mikopiko 16.04.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Matko przenajświętsza . To Ty masz nerwy ze stali. I co z oknami, są ślady? Chyba bym się zapłakała na śmierć . Ja ryczałam ..trzeba było wyżej przykleić parapety...ja naprawde o wszystkim nie mówię ale teraz już pękłam i jest mi lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miko, chyba rzeczywiście masz troszkę gorzej niż ja miałam z moimi ociepleniowcami...My bedziemy zrywać listwy przyokienne na domku, które oni zrobili i sami po prostu je poprawimy tak, żeby było widać jakie framugi mamy....ale to jest drobiazg w stosunku do zepsucia ram okiennych. Tego raczej, chyba, nie mozna naprawić? Czy może coś wymysliliscie jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Verunia, Ty masz rację co do partaczy w tej branży. Co niektórzy "fachofcy" zobaczyli, ze jest popyt na usługi budowlane i dawaj sie przebranzawiać. Sama mam kolegę, który do tej pory robił w skórach, czyli portfele, torebki itp a teraz zajął sie budowlanka, bo przypomniał sobie, że takie ma wykształcenie.... nie chciałabym, żeby robił cos u mnie w domku i na mnie się uczył.....bo co on może umieć jak 20 lat robił w czyms innym?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 wkleje wam to cudo[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miko, chyba rzeczywiście masz troszkę gorzej niż ja miałam z moimi ociepleniowcami...My bedziemy zrywać listwy przyokienne na domku, które oni zrobili i sami po prostu je poprawimy tak, żeby było widać jakie framugi mamy....ale to jest drobiazg w stosunku do zepsucia ram okiennych. Tego raczej, chyba, nie mozna naprawić? Czy może coś wymysliliscie jak to naprawić? nakleili wyżej płytki parapetowe nie w to zagłębienie a wyżej i tyle ale co się naryczałam i naklełam na nich to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miko... o kuźwa.......(.przepraszam ) chyba bym sie załamała...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 a możesz pokazać zdjęcie jak to wygląda z parapetem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ale kochana to nie tylko w tym jednym miejscu Nie mam zdjęcia po ..może jutro zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miałam nadzieje, że tylko jedno okno Ci uszkodzili.... Normalnie powiesic za.....j.......a........sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Matko przenajświętsza . To Ty masz nerwy ze stali. I co z oknami, są ślady? Chyba bym się zapłakała na śmierć . Ja ryczałam ..trzeba było wyżej przykleić parapety...ja naprawde o wszystkim nie mówię ale teraz już pękłam i jest mi lżej Ja też nie o wszystkim mówię, ale powiem Ci na pocieszenie, że nie tylko Tobie zdarzają się takie przypadki. Nam facet wjechał w dom i skasował narożnik . Tak cofał i cofał, że aż się na narożniku zatrzymał i to nie było auto osobowe tylko wysokie dostawcze. Jak to zobaczyłam to i nie wiem czy to już tak będzie na zawsze , czy to się da kiedyś jakoś naprawić. Myślałam, że zamorduję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miałam nadzieje, że tylko jedno okno Ci uszkodzili.... Normalnie powiesic za.....j.......a........sorki to lajcik to co ode mnie i od męża usłyszeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Sonika noszzz w mordkę ja pierdziu .. Naprawić się da tylko trzeba wstawić narożnik dwie całeściany zaciągnąć klejem , wyszlifować i jeszcze raz położyć tynk co do tego , że nie tylko u mnie to zdaje sobie sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A tak przy okazji to ja się właśnie boję o to jak koparka przyjedzie i zahaczy łychą chyba całą noc ze strachu nie będę mogła spać a potem stanę przy ścianie i będę osłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 co do tego , że nie tylko u mnie to zdaje sobie sprawę Tak tylko chciałam Cię jakoś pocieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A tak przy okazji to ja się właśnie boję o to jak koparka przyjedzie i zahaczy łychą chyba całą noc ze strachu nie będę mogła spać a potem stanę przy ścianie i będę osłaniać Szkoda, że mnie to nie przyszło do głowy. Mnie w ogóle nie przyszło do głowy, że coś takiego może się zdarzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 co do tego , że nie tylko u mnie to zdaje sobie sprawę Tak tylko chciałam Cię jakoś pocieszyć. chcesz zdjęcia bo wgrałam kolor wyszedł różowy jak to Mayland powiedziała ale to słońce nie był jeszcze wtedy do końca skończony ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja widzę morelowy , bardzo ładny zresztą . A jaki miał być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja widzę morelowy , bardzo ładny zresztą . A jaki miał być? no właśnie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja widzę morelowy , bardzo ładny zresztą . A jaki miał być? no właśnie taki Czyli marzenia się spełniają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Sonika ty jesteś jak moja siostra ja skasowałam ..patrzę a twojego domu też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts