Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miko, chyba rzeczywiście masz troszkę gorzej niż ja miałam z moimi ociepleniowcami...My bedziemy zrywać listwy przyokienne na domku, które oni zrobili i sami po prostu je poprawimy tak, żeby było widać jakie framugi mamy....ale to jest drobiazg w stosunku do zepsucia ram okiennych. Tego raczej, chyba, nie mozna naprawić? Czy może coś wymysliliscie jak to naprawić?

Verunia, Ty masz rację co do partaczy w tej branży. Co niektórzy "fachofcy" zobaczyli, ze jest popyt na usługi budowlane i dawaj sie przebranzawiać. Sama mam kolegę, który do tej pory robił w skórach, czyli portfele, torebki itp a teraz zajął sie budowlanka, bo przypomniał sobie, że takie ma wykształcenie.... :roll: :roll: :roll: :roll: nie chciałabym, żeby robił cos u mnie w domku i na mnie się uczył.....bo co on może umieć jak 20 lat robił w czyms innym??????

Miko, chyba rzeczywiście masz troszkę gorzej niż ja miałam z moimi ociepleniowcami...My bedziemy zrywać listwy przyokienne na domku, które oni zrobili i sami po prostu je poprawimy tak, żeby było widać jakie framugi mamy....ale to jest drobiazg w stosunku do zepsucia ram okiennych. Tego raczej, chyba, nie mozna naprawić? Czy może coś wymysliliscie jak to naprawić?

nakleili wyżej płytki parapetowe nie w to zagłębienie a wyżej :roll: i tyle :roll:

ale co się naryczałam i naklełam na nich to moje :roll:

Matko przenajświętsza :o .

To Ty masz nerwy ze stali. I co z oknami, są ślady?

Chyba bym się zapłakała na śmierć :( .

Ja ryczałam :-? ..trzeba było wyżej przykleić parapety...ja naprawde o wszystkim nie mówię :-? ale teraz już pękłam i jest mi lżej 8)

Ja też nie o wszystkim mówię, ale powiem Ci na pocieszenie, że nie tylko Tobie zdarzają się takie przypadki.

Nam facet wjechał w dom i skasował narożnik :wink: . Tak cofał i cofał, że aż się na narożniku zatrzymał :-? i to nie było auto osobowe tylko wysokie dostawcze.

Jak to zobaczyłam to :cry: i nie wiem czy to już tak będzie na zawsze :roll: , czy to się da kiedyś jakoś naprawić.

Myślałam, że zamorduję :evil: :cry: .

A tak przy okazji to ja się właśnie boję o to jak koparka przyjedzie i zahaczy łychą :-? chyba całą noc ze strachu nie będę mogła spać a potem stanę przy ścianie i będę osłaniać :lol: :lol: :lol:

Szkoda, że mnie to nie przyszło do głowy.

Mnie w ogóle nie przyszło do głowy, że coś takiego może się zdarzyć :roll: :lol: .