kaśka maciej 27.03.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ojej dziewczyny dziękuje wam za te gorące życzenia Bardzo dziękuję Niestety ja nie miałam takiej możliwości kłopoty..kłopoty....ech Ale i pozytyw by się znalazł Papier dziś będzie w ręce ...Mayland wiesz o co loto? no ja nie wiem, nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.03.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 NO Kaśka ty też wiesz..już po wszystkim Dziewczyny powiedzcie jak z ikeowskiego programu ściągnąć wizualizację kuchni ...zrobiłam i nie mogę ..zapisałam niby gdzieś w moim profilu w ikei ale gdzie to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 matko! kominek sie pojawił, a mnie nie było a moze i dobrze bo bym sie wkurzzzała jak kolezanki i wydzierac to zdjecia musiała a tak przyszłam na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.03.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 matko! kominek sie pojawił, a mnie nie było a moze i dobrze bo bym sie wkurzzzała jak kolezanki i wydzierac to zdjecia musiała a tak przyszłam na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Miko nie wiem gdzie ten plik odnaleść. Robiłam keidyś kuchnie w ich programie ale mnie wkurzył i wiecej nie wróciłam do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.03.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 już inteligentna jestem http://img403.imageshack.us/img403/318/kuchniamoja1oc5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.03.2008 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 i druga strona [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 kochana lódówka koło zlewu dziendoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 ciąg roboczy - lodówka - zlew - kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Nie popadajmy w przesadę Jeśli jest wąska i mała kuchnia sprzęty mogą stać naprzeciwko siebie, niekoniecznie zachowujac tą kolejnosć i też jest dobrze Znam z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przykro ale tak już musi być bo tam są podłączenia chyba i tak będzie ok ale kuć wszystkiego nie zamierzam Teraz mam: lodówka , kuchenka, zlew i jest też ok znalazłam coś takiego Usytuowanie urządzeń względem siebie powinno zapewnić bezpieczeństwo i wygodę w obsłudze, co szczególnie ważną rolę odgrywa przy planowaniu odległości pomiędzy odpowiednimi urządzeniami. Najważniejsze sprzęty w kuchni, czyli lodówkę, zlewozmywak i kuchenkę (przede wszystkim płytę), należy rozmieścić w tzw. trójkącie roboczym. Dbając o wygodę i funkcjonalność, należy zachować odpowiednie odległości pomiędzy tymi urządzeniami, mieszcząc się w następujących granicach: oddalenie lodówki od zlewozmywaka 120-210 cm, oddalenie zlewozmywaka od płyty grzejnej 120-210 cm, oddalenie lodówki od płyty grzejnej 120-270 cm. Lodówka jest na przeciwko zlewu, tak jak płyta grzewcza... chyba spełniam ufff bo bym spać nie mogła Niestety nasza kuchnia już taka jest i jej nie zmienimy...i tak zmieniliśmy bo wydłużyliśmy ją o 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.03.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 już inteligentna jestem Miko, podziel się swoją wiedzą, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 już inteligentna jestem Miko, podziel się swoją wiedzą, co? a co chcesz się dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 no jak takie "zdjęcia" kuchni ikea zrobić i zamieścić w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Poczekaj zaraz po kolei ci napiszę tylko muszę otworzyć to i robić tak jak trzeba , żeby ci niczego nie pokręcić Dobra , po pierwsze musisz ściągnąć program ikei...tworzysz swój projekt... i jak chcesz zapisać to klikasz w file w lewym górnym rogu, zapisz dla ikei , jak nie masz swojego profilu to otwiera ci się okienko zarejestruj się i potem możesz już zapisywać swój projekt. Aby go otworzyć otwierasz ten sam program, który wgrałaś , w file klikasz otwórz dla ikea , wpisujesz swój mail, hasło i otwierają ci się twoje zapisane projekty. Otwierasz twój projekt i znowu w file wybierasz ale teraz save as , wpisujesz w swoich dokumentach projekt , tylko trzeba zmienić zapisz jako typ bo w fpf u mnie się nie otwiera więc zmieniam na bmp i koniec . Jak chcesz zmienić na jpg otwierasz swój projekt z komputera i otwierasz przez painta i zapisując zmieniasz na jpg Teraz jestem mądra ale jak była blokada to se mogłam zrobić projekt patykiem Nie ma to jak swój komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 wielkie dzięki Miko! teraz mi się udało! miałam kłopoty z logowaniem, ale najważniejsze było zapisać w bmp jeszcze raz dzięki! uśmiech dla Ciebie: http://img69.imageshack.us/img69/8152/sk028mqx3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mam do was dziewczyny jeszcze jedno pytanie Szykuje się ocieplanie zewnętrzne i czy pod styropian daje się listwy dystansowe? czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.03.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 to zależy od twojego cokołu, u mnie jest taka duża izolacja fundamntu, że nie musi być. Ładnie się u ciebie rob!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 to zależy od twojego cokołu, u mnie jest taka duża izolacja fundamntu, że nie musi być. Ładnie się u ciebie rob!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts