Sonika 16.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Akcja - błyskawica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 wypieprzyliśmy złodziei z naszego domu brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nóż się w kieszeni otwiera jak czytam. Zwykli szmaciarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.04.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Miko, a dałaś ich na czarną listę? Wiem, wiem to jak pogrozić rózgą, ale warto im zatamować dopływ klientów (skoro wzięłaś ich z forumowego polecenia.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Miko, a dałaś ich na czarną listę? Wiem, wiem to jak pogrozić rózgą, ale warto im zatamować dopływ klientów (skoro wzięłaś ich z forumowego polecenia.).Zrobiłabym dokładnie tak samo Na czarną listę z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jeden z forumowego polecenia drugi nie A tak w ogóle witam was dziewczynki i bardzo się cieszę, że ze mną tu gadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Miko, jesteś jeszcze??? Powiedz mi kobieto, jaką kuchenkę wybrałaś?? Indukcję, ceramikę czy gaz??? Zaraz dostanę fioła Z tymi wyborami ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Miko, jesteś jeszcze??? Powiedz mi kobieto, jaką kuchenkę wybrałaś?? Indukcję, ceramikę czy gaz??? Zaraz dostanę fioła Z tymi wyborami ofkors Kasiu kuchenka będzie gazowa , już mam doprowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.04.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie wiem jak u Was, ale u mnie na wsi lubią wyłączać prąd. Wtedy nici z nawet najlepszej kuchni na prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie wiem u nas raczej nie wyłączają światła ale skoro mamy gaz to nie widziałam potrzeby robienia elektrycznej kuchni..choć sąsiad tak sobie zrobił bo stwierdził, że jest do takiej kuchni przyzwyczajony , tak miał w bloku i tak mu się ppodoba Myślę, że to zależy od przyzwyczajenia i zaufania do nowości . Ja np nie wierzyłam za bardzo w podłogówkę i się pomyliłam Teraz zrobiłabym też pod parkietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja już bym w życiu nie wróciła do gazwej, no chyba że często prąd by wyłączali. Od 5 lat mieszkam w domu i tylko raz na 5 minut wyłączyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 fajnie na elektrycznej się gotuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 fajnie na elektrycznej się gotuje? Dla mnie super. I łatwiej utrzyma ją w czystości. Mam teraz zwykłą ceramiczną , ale rozważam indukcyjną, tylko chorobcia te garnki do niej specjalne sa potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 fajnie na elektrycznej się gotuje? Dla mnie super. I łatwiej utrzyma ją w czystości. Mam teraz zwykłą ceramiczną , ale rozważam indukcyjną, tylko chorobcia te garnki do niej specjalne sa potrzebne Ktoś mówił, że nie musiał wymieniać..ale może się mylę Nie była to Dagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 fajnie na elektrycznej się gotuje? Dla mnie super. I łatwiej utrzyma ją w czystości. Mam teraz zwykłą ceramiczną , ale rozważam indukcyjną, tylko chorobcia te garnki do niej specjalne sa potrzebne Ktoś mówił, że nie musiał wymieniać..ale może się mylę Nie była to Dagi? Widocznie miała takie , które się nadawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dobrze, że pogoniłaś szmaciarzy!!!!! Jak ja takich sukin.... nie znoszę Płacisz im, psia krew kupę szmalu, a oni zlewa totalna w mordę ich podrapana mać A garnki to trzeba wymieniać do indukcyjnej, Mayland właśnie ma ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dobrze, że pogoniłaś szmaciarzy!!!!! Jak ja takich sukin.... nie znoszę Płacisz im, psia krew kupę szmalu, a oni zlewa totalna w mordę ich podrapana mać A garnki to trzeba wymieniać do indukcyjnej, Mayland właśnie ma ten problem. Oj Braza co przszliśmy to moje ale teraz jesteśmy wolni i nawet nie chce nam się nikogo szukać na razie Spokój taki się zrobił Dzisiaj zabierał reszte rzeczy i pytał się męża kiedy dostanie jeszcze 3000 no normalnie jaja jak berety Dostał prawie 8000 i jeszcze chce 3 a płyt do końca nie położył w prawdzie zostało mało ale nie dokończył gdzyby nie ta kradzież to pewnie by jeszcze siedział ale nawet jak go za rękę nie złapałam to bardzo mi przykro sami ich nie wynieśliśmy . Jeszcze jedno, przed postawieniem rusztowań na klatce schodowej wnieśli 20 płyt , pytałam się wtedy czy to wszystko co im, na górze potrzebne powiedział, że tak . Resztę płyt przykryłam szczelnie folią bo mieli ocieplać sufit w garażu , wcześniej policzyłam było ponad 60..jescze się wkurzyłam na niego, że po co mówił , żeby zamówić 100 (a co tam? nie? przecież to nie on płaci ) poszło 40 i co wy na to? no dobra jeszcze z 20 pewnie by poszło na obudowy , podwieszańce na dole i tyle a co z resztą bał się pewnie, że każemy mu to zabierać i dlatego albo wywiózł, albo razem z ociepleniowcem zewn szię dogadali..a szkoda gadać. Wieczorem kiedy mąż zauważył to mówił, że tak no rzeczywiście było tych płyt ponad 60 a rano, kiedy jednego i drugiegi postawiliśmy już tweirdził, że właściwie to mogło pójść tyle płyt ..ciekawe jak tam weszły na górę chyba wyfrunęły bo na klatce stały rusztowania a poza tym nic wtedy więcej tam się nie działo To już przesada..mogą być obsuwy...może być wydłużony termin ale kradzież o nie.... Mało ..tego dnia przyjechaliśmy do domu a tam nikogo nie ma o 23.30...brama otwarta ..a co tam alarm nie włączony Gościu odbiera telefon i słychać pogłos - jest na innej budowie zresztą innego forumowicza i jeszce pyskuje, że co? on ma po wszystkich zamykać bramę??? noszzz kuźwa siedzi w hotelu, ma ciepło, ogrzewanie włączone żadna koza tylko gazik i jeszcze fuka a dalej mi przyjeżdża po południu w poniedziałek a zabiera się po 3 dniach i mówi, że mamy tanie budowanie bo nie zapłaciliśmy mu no rozbawił mnie do łez Sam się chwalił, że jedna kobieta nie zapłaciła mu 5000 ..no nie dziwię się wcale Weź ty się gościu za robotę a nie plotkujesz na innych wtedy żona będzie miała z czego żyć (bo co 3 dni był taki tekst ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No zaje.... przyjemny facet Pies z nim tańcował, długo nie pociągnie, chociaż, jak znam życie to taka swołocz nigdy się nie nauczy szanować innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 kurde szkoda , ze to daleko , bo bym go moim psem poszczula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ja tam się cieszę A najlepsze to to ,że tak naprawdę go nie wywaliliśmy . Mąż wrócił , przyszedł do domu i mówi ..dobra koniec tej farsy idę go wypieprzyć . Wiem, znam go byłoby mu ciężko..jak ja bym tam wleciała to gościa by nie było ale mój mąż spokojny człowiek oczywiście do czasu. No więc poszedł a ten ...uwaga po 2 dniach mówi , że chce pieniędzy- ma pan??? mąż mówi nie ooo to ja idę- mówi boss a mąż a to idź pan , ponoć się zdziwił, że tak to spokojnie przyjął pewnie myślał , że to zadziała i damy mu kolejne 1500 a tu gucio Dobra dziołchy koniec tematu..jest pewne , jestem szczęśliwa już się na niego patrzeć nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts