mikopiko 16.04.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miko!!! Uszka do góry, o nóżkę dbaj i nie ukrywam, żebym bardzo chciała zobaczyć twoją elewację, można poprosić o dokmentację??? Iwcinaj duzo bialego sera!!! Tosinku nie mogę wejść na fotosika a tam mam je wgrane jak ruszy to ci prześlę kostka mnie dzisiaj boli...szlaken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jednak muszę zapytać - chyba mu to nie uszło płazem i chyba już nie pracuje ? Najgorsze to to , że były wtedy 2 ekipy ale nie pójdzie im to płazem!!! Mamy na to sposoby..koniec tego dobrego.. na Policji wszystko zgłoszone a jak trzeba to podejmiemy inne środki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja jużK@#4A nie mogę...i nie mówcie przy mnie , że budowałybyście się jeszcze raz ja na pewno nie mówię, hihi ach dobrze, że mnie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 no to już po wszystkim złodziei się pozbyliśmy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 brak słów... jeżeli zrobił już prace za te 7600 to kopa w d..e? jeżeli nie zrobił to obiecać, że jak dokończy to czy tamto to zapłacicie, a potem policzyć odsetki za opoźnienia (w umowie pewnie jest o tym mowa?) i podziękować za dalszą współpracę bo o kradzieży pisałaś, że już zgłosiliście policji, więc tu chyba nic więcej nie da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 W umowie to zakończenie prac było na koniec lutego ...tylko biedny nie mógł się wyrobić z poprzedmią robotą ..teraz zresztą też nie dlatego jeździ do innych a u nas śpi O kurcze ale burza idzie wyłączam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jezdeście czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 stawiamhttp://www.olimpec.pl/zdjecia/artykuly/1121924.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 a co to za okazja/??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 trzeba opić wolność a tu nikogo sama się napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 trzeba opić wolność a tu nikogo sama się napije no jestem!!! jaką wolność?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 wypieprzyliśmy złodziei z naszego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 wypieprzyliśmy złodziei z naszego domu tych co wczoraj opisywałaś???????? EXTRA!!!!! Paszli won!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tak sobie myslę , ze najwięcej partaczy jest obecnie w budownictwie Niektrzy zwietrzyli łatwy zarobek i udają że sie na tym znają. A nawet jak się znają to olewaja równo klienta. Miko , dobrze zrobilas- wpisz jeszcze goscia na czarną listę, zeby innych ustrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jestem szczęśliwa gnoje jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dogadali się we dwóch i nam podpieprzyli 40 płyt..czujecie A najgorsze jest to, że ile razy wchodziliśmy to sobie kawkę pili u nas w domu czujecie siadali dupami na naszych płytkach ..palili światło wszędzie gdzie się dało mają szczęście, że jesteśmy w miarę ok b o jakbuy na jakiegoś mafiozę trafili to by im kałacha wyjął i by spieprzali a my nawet odsetek karnych nie daliśmy choć było to w umowie Niech spierniczają na bambus Najgorzej jak to zwykle bywa z polecenia forumowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jej jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Wyobrażam sobie jaką odczuwasz ulgę, mnie by chyba cholera wzięła. I co dalej? Tłumaczyli się jakoś z tych płyt, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No co ty nikt nic nie wie czeski film dogadali się bo wiedzieli, że obrywy dostaną , jeden za nieterminowaść a drugi za rozpieprz okien..naszych ukochanych okien bo im się kołki chciało wybijać młotkiem co dało porażający efekt uszkodzenia ram okiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Matko przenajświętsza . To Ty masz nerwy ze stali. I co z oknami, są ślady? Chyba bym się zapłakała na śmierć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts