braza 25.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ło matko....coś ten kwiecień pechowy z tymi kontuzjami nóg...najpierw Nefer, teraz TY ...w międzyczasie jeszcze moja "chrupnięta" kostka ...porażka miejmy nadzieję, że maj będzie lepszy Tiaaa... ręcę się zaczną... Mikunia, zdróweczka!! I nie waż się ściągać wcześniej gispu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ło matko....coś ten kwiecień pechowy z tymi kontuzjami nóg...najpierw Nefer, teraz TY ...w międzyczasie jeszcze moja "chrupnięta" kostka ...porażka miejmy nadzieję, że maj będzie lepszy tfu tfu tfu oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ło matko....coś ten kwiecień pechowy z tymi kontuzjami nóg...najpierw Nefer, teraz TY ...w międzyczasie jeszcze moja "chrupnięta" kostka ...porażka miejmy nadzieję, że maj będzie lepszy Tiaaa... ręcę się zaczną... Mikunia, zdróweczka!! I nie waż się ściągać wcześniej gispu!!! wypluj to a tfffuuuuu a za zdróweczko to dziękuję kurcze jak ja zdejmę ten gips chyba wcześniej jakoś będę musiała depilotorem tam wjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Tfu.... tfu .... tfu ....!!!!! Jakiś płaski by się przydał - ten depilator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 E tam, wyrwą wszystko razem z gipsem przy zdejmowaniu Jak z woskiem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 E tam, wyrwą wszystko razem z gipsem przy zdejmowaniu Jak z woskiem będzie Bożeeeee No ale depilacja gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Tylko jedna noga bardziej od drugiej , ale da się z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Tylko jedna noga bardziej od drugiej , ale da się z tym żyć. Druga można na przykład palnikiem opalić Żartuję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 I co Ty na te koszmarne wizje Miko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ale chyba z gipsem nie wyrwą bo mam otuline z waty i jnic tam nie jest przyklejone Ale żeście se temat znalazły Właśnie wysprzątałam mieszkanie .. ja już tak mam jak nie mogę to wtedy właśnie robię a jak mogę to wymyślam coś i nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Cześć sześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Cześć sześć Ty się wyluzuj a reszta sama przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 26.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 4 m-ce- to niedługo mam nadzieje że noga będzie sprawna ale fotek nie widzę, mało bywam więc nie mam siły czytać, prosze o fotki z postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 4 m-ce- to niedługo mam nadzieje że noga będzie sprawna ale fotek nie widzę, mało bywam więc nie mam siły czytać, prosze o fotki z postępów Hej Danap Postępy będą za jakiś czas mam nadzieję Mamy stolik w łazience mąż zrobił będzie jednak sam kafelkował Parr dzięki wielkie za gościnę i możliwość obejrzenia waszych pięknych wnętrz ale no wiesz trochę nas kopnęły ostatnie wydarzenia i nie możemy się patrzeć na fachoffffffców (Mam nadzieję, że owi fachoffffcy dostaną po dupsku od jakiegoś mafiozy, złego człowieka , na którego trafią ...oj dostaną ...i ,że wszystkie te nasze dziwne sytuacje spadną teraz na nich ) ..będzie dłużej ale nam sie w sumie bardzo nie spieszy . Wiem, że nie można wszystkich wsadzać do jednego wora no ale ... Bardzo dziękujemy za chęć pomocy i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cześć sześć Ty się wyluzuj a reszta sama przyjdzie luzłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Daggulka jak jesteś to odezwij się i powiedz mi co z Tą twoją kabiną i co to jest? Nevada? Beatko zaglądasz tu jeszce? co tam u Was? Ulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 mikunia!!! wszystkiego co najlepsze !!! ...cmok,cmok http://www.polishstyle.pl/media/Image/produkty/kat_402608.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Mikuś najlepsze życzonka urodzinowe Dużo zdrówka Ci życzę i radości, nie tylko od święta. Życzę pociechy z Twoich 3 chłopaków i satysfakcji z nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Sto lat, sto lat Miko, zdrówka, szczęścia i wytrwałości i niech wszelkie troski i utrapienia omijają Cię szerokim łukiem To mówiłam ja, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts