Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 months później...

Dorbie :D

Właśnie miałam się odnaleźć słowo:D potrzebuję pogłaskania bo chora jestem....najpierw grypa od tyg a teraz zapalenie płuc ..

fajnie co? Szczególnie, ze nigdy zap płuc nie miałam nawet w dzieciństwie...jakaś masakra

Zdjęcia obiecuję, zrobię i dam linka , zresztą gdzieś jakiegoś mam to podrzucę Ci tylko nowości tam nikłe , jedno zdjęcie z sypialni a reszta to już była

A teraz poprosze o głaskanie , klepanie czy co tam jeszcze , żebym mogła wreszcie do roboty wrócić

Dorbie :D

Właśnie miałam się odnaleźć słowo:D potrzebuję pogłaskania bo chora jestem....najpierw grypa od tyg a teraz zapalenie płuc ..

fajnie co? Szczególnie, ze nigdy zap płuc nie miałam nawet w dzieciństwie...jakaś masakra

Zdjęcia obiecuję, zrobię i dam linka , zresztą gdzieś jakiegoś mam to podrzucę Ci tylko nowości tam nikłe , jedno zdjęcie z sypialni a reszta to już była

A teraz poprosze o głaskanie , klepanie czy co tam jeszcze , żebym mogła wreszcie do roboty wrócić

Ojoj! Kuruj się Kochana! Obejrzałam Twoje fotki - piękniutkie wnętrza

• 1 month później...
  • 1 year później...
  • 2 years później...

Po co Ci tynk i dachówki? :>>>:p

Mam nadzieję, ze nie za sprawą burzy są Ci potrzebne?

Mi w tym roku piorun znów spalił napęd bramy i videodomofon :D Ale byłam mądra, w ubiegłym roku po piorunie ubezpieczyłam elementy działki i teraz czekam na likwidatora szkód:D

Miko ilekroć klnę przy sprzątaniu na swoje baterie Cubik to myślę o Tobie :D To samo kabina prysznicowa :D Pocieszam się w ten sposób, że pewnie masz podobne odczucia jak ja:D