Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

żona

Contelek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nefer , nie jestem żonaty i całe szczęście , oj całe całe :D

Z psem sam , jedzenie sam ,pieniadze sam , budowa sam i już nie dokonczę co jeszcze sam :D

Takie nowoczesne są teraz jak widzę w ankiecie na szczęście nie wszystkie kobiety :evil:

niepokoi mnie to "i już nie dokończę co jeszcze sam..." oczywiście mówimy o oglądaniu telewizji :):) No tu popieram - baba przed telewizorem gadatliwa się robi :)

Hmm, to ciekawe co piszecie, bo ja ciągle się zastanawiam po co ten facet w domu. Przy dzieciach sama, sprzątanie, gotowanie, budowanie, nie wspomnę o przeglądach, wymianie opon w dwóch samochodach, robienie opłat wszystko sama,itd... można pisać i pisać, a tak w ogóle dobrze, że nie mam psa....

Hmm, to ciekawe co piszecie, bo ja ciągle się zastanawiam po co ten facet w domu. Przy dzieciach sama, sprzątanie, gotowanie, budowanie, nie wspomnę o przeglądach, wymianie opon w dwóch samochodach, robienie opłat wszystko sama,itd... można pisać i pisać, a tak w ogóle dobrze, że nie mam psa....

No to jak Ci już kasy taczkami nie zwozi to nie bardzo Ci się udał ten interes :wink:

Chociaż duuuuuuuużo kasy przynosi?

Nefer , nie jestem żonaty i całe szczęście , oj całe całe :D

Z psem sam , jedzenie sam ,pieniadze sam , budowa sam i już nie dokonczę co jeszcze sam :D

Takie nowoczesne są teraz jak widzę w ankiecie na szczęście nie wszystkie kobiety :evil:

:o wy tak gadu , gadu, a ja calkowicie nie wiem o co chodzi :o :roll:

Słuchajcie w temacie chodzi o to że zdarza się tak że po równo kobieta i mężczyzna łożą na dom i mimo tego kobieta np. więcej zajmuje się domem i nie robi z tego tytułu afery.

Mój przypadek jest opisany na początku tematu ,dodam że ja tylko zarabiam kasę na wszystko i dlatego mi z tym źle :D

pozdrawiam

Słuchajcie w temacie chodzi o to że zdarza się tak że po równo kobieta i mężczyzna łożą na dom i mimo tego kobieta np. więcej zajmuje się domem i nie robi z tego tytułu afery.

Mój przypadek jest opisany na początku tematu ,dodam że ja tylko zarabiam kasę na wszystko i dlatego mi z tym źle :D

pozdrawiam

No to trzebaby było zapytać o to samodzielną kobitke czy takie rozwiązanie jest dla niej złe :roll:

Betka ja czasem mam tak:

ja wszystkim (dom łącznie z wykonczeniówką, zakupy, sprzątanie, zalatwianie spraw, GOTOWANIE, opłaty, sprawy samochodu, i wiele wiele ....

zona tylko dziecko tzn praca a po pracy i w weekendy i mówi ze ona juz nie ma siły

BO ONA WSZYSTKO ROBI

szlak mnie trafia.......

i dosyc mam tego coraz częsciej

Betka ja czasem mam tak:

ja wszystkim (dom łącznie z wykonczeniówką, zakupy, sprzątanie, zalatwianie spraw, GOTOWANIE, opłaty, sprawy samochodu, i wiele wiele ....

zona tylko dziecko tzn praca a po pracy i w weekendy i mówi ze ona juz nie ma siły

BO ONA WSZYSTKO ROBI

szlak mnie trafia.......

i dosyc mam tego coraz częsciej

Niesamowite i to wszystko robi mężczyzna :roll: Hmm, fajnie ma ta żona.

Ja też robie wykończeniówke, maluje, tynkuje odnawiam meble i wiele, wiele innych, ale ja kobitka jezdem i nie wszystko da się samemu....

Hmm - Contel, to skoro na początku jest tak niefajnie - to po co robić zamianę dziewczyny na żonę ;)

Jak teraz sie nie chce - to chyba później tym bardziej :-?

Jakoś zawsze tak to jest, że w "miłych złego początkach", to człowiek ma wiecej energii niż w "uleżałym" związku ;)

A skoro juz teraz Ci sie to nie podoba - to nie sądze, żebyś nagle pokochał taką apatyczność i minogowatość ;)

wiele osób z jej nawet oteczenia mówi ze ma za dobrze

bo ja:

1. Nie pije, nie pale

2. Nie wychodze na wieczory z kolegami (tour de knajpas)

3. Kąpe od czasu do czasu synka.

4. Zabieram go sam na wypady do marketów budowlanych.

5. Sprzątam po jedzeniu ze stołu i chowam statki do zmywarki

dość

bo wyjdze ze ja sie przechwalam a ona jest wiecznie zmęczona..

PS. Tylko patrzec jak sie do wątku podczepi zielonooka

Pablo - rozumiem, że żona normalnie (cały etat) pracuje zawodowo?

Bo jeslli tak - to wcale nie powiedziałabym, że ma "za dobrze" ;)

1. Nie pije, nie pale

2. Nie wychodze na wieczory z kolegami (tour de knajpas)

3. Kąpe od czasu do czasu synka.

4. Zabieram go sam na wypady do marketów budowlanych.

5. Sprzątam po jedzeniu ze stołu i chowam statki do zmywarki

Ad 1/ To jakiś szczególny bonus jest? ;)

Ona pije i pali?

Ad 2/ A ona wychodzi?

Ad 3/Rozumiem, że jesli Ty tego od czasu do czau nie robisz - to ten obowiązek przejmuje zona?

Ad 4/ Żona z dzieckiem na spacery nie chodzi?

Albo na zakupy do marketu niebudowlanego? :lol:

Ad 5/ A jedzenie i "statki" pojawiają sie na stole za dotknieciem czarodziejskiej różdżki -

czy tez może żona uczetniczy w przygotowaniu posiłku? :p