kaaj 31.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Czy ktoś użytkuje mwbelki łazienkowe tej serii, jak sprzwują się w pratyce? Powłoka reflex potrzebna, czy zbyteczna? Wanna ego, czy zamontować ją przy ścianie, czy lekko od niej odsunąć? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 31.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 mam tylko kibelek. czytałem tutaj że ta powłoka się nie do końca sprawdza. wannę dobrze jest odsunąć od ściany bo zawsze coś położysz na tej półeczce która powstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 31.10.2006 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ale wanna serii ego ma już taką półeczkę i dlatego zastanawiam się czy jeszcze ją odsuwać, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian98 01.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Jabym zamontował przy ścianie. Półeczka wanny dochodzi do ściany a nie łączy sie jeszcze z jedną półeczką z glzaury.To jest pikuś, powiedz jak zrobić obudowę do tej wanny (styropian?).Koło nic nie robi. Ja ostatecznie kupiłem Clarissse tylko dlatego bo Ego była trochę za krótka, ale bardzo mi się podobała Ego. Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 02.11.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 obudowę ja będę robił z gazobetonu na półokrągło tak jak wanna. potem obkleję to płyteczkami 2x2cm. obudowa to dodatkowa podpora wanny bo na samych nóżkach to jakaś taka chwiejna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 02.11.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ja do serii EGO wzięłam wannę OVAL LUX z Koła....jakos bardziej do mnie trafiła niż ta z serii EGO.....obsadziliśy ją na suporeksie na półokrągło i docięte zostały kafle jak linia wanny... fotka: http://jozefina.photosite.com/~photos/tn/3357223_200.ts1155286257749.jpg ps. Kaaj jeżeli chodzi o montaż tego typu wanien, to według mnie, od razu przy ścianie, robienie dodatkowych półek chyba spowoduje, ze wanna straci na kształcie i będzie masywniejsza... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 03.11.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Motyczka a kabine masz jakiej firmy? Szukam właśnie takiej półkolistej kabinki, całej ze szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 03.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Chokie z Sanplastu Kabina przyścienna półokrągłe typ KPP-AVIIa/EX-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 03.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Bardzo dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 03.11.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ależ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts