Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej dziewczyny :D

Kasia dach to już taki będzie ale łazienki... :roll: kto wie... jak kupię glazurę to już będzie wiadomo na sto % :lol: :lol: :lol:

Iwozelka 25 lecie :o nieżle :D a 13 będę trzymała mocno, mocno :lol: :lol: :lol: , kciuki oczywiście :D

Sylwia fajnie :D tylko teraz trochę będę czekała ...więc długo nic się nie zmieni :cry:

Mikopiko, lepiej późno niż później... :wink: dzięki!

ale, aleee! Dach prezentuje się naprawdę pięknie! :D

łazienka też całkiem, całkiem, może nawet bezpieczniejsza kolorystycznie...? chyba będziesz decydować metodą losową...? bo wybór faktycznie trudny... :)

delfinarium? bajka! zdradzisz, gdzie byliście? :D

Braza :o a jak ty mnie odnalazłaś :roll:

Ma się te swoje żenujące sposoby :D

Podczytywałam juz wcześniej, ale jakoś tak po cichutku :oops:

Miko, normalnie ciekawość mnie zżera, jak te płytki wyglądaja w realu. Bo na zdjęciu to normalnie rewelka.

Czekam na wieści :D

hej hej

troszku mnie nie było a tu się tyle wydarzyło :lol:

mikopiko zdecydowalas sie na futuro z Polcoloritu?

zgadałam sie pare dni temu ze znajomą, która chlipała, ze kładzenie futuro to koszmar i musiała dać listwy bowiem przy cieciu starszne odpryski sie robiły, ale nie wiem ile w tym winy tych płytek a ile płytkarzy :roll:

ja położylam z Polcoloritu Style i faktycznie nieladnie sie cieły, ale wsiadłam na moich płytkarzy i powiedziałam że nie wypuszcze dopóki do porządku mojej łazienki nie zrobią :wink: