Gość 14.04.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 uffff, zdązyłam Miko, super wyszło. Ja też mam miec silikatowy i prawdopodobnie Kabe i kolor podobny będzie. U ciebie jogurt brzoskwiniowy, u mnie bardziej waniliowy wyszedł, chociaż tez wybierałam z palety pomarańczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 uffff, zdązyłam Miko, super wyszło. Ja też mam miec silikatowy i prawdopodobnie Kabe i kolor podobny będzie. U ciebie jogurt brzoskwiniowy, u mnie bardziej waniliowy wyszedł, chociaż tez wybierałam z palety pomarańczów dzięki tak jak mówiłam to co na wzorniku to się nijak ma A jaki masz numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 uffff, zdązyłam Miko, super wyszło. Ja też mam miec silikatowy i prawdopodobnie Kabe i kolor podobny będzie. U ciebie jogurt brzoskwiniowy, u mnie bardziej waniliowy wyszedł, chociaż tez wybierałam z palety pomarańczów dzięki tak jak mówiłam to co na wzorniku to się nijak ma A jaki masz numer? ażebym to ja pamietała, mam nadzieję ze mój wykonawca pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 uffff, zdązyłam Miko, super wyszło. Ja też mam miec silikatowy i prawdopodobnie Kabe i kolor podobny będzie. U ciebie jogurt brzoskwiniowy, u mnie bardziej waniliowy wyszedł, chociaż tez wybierałam z palety pomarańczów dzięki tak jak mówiłam to co na wzorniku to się nijak ma A jaki masz numer? ażebym to ja pamietała, mam nadzieję ze mój wykonawca pamieta grunt to luzik jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.04.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 miko, dzięki za wyjaśnienia. Dom wygląda bardzo przyzwoicie - tonacje brzoskwiniowe pasują do koloru dachówki. Skoro już ujawniłaś, że masz system Kabe to jeszcze jedno drobne pytanko - system jest powiązany z ekipią czy sami wybraliście Kabe. Z tego co widzę może być system Izolbet, Atlas, Baumit, Bolix i parę innych. Kto tak naprawdę decyduje o wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.04.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ładnie mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 miko, dzięki za wyjaśnienia. Dom wygląda bardzo przyzwoicie - tonacje brzoskwiniowe pasują do koloru dachówki. Skoro już ujawniłaś, że masz system Kabe to jeszcze jedno drobne pytanko - system jest powiązany z ekipią czy sami wybraliście Kabe. Z tego co widzę może być system Izolbet, Atlas, Baumit, Bolix i parę innych. Kto tak naprawdę decyduje o wyborze? Ja mam grunt i tynk firmy kabe 9070 (żeby nie zapomnieć ) To my decydowaliśmy o tym . Jeżeli chodzi o klej to był już z innej paki i tyle. Mieliśmy do wyboru Ceresit (droższy od kabe), Fast (nieznany polski) i jeszcze jedna firma polska nie pamiętam . Kabe ma bardzo dużo kolorów i te kolory są i w akrylu i w silikacie i silikonie. Ekipa nie była więc związana z systemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ładnie mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Potwierdzam ten zachwyt....pieknie sie zrobiło.... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzięki ..jeszcze tylko sprzątnąć ogród .., kostka, ogrodzenie i na zewnątrz będzie łasdnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.04.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie wierzę, wczoraj kole południa ostani wpis! Dzięki za wyjaśnienia jak to z Kabe było. Skoro ekipa nie jest powiązana z systemem, to może i nie jest powiązana terytorialnie z Twoją okolicą i zechce im się pchnąć za Piaseczno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nic nie widzę , a pozachwycać bym się chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie wierzę, wczoraj kole południa ostani wpis! Dzięki za wyjaśnienia jak to z Kabe było. Skoro ekipa nie jest powiązana z systemem, to może i nie jest powiązana terytorialnie z Twoją okolicą i zechce im się pchnąć za Piaseczno? już ci napisałam co i jak właśnie sprawa w toku Ja jużK@#4A nie mogę...i nie mówcie przy mnie , że budowałybyście się jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nic nie widzę , a pozachwycać bym się chciała. Sonika nie mogę otworzyć fotosika Kasia jak jesteś to prześlij Sonice na priva zdjęcia please Nie spaliśmy dziś do 4.30 ręce już opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nic nie widzę , a pozachwycać bym się chciała. Sonika nie mogę otworzyć fotosika Kasia jak jesteś to prześlij Sonice na priva zdjęcia please Nie spaliśmy dziś do 4.30 ręce już opadają To będę czekać cierpliwie na zdjęcia. A dlaczego nie spaliście, co tam się u Was wyprawia ? Jak noga , boli Cię jeszcze ? Ja jużK@#4A nie mogę...i nie mówcie przy mnie , że budowałybyście się jeszcze raz Ja - w życiu , chociaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miko!!! Uszka do góry, o nóżkę dbaj i nie ukrywam, żebym bardzo chciała zobaczyć twoją elewację, można poprosić o dokmentację??? Iwcinaj duzo bialego sera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nic nie widzę , a pozachwycać bym się chciała. Sonika nie mogę otworzyć fotosika Kasia jak jesteś to prześlij Sonice na priva zdjęcia please Nie spaliśmy dziś do 4.30 ręce już opadają To będę czekać cierpliwie na zdjęcia. A dlaczego nie spaliście, co tam się u Was wyprawia ? Jak noga , boli Cię jeszcze ? Ja jużK@#4A nie mogę...i nie mówcie przy mnie , że budowałybyście się jeszcze raz Ja - w życiu , chociaż.... nie chce mi się o tym złodzieja zatrudniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 to już o nic nie pytam tylko współczuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jednak muszę zapytać - chyba mu to nie uszło płazem i chyba już nie pracuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja jużK@#4A nie mogę...i nie mówcie przy mnie , że budowałybyście się jeszcze raz ja na pewno nie mówię, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts