mayland 14.04.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Pytałam o grunt czyli ziemię, podłoże.... U mnie też ma być za kilka lat ale nie chciałam czekać. Poś to najlepsze rozwiazanie jakie zrobilismy na budowie. Sąsiad juz 4 razy wywoził szambo a ja o tym nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 sie wyrażaj drukowanymi literami bo ja otumaniona letttko Grunt piasek jakiś był na początku ...a trochę już przed budową nawieźliśmy z budowy wiaduktu na zachodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zdjęcia wkleję jak się zrobią ..chyba się właśnie robią ale kto by miał pewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Hicior sezonu Chodzę tak z tą złamaną nogą z odkrytymi paluchami i tak sobie pomyślałam ..nieee no chyba sobie coś z nimi zrobię i pomalowałam złamana to złamana ale niech będzie elegancka , laski też dizajnerskie mam z turkusem a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Hicior sezonu Chodzę tak z tą złamaną nogą z odkrytymi paluchami i tak sobie pomyślałam ..nieee no chyba sobie coś z nimi zrobię i pomalowałam złamana to złamana ale niech będzie elegancka , laski też dizajnerskie mam z turkusem a co ja pierdziu nieźle, ale pewnie też bym tak zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zdjęcia som ale widzę, że wszyscy mają mnie w d.... ..w poszanowaniu to chyba nie będę was zanudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zdjęcia som ale widzę, że wszyscy mają mnie w d.... ..w poszanowaniu to chyba nie będę was zanudzać K@#$%^ na oczy mi poszło czy jak????? Ja nie widzą tych zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zdjecia tych paznokci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A tak wogole to Kaśka ma rację, wpierdziel Ci się nalezy za to droczenie sie z nami z tymi zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A tak wogole to Kaśka ma rację, wpierdziel Ci się nalezy za to droczenie sie z nami z tymi zdjeciami Otóż to!!! Jak dziewica, co to chciałaby a się boi Na priw poproszę, bo zaraz idę i jak jutro przyjdę to już ich pewnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Som ale w aparacie a teraz wgrywam na bieżąco a to trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Miko ładnie wyszedł ten.....różowy domek Wiem, zabijesz mnie za ten różowy Pasuje do reszty wykończenia i o niebo lepszy niż odcienie żółtego Fajnie dobraliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 kurde jaki różowy co ja doda jestem on tak w słońcu wyszedł zaraz wkleje tyłek, gdzie już słońca nie było i tam inaczej wygląda różowy psi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dopiero wytynkowany a Ty juz pobrudziłaś nad bramą garażową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tam nad garażem nie jest jeszcze wytynkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Werka widzisz czy nie? ja specjalnie dla ciebie , odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Nie no spoko. Fajnie wyszedł. Zazdroszcze, że masz to już za sobą Ja muszę jeszcze wybierać i decydować, kupować, pilnować itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Nie no spoko. Fajnie wyszedł. Zazdroszcze, że masz to już za sobą Ja muszę jeszcze wybierać i decydować, kupować, pilnować itp itd no ta ja jeszcze muszę się bujać nie z jednym Dam radę z 4 nogami to już jest pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A tak przy okazji ale żeśta się pozachwycały no normalnie spać nie będę mogła tak mnie upewniłyście w wyborze i w ogóle... ja teraz kaleka powinnyście mnie trochę podłechtać a tu od dziewic wyzywają no nie wiem, nie wiem chyba se z tym nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts