mikopiko 17.04.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzisiaj byłam na prześwietleniu coś mnie dziwnie ta noga boli jakby mi odpadała Ortopeda powiedział, że to nie wygląda na złamanie tylko na ostre skręcenie ale w gipsie i tak muszę zostać 8 maja mają mi zdjąć ...mam nadzieję, że to nie jest pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzisiaj byłam na prześwietleniu coś mnie dziwnie ta noga boli jakby mi odpadała Ortopeda powiedział, że to nie wygląda na złamanie tylko na ostre skręcenie ale w gipsie i tak muszę zostać 8 maja mają mi zdjąć ...mam nadzieję, że to nie jest pomyłka To znaczy że założyli ci wcześniej gips bez zrobienia zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Zrobili wcześniej zdjęcie i stwierdził złamanie a teraz drugi powiedział, że tego nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.04.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zrobili wcześniej zdjęcie i stwierdził złamanie a teraz drugi powiedział, że tego nie widzi To idź jeszcze fo trzeciego!!! To może być naprawdę maleńkie!!! A konsekwencje wolę nie mówić!! A elewacja jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzięki Tosinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.04.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Miko, Ale Ci się trafiło, złamana noga to zawsze problem a jeszcze w takim momencie, gdy tyle zajęć Bardzo mi przykro, bo namęczysz się podwójnie. Czy byłaś u naprawdę dobrych specjalistów? Moja koleżanka miała gips przez 6 tygodni, a gdy trafiła do specjalisty to usłyszala, że niepotrzebnie tak sie męczyła, bo to nie było złamanie tylko silne zwichnięcie i należało postąpić inaczej Trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Aby nie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Miko, Ale Ci się trafiło, złamana noga to zawsze problem a jeszcze w takim momencie, gdy tyle zajęć Bardzo mi przykro, bo namęczysz się podwójnie. Czy byłaś u naprawdę dobrych specjalistów? Moja koleżanka miała gips przez 6 tygodni, a gdy trafiła do specjalisty to usłyszala, że niepotrzebnie tak sie męczyła, bo to nie było złamanie tylko silne zwichnięcie i należało postąpić inaczej Trzymaj się!!! Byłam u trzech i wszyscy stwierdzili, że złamania nie ma ale mimo to muszę chodzić w gipsie przez trzy tyg , potem mam mieć zdjęty i wtedy zobaczą czy wszystko ok czy trzeba będzie dalej włożyć...oby nie tfu tfu tfu Widziałam twoje okna piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No to super, że nie ma złamania . A ten kolor brodzika to tak pod płytki? Bo taki trochę zżółknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No to super, że nie ma złamania . Też się cieszę A ten kolor brodzika to tak pod płytki? Bo taki trochę zżółknięty tak będą zżółknięte Ja nie wybrałam tego koloru tylko wkleiłam, żeby nie zapomnieć , że coś takiego jest ja jeszcze nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dobrze, ze nie polamalas tych nog fajny ten pierwszy brodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dobrze, ze nie polamalas tych nog fajny ten pierwszy brodzik jakby było inaczej to ukorzeniaczem ją potraktuje tak sobie myślę może bym zdjęła przed tymi trzema tygodniami ...masakra z tym gipsem + 2 ką dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dobrze, ze nie polamalas tych nog fajny ten pierwszy brodzik jakby było inaczej to ukorzeniaczem ją potraktuje tak sobie myślę może bym zdjęła przed tymi trzema tygodniami ...masakra z tym gipsem + 2 ką dzieci ani mi się waż!!!!!!!!!!! wykluczone i zapomnij!!!!! moja szwagierka też chciała być mądrzejsza niż ustawa przewiduje i nie chodziła w gipsie tyle ile trzeba, potem nie wybrała całej rehabilitacji i finał jest taki, że musiała na nowo mieć włożoną nogę w stabilizator na miesiąc i absolutny zakaz chodzenia nie ryzykuj więc, bo nie warto. Jakoś się przemęczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 miko nie przeginaj paly posyp gips ukorzeniaczem , a ja zapluje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dobrze, ze nie polamalas tych nog fajny ten pierwszy brodzik jakby było inaczej to ukorzeniaczem ją potraktuje tak sobie myślę może bym zdjęła przed tymi trzema tygodniami ...masakra z tym gipsem + 2 ką dzieci ani mi się waż!!!!!!!!!!! wykluczone i zapomnij!!!!! moja szwagierka też chciała być mądrzejsza niż ustawa przewiduje i nie chodziła w gipsie tyle ile trzeba, potem nie wybrała całej rehabilitacji i finał jest taki, że musiała na nowo mieć włożoną nogę w stabilizator na miesiąc i absolutny zakaz chodzenia nie ryzykuj więc, bo nie warto. Jakoś się przemęczysz no nie wiem..nie wiem przyznam się, że ja już trochę na tej nodze chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 miko nie przeginaj paly posyp gips ukorzeniaczem , a ja zapluje ..... pałę to przegina taka jedna co się tu nie odzywa Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ale czyta uważnie Słaby ze mnie doktór Na zlamaniach i gipsach się kompletnie nie znam. No chyba, zeby...... tak ściany gipsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ale czyta uważnie Słaby ze mnie doktór Na zlamaniach i gipsach się kompletnie nie znam. No chyba, zeby...... tak ściany gipsować oooo to też się przyda a może gładź kładłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Położyć to nie problem gorzej z dogładzeniem Nie miałabym do tego nerwów a i siły chyba też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ło matko....coś ten kwiecień pechowy z tymi kontuzjami nóg...najpierw Nefer, teraz TY ...w międzyczasie jeszcze moja "chrupnięta" kostka ...porażka miejmy nadzieję, że maj będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts