Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

A tak przy okazji, jeśli dobierasz kolor to jakiego producenta tynki i jaki (mineralny, silokonowy, silikatowy)?

Dobrze radzą. Ja dodam od siebie - byleby nie zółciutki lub cytrynkowy.

albo silikatowy albo silikonowy :roll: u nas czarna droga pewnie będzie jakiś czas takiego tynku mniej trzymają się brudy :roll: tak nam mówią przynajmniej 8)

A z tym żółciutkim to dobre :lol: :lol: co prawda myślę też o odcieniu zółtego ale bardziej takiego :roll: ciepłego i jasnego :roll:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miko, ale Ty jesteś.... :D

Gdybym nie weszła w pracy na Twoją stronkę, tobym nie widziała Twoich nowosci.... :D :D :D A tak poraz pierwszy widziałam Twój domek.. fajny, dach widzę, że masz taki sam jak mój czyli miedź. Ja tez planuje tynk silikonowy w kolorze ecri lub bardzo delikatnym beżu. Jeszcze nie dokonałam ostatecznego wyboru.

Ja chyba nie byłabym w stanie zrobić sobie zastrzyku. :oops:

Budowy ogólnie są wypadkogenne. :cry:

Kochana, to dałaś ognia.

Do zastrzyków sie przyzwyczaisz (lepiej sobie dawać niż swojemu dziecku :))

Będzie dobrze :)

dałam radę :D ... a tobie też coś się zdarzyło :o

Ja chyba nie byłabym w stanie zrobić sobie zastrzyku. :oops:

Budowy ogólnie są wypadkogenne. :cry:

Kochana, to dałaś ognia.

Do zastrzyków sie przyzwyczaisz (lepiej sobie dawać niż swojemu dziecku :))

Będzie dobrze :)

dałam radę :D ... a tobie też coś się zdarzyło :o

oj dałam :lol: :lol: :lol:

Tylko, że zostało jeszcze 29 zastrzyków :roll: po pierwszym już mam siniaka :roll: ...ciekawe, gdzie se wsadzę ostatni :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

A tak w ogóle bardzo mi miło :D

A teraz ide podskoczyć :roll: :-? :lol: do łóżka :D

Tylko, że zostało jeszcze 29 zastrzyków :roll: po pierwszym już mam siniaka :roll: ...ciekawe, gdzie se wsadzę ostatni :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Tylko nie biegnij :):)

Lepiej brać zastrzyki niż być bez nogi :):)

Siniaka masz, bo trafiłaś w naczynko. Musisz powolutku wciskać tłoczek. I ciesz się kochana, że tylko 29 - mój syn miał 60 :)

6 tygodni szybko minie i bedziesz brykać. Przykro że tak wyszło. Ale są też dobre strony tego :wink: Okrutne ale jednak :wink: Będizesz wzbudzać żal i współczucie wśród wykonawców więc wykorzystuj to ile wlezie :lol: Marudź, narzekaj, grymaś :lol: :lol: Babie z nogą w gipsie nie odmówią :wink: :lol:

6 tygodni szybko minie i bedziesz brykać. Przykro że tak wyszło. Ale są też dobre strony tego :wink: Okrutne ale jednak :wink: Będizesz wzbudzać żal i współczucie wśród wykonawców więc wykorzystuj to ile wlezie :lol: Marudź, narzekaj, grymaś :lol: :lol: Babie z nogą w gipsie nie odmówią :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol:

teraz zamiast ceramiki szukam kul :roll:

ale dla rozweselenia znalazłam coś takiego :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.allegro.pl/item340593687_toiletspa_wc_i_bidet_w_jednym_a_to_nie_wszystko_.html

Tylko nie biegnij :):)

Lepiej brać zastrzyki niż być bez nogi :):)

Siniaka masz, bo trafiłaś w naczynko. Musisz powolutku wciskać tłoczek. I ciesz się kochana, że tylko 29 - mój syn miał 60 :)

:o 60 :o nie strasz :roll: