Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje Miejsce Kasi, Jurka, Tosi, Ignasia, Michasi Anieli

Jerzyna

Recommended Posts

Zapraszam do obejrzenia fotograficznej relacji z poszczególnych etapów budowy naszego domu wg projektu "M03 Moje Miejsce" z kolekcji Muratora.

Zdjęcia najpierw umieszczam na stronce fotosik.pl (link poniżej) a potem posegregowane bezpośrednio do mojej galerii na forum.

Przyjemnego oglądania.

Miło mi będzie przeczytać wasze komentarze nt tego co widzicie na zdjęciach.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących i oglądających.

Jerzyna i rodzina

http://kasha13.fotosik.pl/albumy/70457.html

• 3 months później...
Pięknie, ale największe wrażenie robi ta cudowna czeredź! Tworzycie niesamowitą rodzinkę. Gratulacje! :wink:

zgadzam się z tym w 100% :D

w sumie wchodząc tu byłam ciekawa jaki domek wybrała 5 osobwa rodzinka, taka jak moja :wink:

domek wygląda na duży, ile ma 2 i ile pokoi? a fotki wnętrzy już są?

pozdrawiam życząc sprawnej wykończeniówki :D

Witam,

u nas też póki co trójka.

Dom ma około 140m2. na dole dwa pokoje plus salon, kuchnia, wc, łazienka, pomieszczenie gospodarcze, na górze dwa duże pokoje, łazienka i garderoba.

Planujemy w te wakacje wprowadzić się do wykończonego parteru a później walczyć z górą.

Tak naprawdę to czas wykończenia jest uzależniony od daty przyłączenia prądu - póki co budowaliśmy bez prądu.

zdjęcia wnętrz (jeszcze niezbyt atrakcyjne) postaram się dołączyć w najbliższym czasie.

Pozdrawiam serdecznie