mikopiko 04.04.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A tak przy okazji, jeśli dobierasz kolor to jakiego producenta tynki i jaki (mineralny, silokonowy, silikatowy)? Dobrze radzą. Ja dodam od siebie - byleby nie zółciutki lub cytrynkowy. albo silikatowy albo silikonowy u nas czarna droga pewnie będzie jakiś czas takiego tynku mniej trzymają się brudy tak nam mówią przynajmniej A z tym żółciutkim to dobre co prawda myślę też o odcieniu zółtego ale bardziej takiego ciepłego i jasnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.04.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 I ja nie widze zdjęć WIdze tylko z fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 I ja nie widze zdjęć WIdze tylko z fotosika zapomniałam potem ci wyślę jak chcesz bo teraz uciekiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.04.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Miko, ale Ty jesteś.... Gdybym nie weszła w pracy na Twoją stronkę, tobym nie widziała Twoich nowosci.... A tak poraz pierwszy widziałam Twój domek.. fajny, dach widzę, że masz taki sam jak mój czyli miedź. Ja tez planuje tynk silikonowy w kolorze ecri lub bardzo delikatnym beżu. Jeszcze nie dokonałam ostatecznego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Fatum ciąg dalszy Kirkis kiedyś napisał..budowa to najgorszy okres w moim życiu...zgadzam się z nim w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Fatum ciąg dalszy Kirkis kiedyś napisał..budowa to najgorszy okres w moim życiu...zgadzam się z nim w 100% co znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Fatum ciąg dalszy Kirkis kiedyś napisał..budowa to najgorszy okres w moim życiu...zgadzam się z nim w 100% co znowu 6 tygodni w gipsie A ty dlaczego nie na weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Fatum ciąg dalszy Kirkis kiedyś napisał..budowa to najgorszy okres w moim życiu...zgadzam się z nim w 100% co znowu 6 tygodni w gipsie A ty dlaczego nie na weselu Łomatko TY?? Czy kto?? Ja za tydzień mam wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja ...dziś na budowie ...se polatam ale chyba na miotle Złamałam kostkę boczną .... kuźwa , żeby ten cholerny rok się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 To coś Ty tam robiła ? Bidulka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 To coś Ty tam robiła ? Bidulka . schodziłam ze schodów ..chciałam tynki sobie z bliska zobaczyć ...boliiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Najlepiej, że będę sobie codziennie robić zastrzyki ...zboczenie Dziś już jeden zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.04.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja chyba nie byłabym w stanie zrobić sobie zastrzyku. Budowy ogólnie są wypadkogenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja chyba nie byłabym w stanie zrobić sobie zastrzyku. Budowy ogólnie są wypadkogenne. dałam radę ... a tobie też coś się zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.04.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja chyba nie byłabym w stanie zrobić sobie zastrzyku. Budowy ogólnie są wypadkogenne. Kochana, to dałaś ognia. Do zastrzyków sie przyzwyczaisz (lepiej sobie dawać niż swojemu dziecku ) Będzie dobrze dałam radę ... a tobie też coś się zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja chyba nie byłabym w stanie zrobić sobie zastrzyku. Budowy ogólnie są wypadkogenne. Kochana, to dałaś ognia. Do zastrzyków sie przyzwyczaisz (lepiej sobie dawać niż swojemu dziecku ) Będzie dobrze dałam radę ... a tobie też coś się zdarzyło oj dałam Tylko, że zostało jeszcze 29 zastrzyków po pierwszym już mam siniaka ...ciekawe, gdzie se wsadzę ostatni A tak w ogóle bardzo mi miło A teraz ide podskoczyć do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.04.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 oj dałam Tylko, że zostało jeszcze 29 zastrzyków po pierwszym już mam siniaka ...ciekawe, gdzie se wsadzę ostatni A tak w ogóle bardzo mi miło A teraz ide podskoczyć do łóżka Tylko nie biegnij :) Lepiej brać zastrzyki niż być bez nogi :) Siniaka masz, bo trafiłaś w naczynko. Musisz powolutku wciskać tłoczek. I ciesz się kochana, że tylko 29 - mój syn miał 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 6 tygodni szybko minie i bedziesz brykać. Przykro że tak wyszło. Ale są też dobre strony tego Okrutne ale jednak Będizesz wzbudzać żal i współczucie wśród wykonawców więc wykorzystuj to ile wlezie Marudź, narzekaj, grymaś Babie z nogą w gipsie nie odmówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 6 tygodni szybko minie i bedziesz brykać. Przykro że tak wyszło. Ale są też dobre strony tego Okrutne ale jednak Będizesz wzbudzać żal i współczucie wśród wykonawców więc wykorzystuj to ile wlezie Marudź, narzekaj, grymaś Babie z nogą w gipsie nie odmówią teraz zamiast ceramiki szukam kul ale dla rozweselenia znalazłam coś takiego http://www.allegro.pl/item340593687_toiletspa_wc_i_bidet_w_jednym_a_to_nie_wszystko_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 oj dałam Tylko, że zostało jeszcze 29 zastrzyków po pierwszym już mam siniaka ...ciekawe, gdzie se wsadzę ostatni A tak w ogóle bardzo mi miło A teraz ide podskoczyć do łóżka Tylko nie biegnij :) Lepiej brać zastrzyki niż być bez nogi :) Siniaka masz, bo trafiłaś w naczynko. Musisz powolutku wciskać tłoczek. I ciesz się kochana, że tylko 29 - mój syn miał 60 60 nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts