Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem :roll: u nas raczej nie wyłączają światła ale skoro mamy gaz to nie widziałam potrzeby robienia elektrycznej kuchni..choć sąsiad tak sobie zrobił bo stwierdził, że jest do takiej kuchni przyzwyczajony , tak miał w bloku i tak mu się ppodoba

Myślę, że to zależy od przyzwyczajenia i zaufania do nowości :wink: .

Ja np nie wierzyłam za bardzo w podłogówkę i się pomyliłam :roll: Teraz zrobiłabym też pod parkietem :roll:

fajnie na elektrycznej się gotuje? :roll:

Dla mnie super. I łatwiej utrzyma ją w czystości. Mam teraz zwykłą ceramiczną , ale rozważam indukcyjną, tylko chorobcia te garnki do niej specjalne sa potrzebne :roll:

Ktoś mówił, że nie musiał wymieniać..ale może się mylę :roll: Nie była to Dagi? :roll:

Widocznie miała takie , które się nadawały

Dobrze, że pogoniłaś szmaciarzy!!!!! Jak ja takich sukin.... nie znoszę :evil: Płacisz im, psia krew kupę szmalu, a oni zlewa totalna w mordę ich podrapana mać :evil:

A garnki to trzeba wymieniać do indukcyjnej, Mayland właśnie ma ten problem.

Dobrze, że pogoniłaś szmaciarzy!!!!! Jak ja takich sukin.... nie znoszę :evil: Płacisz im, psia krew kupę szmalu, a oni zlewa totalna w mordę ich podrapana mać :evil:

A garnki to trzeba wymieniać do indukcyjnej, Mayland właśnie ma ten problem.

Oj Braza :-? co przszliśmy to moje ale teraz jesteśmy wolni :D i nawet nie chce nam się nikogo szukać na razie :roll: Spokój taki się zrobił :roll: :D

Dzisiaj zabierał reszte rzeczy i pytał się męża kiedy dostanie jeszcze 3000 :roll: no normalnie jaja jak berety :roll: Dostał prawie 8000 i jeszcze chce 3 :o :lol: a płyt do końca nie położył w prawdzie zostało mało ale nie dokończył gdzyby nie ta kradzież to pewnie by jeszcze siedział ale nawet jak go za rękę nie złapałam to bardzo mi przykro sami ich nie wynieśliśmy :roll: .

Jeszcze jedno, przed postawieniem rusztowań na klatce schodowej wnieśli 20 płyt , pytałam się wtedy czy to wszystko co im, na górze potrzebne powiedział, że tak . Resztę płyt przykryłam szczelnie folią bo mieli ocieplać sufit w garażu , wcześniej policzyłam było ponad 60..jescze się wkurzyłam na niego, że po co mówił , żeby zamówić 100 (a co tam? nie? przecież to nie on płaci :roll: ) poszło 40 :roll: i co wy na to? no dobra jeszcze z 20 pewnie by poszło na obudowy , podwieszańce na dole i tyle :roll: a co z resztą :roll: bał się pewnie, że każemy mu to zabierać i dlatego albo wywiózł, albo razem z ociepleniowcem zewn szię dogadali..a szkoda gadać. Wieczorem kiedy mąż zauważył to mówił, że tak no rzeczywiście było tych płyt ponad 60 a rano, kiedy jednego i drugiegi postawiliśmy już tweirdził, że właściwie to mogło pójść tyle płyt :o :lol: ..ciekawe jak tam weszły na górę chyba wyfrunęły bo na klatce stały rusztowania a poza tym nic wtedy więcej tam się nie działo :roll:

To już przesada..mogą być obsuwy...może być wydłużony termin ale kradzież :o o nie.... Mało ..tego dnia przyjechaliśmy do domu a tam nikogo nie ma o 23.30...brama otwarta ..a co tam :roll: alarm nie włączony :roll:

Gościu odbiera telefon i słychać pogłos - jest na innej budowie zresztą innego forumowicza :roll: i jeszce pyskuje, że co? on ma po wszystkich zamykać bramę??? :o :lol: noszzz kuźwa siedzi w hotelu, ma ciepło, ogrzewanie włączone żadna koza tylko gazik i jeszcze fuka :o a dalej mi :roll: przyjeżdża po południu w poniedziałek a zabiera się po 3 dniach :roll: i mówi, że mamy tanie budowanie bo nie zapłaciliśmy mu :lol: :lol: no rozbawił mnie do łez :roll:

Sam się chwalił, że jedna kobieta nie zapłaciła mu 5000 ..no nie dziwię się :roll: wcale :roll:

Weź ty się gościu za robotę a nie plotkujesz na innych :roll: wtedy żona będzie miała z czego żyć (bo co 3 dni był taki tekst :roll: )

:lol: ja tam się cieszę :D

A najlepsze to to ,że tak naprawdę go nie wywaliliśmy :roll: 8) . Mąż wrócił , przyszedł do domu i mówi ..dobra koniec tej farsy 8) idę go wypieprzyć :) .

Wiem, znam go byłoby mu ciężko..jak ja bym tam wleciała to gościa by nie było ale mój mąż spokojny człowiek :wink: oczywiście do czasu. No więc poszedł a ten ...uwaga :lol: po 2 dniach mówi , że chce pieniędzy- ma pan??? mąż mówi nie :lol: ooo to ja idę- mówi boss :wink: a mąż a to idź pan , ponoć się zdziwił, że tak to spokojnie przyjął :lol: :lol: :lol: pewnie myślał , że to zadziała i damy mu kolejne 1500 :roll: a tu gucio :roll:

Dobra dziołchy koniec tematu..jest pewne , jestem szczęśliwa :D już się na niego patrzeć nie moglam :roll: