MARKOG 01.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Czy ktos do konca czyta co napisane . przeciez oppisujesz czynnosc dokładnie odwrotną do tej jaką chce wykonac araman - on tą lampe bardzo chce wyrzucić do kosza i zamiast kupic czujkę wykorzystać tę co mu została na stole po tym jak wyrzucił lampę Ale przy okazji araman masz link do tanich czujników zmierzchowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 01.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Uściśle pytanie. Mam Kilka halogenów z czujkami z trzema regulatorami a chciałbym aby załączały się po zmierzchu ale bez konieczności wchodzenia w zakres czujki a wyłaczały o świcie chcę do nich podłaczyć kilka lamp ogrodowych aby świeciły się w nocy.Wiem że można kupić za 40-50 zł ale może da się wykorzystać to co mam w domu ( kupiłem kilka na czas budowy i teraz nie są juz potrzebne) MARKOG Okularki potrzebne?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 01.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 A tu masz nawet wymiary: 60x32x25mm sprawdź czy wejdzie i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 01.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Uściśle pytanie. Mam Kilka halogenów z czujkami z trzema regulatorami a chciałbym aby załączały się po zmierzchu ale bez konieczności wchodzenia w zakres czujki a wyłaczały o świcie chcę do nich podłaczyć kilka lamp ogrodowych aby świeciły się w nocy.Wiem że można kupić za 40-50 zł ale może da się wykorzystać to co mam w domu ( kupiłem kilka na czas budowy i teraz nie są juz potrzebne) MARKOG Okularki potrzebne?! ok ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 02.11.2006 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 MARKOG daj pokój juz wiem co mam zrobić. Kiedyś pisałem że w takiej sytuacji ten co zakłada wątek powinien miec mozliwość jego zamkniecia ale mnie wykrzyczano na forum ( tak jest np na elektrodzie). Więc dajmy sobie spokój i nie kupujmy okularów. Wielkie dzięki za pomoc-- WSZYSTKIM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts