mikopiko 15.09.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 aaa wylewki i...uwaga zielono-czarną wycieraczkę a co jak są podłogi to trza nogi wycierać nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.09.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 dach z bliska [... i daleka ...koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 aaa wylewki i...uwaga zielono-czarną wycieraczkę a co jak są podłogi to trza nogi wycierać nie? absolutnie i kategorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.09.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 aaaaa i jeszcze mój nowy faworyt też aparici http://img104.imageshack.us/img104/8103/p8310242js7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 fiu fiu fiu dach i łazienka odlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Sorki tak długo mnie nie bylo że zapomniałam że mam Twój link do komentarzy Ja wycieraczkę i brzozową miotłę a mąż kielnię, dostliśmy od przyjaciół jako prezent na 25 lecie ślubu , jak jeszcze domu nie było Ślub córy jest już 13 pażdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 miko fajnie u was sie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.09.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 hej dziewczyny Kasia dach to już taki będzie ale łazienki... kto wie... jak kupię glazurę to już będzie wiadomo na sto % Iwozelka 25 lecie nieżle a 13 będę trzymała mocno, mocno , kciuki oczywiście Sylwia fajnie tylko teraz trochę będę czekała ...więc długo nic się nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Mikopiko, lepiej późno niż później... dzięki! ale, aleee! Dach prezentuje się naprawdę pięknie! łazienka też całkiem, całkiem, może nawet bezpieczniejsza kolorystycznie...? chyba będziesz decydować metodą losową...? bo wybór faktycznie trudny... delfinarium? bajka! zdradzisz, gdzie byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.09.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Jasia byliśmy w Gardalandzie - parku rozrywki we Włoszech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.09.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Jasia byliśmy w Gardalandzie - parku rozrywki we Włoszech faktycznie bajka! dobrze wiedzieć, że delfiny nie tak daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Przegladalam propozycje lazienek i najbardziej podoba mi sie polcolorit futuro. Aparici to jak aluzja do "Krzyzakow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 polcolorit futuro http://www.impero.com.pl/lazienkowe/plytki_ceramiczne/polcolorit/futuro//futuro.jpg Miko - fantastyczna - bez dwóch zdań!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.09.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Przegladalam propozycje lazienek i najbardziej podoba mi sie polcolorit futuro. Aparici to jak aluzja do "Krzyzakow". ms ja cię chyba normalnie kiedyś zamorduje za tych krzyżaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.09.2007 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Braza a jak ty mnie odnalazłaś miło, że wpadłaś co do łazienki to jak pisałam wcześniej jak zakupię kafle to już będzie wtedy wiadomo co i jak ms może w grestonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Nie każdy kto zabiera się za budowanie domu jest królem nafty, gazu i azbestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Miko, Piękny dach bez dwóch zdań Czekam na efekt finalny twoich płytkowych poszukiwań, coś mi się zdaje, że zrobi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Braza a jak ty mnie odnalazłaś Ma się te swoje żenujące sposoby Podczytywałam juz wcześniej, ale jakoś tak po cichutku Miko, normalnie ciekawość mnie zżera, jak te płytki wyglądaja w realu. Bo na zdjęciu to normalnie rewelka. Czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.09.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 hej hej troszku mnie nie było a tu się tyle wydarzyło mikopiko zdecydowalas sie na futuro z Polcoloritu? zgadałam sie pare dni temu ze znajomą, która chlipała, ze kładzenie futuro to koszmar i musiała dać listwy bowiem przy cieciu starszne odpryski sie robiły, ale nie wiem ile w tym winy tych płytek a ile płytkarzy ja położylam z Polcoloritu Style i faktycznie nieladnie sie cieły, ale wsiadłam na moich płytkarzy i powiedziałam że nie wypuszcze dopóki do porządku mojej łazienki nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.09.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Nie każdy kto zabiera się za budowanie domu jest królem nafty, gazu i azbestu. ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts