Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj byłam na prześwietleniu :roll: coś mnie dziwnie ta noga boli :roll: jakby mi odpadała :roll: :lol:

Ortopeda powiedział, że to nie wygląda na złamanie :o :o tylko na ostre skręcenie :) ale w gipsie i tak muszę zostać :roll: 8 maja mają mi zdjąć :D ...mam nadzieję, że to nie jest pomyłka :roll:

To znaczy że założyli ci wcześniej gips bez zrobienia zdjęcia? :o

Miko,

Ale Ci się trafiło, złamana noga to zawsze problem a jeszcze w takim momencie, gdy tyle zajęć :roll: Bardzo mi przykro, bo namęczysz się podwójnie. Czy byłaś u naprawdę dobrych specjalistów? Moja koleżanka miała gips przez 6 tygodni, a gdy trafiła do specjalisty to usłyszala, że niepotrzebnie tak sie męczyła, bo to nie było złamanie tylko silne zwichnięcie i należało postąpić inaczej :roll: Trzymaj się!!!

Miko,

Ale Ci się trafiło, złamana noga to zawsze problem a jeszcze w takim momencie, gdy tyle zajęć :roll: Bardzo mi przykro, bo namęczysz się podwójnie. Czy byłaś u naprawdę dobrych specjalistów? Moja koleżanka miała gips przez 6 tygodni, a gdy trafiła do specjalisty to usłyszala, że niepotrzebnie tak sie męczyła, bo to nie było złamanie tylko silne zwichnięcie i należało postąpić inaczej :roll: Trzymaj się!!!

Byłam u trzech :lol: i wszyscy stwierdzili, że złamania nie ma :roll: ale mimo to muszę chodzić w gipsie przez trzy tyg , potem mam mieć zdjęty i wtedy zobaczą czy wszystko ok czy trzeba będzie dalej włożyć...oby nie tfu tfu tfu :D

Widziałam twoje okna piękne :D

dobrze, ze nie polamalas tych nog :roll: :D

fajny ten pierwszy brodzik :roll:

:D jakby było inaczej to ukorzeniaczem ją potraktuje :roll: :lol:

:roll: tak sobie myślę może bym zdjęła przed tymi trzema tygodniami :roll: ...masakra z tym gipsem + 2 ką dzieci :roll: :lol:

ani mi się waż!!!!!!!!!!! :evil:

wykluczone i zapomnij!!!!!

moja szwagierka też chciała być mądrzejsza niż ustawa przewiduje i nie chodziła w gipsie tyle ile trzeba, potem nie wybrała całej rehabilitacji i finał jest taki, że musiała na nowo mieć włożoną nogę w stabilizator na miesiąc i absolutny zakaz chodzenia

nie ryzykuj więc, bo nie warto. Jakoś się przemęczysz :roll:

dobrze, ze nie polamalas tych nog :roll: :D

fajny ten pierwszy brodzik :roll:

:D jakby było inaczej to ukorzeniaczem ją potraktuje :roll: :lol:

:roll: tak sobie myślę może bym zdjęła przed tymi trzema tygodniami :roll: ...masakra z tym gipsem + 2 ką dzieci :roll: :lol:

ani mi się waż!!!!!!!!!!! :evil:

wykluczone i zapomnij!!!!!

moja szwagierka też chciała być mądrzejsza niż ustawa przewiduje i nie chodziła w gipsie tyle ile trzeba, potem nie wybrała całej rehabilitacji i finał jest taki, że musiała na nowo mieć włożoną nogę w stabilizator na miesiąc i absolutny zakaz chodzenia

nie ryzykuj więc, bo nie warto. Jakoś się przemęczysz :roll:

:roll: no nie wiem..nie wiem :roll:

przyznam się, że ja już trochę na tej nodze chodzę :oops: :oops: :oops: