mayland 13.07.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Niech sie lepiej nie kurczy Masz najlepszego wykonawce pod słońcem bo własnego!!! Mój sie zbuntował i ostatnio nic nie chce robić. jedyne na co sie porywa jeszcze w chwilach słabosci to koszenie trawy ale nie wiem jak długo jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.07.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 no dobra ale jak ma się skurczyć to w jakim czasie? Mówili coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Uff, w końcu Cię znalazłam Miko! Pozdrawiam!Bo znowu zginęłaś. A zdjęcia gdzie? Edytowane 7 Listopada 2011 przez dorbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dorbie Właśnie miałam się odnaleźć słowo:D potrzebuję pogłaskania bo chora jestem....najpierw grypa od tyg a teraz zapalenie płuc .. fajnie co? Szczególnie, ze nigdy zap płuc nie miałam nawet w dzieciństwie...jakaś masakra Zdjęcia obiecuję, zrobię i dam linka , zresztą gdzieś jakiegoś mam to podrzucę Ci tylko nowości tam nikłe , jedno zdjęcie z sypialni a reszta to już była A teraz poprosze o głaskanie , klepanie czy co tam jeszcze , żebym mogła wreszcie do roboty wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Przyszłam pogłaskać, poklepać :yes: i powiedzieć, że długo Ciebie nie widziałam...... na forum...oczywiście...ja też chcę linka do zdjęć, bo dawno u Ciebie nie byłam.... No i bardzo uważaj teraz na siebie, bo zapalenie płuc to już grubsza sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.11.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dorbie Właśnie miałam się odnaleźć słowo:D potrzebuję pogłaskania bo chora jestem....najpierw grypa od tyg a teraz zapalenie płuc .. fajnie co? Szczególnie, ze nigdy zap płuc nie miałam nawet w dzieciństwie...jakaś masakra Zdjęcia obiecuję, zrobię i dam linka , zresztą gdzieś jakiegoś mam to podrzucę Ci tylko nowości tam nikłe , jedno zdjęcie z sypialni a reszta to już była A teraz poprosze o głaskanie , klepanie czy co tam jeszcze , żebym mogła wreszcie do roboty wrócić Ojoj! Kuruj się Kochana! Obejrzałam Twoje fotki - piękniutkie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzięki dziewczyny ...dalej słabo ze mną ech...mam nadzieję, że może jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.12.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt:p Stara gwardio odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych ŚwiAt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ta... poczytałam sobie przypomniałam stare czasy... różnie bywało oj różnie śmiesznie i smutno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.07.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 I śmiesznie i smutno czasami, ale fajnie było. Ja w każdym razie wspominam tamte czasy z łezką w oku. Pozdrowionka Miko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.07.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 I ja też pozdrawiam MIko....i cóż było fajnie i jest jeszcze fajniej...... i ciagle cos do zrobienia...a jak tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 I śmiesznie i smutno czasami, ale fajnie było. Ja w każdym razie wspominam tamte czasy z łezką w oku. Pozdrowionka Miko Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Oj tak ciągle coś do roboty . Dziewczyny pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 I obcina posty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 I ja też buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.07.2015 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 I ja też buziaki zostawiam:hug: buziaki A tak sobie poczytałam bo szukałam koloru tynku i dachówek ...których już nie produkują Przywitałam się z Wami i przywitałam się z dawnymi wykonawcami .....burza była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Po co Ci tynk i dachówki? :>>> Mam nadzieję, ze nie za sprawą burzy są Ci potrzebne? Mi w tym roku piorun znów spalił napęd bramy i videodomofon Ale byłam mądra, w ubiegłym roku po piorunie ubezpieczyłam elementy działki i teraz czekam na likwidatora szkód:D Miko ilekroć klnę przy sprzątaniu na swoje baterie Cubik to myślę o Tobie To samo kabina prysznicowa Pocieszam się w ten sposób, że pewnie masz podobne odczucia jak ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts