Gość 22.04.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Witam! Czy ktoś ma i moze udostępnić mi informacje w jaki sposób buduje się schody? Nie stać mnie na wydanie 700PLN + inne dodatkowe opłaty na schody drewniane. Może ktoś zna jakieś linki do stron gdzie to jest opisane, narysowane, co trzeba wziąć pod uwagę, gdzie mogą pojawić się problemy itd. Interesują mnie tylko proste schody ze stopniem spoczynkowym i bez tzw "wymyślnych dziwactw". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bywalec 27.04.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Jeżeli nie masz 700 PLN na schody to pozostaje ci tylko kupno taniej drabiny. Nie wymaga żadnych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 28.04.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Mnie polecono parkiet z drzewa egzotycznego na stopnie (schody betonowe). Bierze się kilka klepek, klei na płycie wiórowej, dorabia "nosek" i już. Biorąc pod uwagę cene mkw parkietu i np. dębu za stopień o wym. 1x0,3m wychodzi 30-40 zł. Nie wiem jakie są ceny stopni z dębu, ale sam ich nie zrobisz w odróżnieniu od egzotyka. Tylko i tak nie zmieścisz się w 700Taki pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 28.04.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 A co z balustradą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts