Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje Miejsce Kasi, Jurka, Tosi, Ignasia, Michasi Anieli

Jerzyna

Recommended Posts

• 8 months później...
  • 2 weeks później...

Nie, to jest dom według projektu "Moje Miejsce dla Kasi, Jurka, Tosi, Ignasia i Michasi" :wink: - w założeniach miał dogospodarowanie przestrzeni na pokoje na górze dla dzieci.

Nam też jak patrzymy z zewnątrz to trochę żal że nie wygląda tak ładnie jak pierwowzór

Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających naszą skromną galerię.

• 1 month później...

Hej Jerzyna,

Jakiś rok temu (w listopadzie) miałeś na budowie niezapowiedzianą wizytę - małżeństwo z córeczką. Braliśmy wówczas pod uwagę wybór projektu Moje Miejsce i przeprowadzaliśmy wizję lokalną przed podjęciem decyzji. Jeszcze raz wielkie dzięki za umożliwienie nam zwiedzenia.

Bardzo miło jest zobaczyć teraz Wasze zdjęcie wewnątrz domu - wyglądacie - i Wy, i dom - fantastycznie. Tylko pozazdrościć :)

Niedawno byliśmy z mężem w Gliniance i z ciekawości podjechaliśmy kawałek dalej, żeby spojrzeć na Twój dom. Drogę masz już porządnie utwardzoną, a i sąsiadów Ci chyba przybyło :)

Okolica prężnie się teraz rozwija, a ceny działek są lekko nie z tej ziemi. No i miałeś szczęście, że budowałeś się w 2006, a nie później.

A może po prostu życzliwym szczęście sprzyja? :)

Powodzenia!

• 3 months później...