Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

:o ojej :oops: dziewczyny dziękuje wam za te gorące życzenia :D

Bardzo dziękuję :D

Niestety ja nie miałam takiej możliwości :-?

kłopoty..kłopoty....ech :roll:

Ale i pozytyw by się znalazł 8)

Papier dziś będzie w ręce :D ...Mayland wiesz o co loto? 8)

no ja nie wiem, nic nie wiem :-? :roll:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przykro :lol: ale tak już musi być bo tam są podłączenia :D chyba i tak będzie ok :roll: :roll: :roll: ale kuć wszystkiego nie zamierzam :lol:

Teraz mam: lodówka , kuchenka, zlew i jest też ok :D

znalazłam coś takiego

Usytuowanie urządzeń względem siebie powinno zapewnić bezpieczeństwo i wygodę w obsłudze, co szczególnie ważną rolę odgrywa przy planowaniu odległości pomiędzy odpowiednimi urządzeniami. Najważniejsze sprzęty w kuchni, czyli lodówkę, zlewozmywak i kuchenkę (przede wszystkim płytę), należy rozmieścić w tzw. trójkącie roboczym. Dbając o wygodę i funkcjonalność, należy zachować odpowiednie odległości pomiędzy tymi urządzeniami, mieszcząc się w następujących granicach:

oddalenie lodówki od zlewozmywaka 120-210 cm,

oddalenie zlewozmywaka od płyty grzejnej 120-210 cm,

oddalenie lodówki od płyty grzejnej 120-270 cm.

Lodówka jest na przeciwko zlewu, tak jak płyta grzewcza...

chyba spełniam :roll: ufff bo bym spać nie mogła :lol:

Niestety nasza kuchnia już taka jest i jej nie zmienimy...i tak zmieniliśmy bo wydłużyliśmy ją o 70cm 8)

Poczekaj zaraz po kolei ci napiszę tylko muszę otworzyć to i robić tak jak trzeba , żeby ci niczego nie pokręcić 8)

Dobra , po pierwsze musisz ściągnąć program ikei...tworzysz swój projekt...

i jak chcesz zapisać to klikasz w file w lewym górnym rogu, zapisz dla ikei , jak nie masz swojego profilu to otwiera ci się okienko zarejestruj się i potem możesz już zapisywać swój projekt.

Aby go otworzyć otwierasz ten sam program, który wgrałaś , w file klikasz otwórz dla ikea , wpisujesz swój mail, hasło i otwierają ci się twoje zapisane projekty.

Otwierasz twój projekt i znowu w file wybierasz ale teraz save as , wpisujesz w swoich dokumentach projekt , tylko trzeba zmienić zapisz jako typ bo w fpf u mnie się nie otwiera więc zmieniam na bmp i koniec :D .

Jak chcesz zmienić na jpg otwierasz swój projekt z komputera i otwierasz przez painta i zapisując zmieniasz na jpg :D

Teraz jestem mądra ale jak była blokada to se mogłam zrobić projekt patykiem :lol: :lol: :lol:

Nie ma to jak swój komputer 8)