ula1719501037 29.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Mikopiko, mój majster też butny.... w sobotę pracuje do godz.14 , bo ma imieniny....poprostu... Eh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2007 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 250 stempli było a dokupiliśmy 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2007 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Mikopiko, mój majster też butny.... w sobotę pracuje do godz.14 , bo ma imieniny....poprostu... Eh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2007 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A tak poza tym ...to dziewczyny tak się cieszę, że z kimś mogę się podzielić takimi różnymi pierdołami. Nie wiem czy wy też tak macie ale swoim znajomym to nie za bardzo można się chwalić ... pytać się też nie pytają ...wręcz przeciwnie milkną albo mówią jak to beznadziejnie mieć dom, bo sami , bo niebezpiecznie, bo drogo.... ech...dobrze, że was mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 ja też muszę się pilnować, żeby nie zanudzać budową wszystkich dookoła. Większość z nich nie wie co to chudziak, a stemple kojarzą się im z urzędem pocztowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 ja też muszę się pilnować, żeby nie zanudzać budową wszystkich dookoła. Większość z nich nie wie co to chudziak, a stemple kojarzą się im z urzędem pocztowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 29.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Oj tak, my własciwie jestesmy osamotnieni w boju...znajomi, sąsiedzi poznani w urzędzie w gminie ruszają z budową w czerwcu...generalnie nie rozmawiamy o budowie z nikim, no może trochę w pracy, ale ostatnio unikam tego, bo mam wrażenie, że i tak nie wiedzą o co mi chodzi...tak więc zostajemy z tym sami ...no przepraszam z majstrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Oj tak, my własciwie jestesmy osamotnieni w boju...znajomi, sąsiedzi poznani w urzędzie w gminie ruszają z budową w czerwcu...generalnie nie rozmawiamy o budowie z nikim, no może trochę w pracy, ale ostatnio unikam tego, bo mam wrażenie, że i tak nie wiedzą o co mi chodzi...tak więc zostajemy z tym sami ...no przepraszam z majstrem nie jesteście sami.... ja jestem ps. zaraz wklejam nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 29.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 oj Miczkopiczko oczywiście...i dziękuję za wsparcie...dawaj zdjątka, czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 oj Miczkopiczko oczywiście...i dziękuję za wsparcie...dawaj zdjątka, czekamy. piczko no ładnie.... zdjątka już som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 29.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witaj mikopiko Niesamowite tempo Oj oby u mnie było podobnie Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witaj mikopiko Niesamowite tempo Oj oby u mnie było podobnie Pozdrawiam kasia będzie, będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ale mnie dzisiaj głowa boli...cały dzień spędziliśmy na oglądaniu...dachówek, dachów, okien, drzwi....już nie mogie za dużo na raz Trochę się potargowałam o okna i coś tam nam opuścili...ale tyle co nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Cześć Mikopiko! Widzę, że mury się szybko pną do góry...pozazdrościć Kolor okien piękny. Drzwi dobrałaś do wymarzonego wnętrza, czy poprostu takie wam sie aktualnie spodobały? Ja ostatnio widzialam drzwi wewnętrze, za około 1300zł za sztukę Piękne, z mleczną szybą, w moim kolorze,raczej nowoczesne, ale ta cena............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Te które wkleiłam to zewnętrzne i względnie tanie bo 1800 zł a te pierwsze kosztują ponad 3000 ale.... bez przesady nie będziemy się wieszać... Dzisiaj byliśmy w stolarce wołomin i zaproponowali nam większy rabat na okna jak weźmiemy też drzwi ...po pierwsze nie podobają mi się...a po drugie koszt to ...4000-4500 tyś zł To lekka przesada.. okna 35, drzwi4,wewn14...mam się już wieszac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Istne szaleństwo!!! Ale cóż, fajne rzeczy sporo kosztują, ale z drugiej strony rzeczy które da się wymienić, nie muszą być od razu pierwszej klasy. Co też nie znaczy, że trzeba kupować jakiś badziew, "bo tani i za rok wymienimy". Trza jakiś kompromis wypracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Istne szaleństwo!!! Ale cóż, fajne rzeczy sporo kosztują, ale z drugiej strony rzeczy które da się wymienić, nie muszą być od razu pierwszej klasy. Co też nie znaczy, że trzeba kupować jakiś badziew, "bo tani i za rok wymienimy". Trza jakiś kompromis wypracować no wiem....tylko w którym miejscu ten kompromis... a poza tym jak patrzeć to co na potem zostawić?...okna nie...drzwi...też nie...glazura...terakota no chyba że zamiast parkietu na górze na razie wykładzina...ale czy to jest duża oszczędność????????????????? a żeby to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 30.03.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Droga mikopiko - piszesz w dzienniku , ze zamierzasz wziac okna ze stolarki wolomin - chce lojalnie cie przestrzec. Bardzo duzo zlego slyszalam o tych oknach i firmie w ogóle. Mieszkam i pracuje blisko Wolomina , 3 miesiace temu równiez szukalam okien i wlasnie wtedy zebralam te opinie. Wybralam cos innego , moze jeszcze podyskutujesz na forum nad wyborem?Dodam tylko , ze moi znajomi pracownicy stolarki Wolomin sami mi odradzali ten wybór.Pozdrawiam - Agniecha P.S Zjadlo mi polskie znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2007 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 a co ty wybrałaś...i co złego słyszałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 30.03.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Znajomy mówil , ze uzywaja niewysezonowanego drzewa i to wszystko jedno jakiego , tzn. seki , przebarwienia. Klejenie warstwowo oznacza , ze na zewnatrz jest drewno a w srodek wklada sie co popadnie. Szyby nie zawsze sa tymi za ktore sie placi ( cokolwiek to znaczy ). Drewno ponoc przy klejeniu jeszcze puszcza zywice. Ponadto wiadomo konkurencja negowala zakup ze stolarki podajac mniej wiecej podobne argumenty. Dla nas przewazajaca byla opinia kumpla , który sam powiedzial , ze jeszcze 5 - 7 lat temu to naprawde byly swietne okna , a teraz... My wybralismy calkowicie inne ( bo plastiki ) , ale kierowalismy sie równiez wspólczynnikiem przenkania ciepla - to byl najwazniejszy argument. Nazwy firmy nie bede podawac bo nie chce byc posadzona o kryptoreklame ( nie o to mi chodzilo piszac do Ciebie ). Jezeli Cie to naprawde interesuje to pisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts