..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 31.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Drzwi jeżeli sa wstawiane z ościeżnicami montowanymi na pianke montażową powinny być wstawiane po skończeniu podłóg i wykończeniu ścian na gotowo bez ostatecznego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 31.10.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 drzwi będę montował po zakończeniu wszystkich podłóg a przed listwami progowymi aby móc je później dociąć na wymiar. Juz mam pomalowane ściany na gotowo. Zastanawiam się czy duzo będę miał poprawek, po osadzeniu ościeżnic. Wybrałem też drzwi Porta model London, jak zamontuje bede wiedział czy dobrze zrobiłem, w sklepie podobały mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 31.10.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 dzięki za radę mnie też podabają się drzi Porta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 dzięki za radę mnie też podabają się drzi Porta Mam drzwi Porty, jestem zadowolona. W dzienniku możesz zobaczyć jak wygladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 31.10.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Nasze drzwi Porta już czekają na montaż. Nastąpi to po pomalowaniu ścian i położeniu podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 31.10.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 My tez osadzaliśmy drzwi po zakończeniu podłóg choć u nas jakoś wszyscy robili to przed. No ale jak widziałam te "zęby " powycinane w panelach czy parkiecie to okropnie mi się to nie podobało br..... Jak montujesz parkiet to te zeby sie łata tym co sie starło z podłogi i nie ma zdnych szpar. Bynajmniej u mnie tak to zostalo zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts