mayland 01.05.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Daj coś zamykanego, żeby je pochować. Zresztą dodatkowe schowki zawsze się przydają, szczególnie obok wc (papier, podpaski) i przy umywalce (kosmetyki i te....no.... waciki ). A może daj tam olbrzymie lustro? Powiekszyloby tą wnękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Luster ci u nas w górnej łazience będszie aż nadmiar ..myślę o mlecznej szybie Padam na pysk zaraz idę spać ale muszę się pochwalić NIE MAM GIPSU i dziś już pracowałam na działce grabiłam i takie tam.... Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Miko, tylko nie przesil tej nogi bo potem moga wystapić komplikacje....i kto bedzie pilnował "fachowcóf" na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kopiesz, sadzisz czy sobie odpusciłaś? Daj znać co u Ciebie. Dacie radę wprowadzić sie w terminie? Jak w domu? Wszsytko idize zgodnie z planem? I napisz mi jeszcze proszę jak długo nakładali Ci ten "róż" na elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kopiesz, sadzisz czy sobie odpusciłaś? Daj znać co u Ciebie. Dacie radę wprowadzić sie w terminie? Jak w domu? Wszsytko idize zgodnie z planem? I napisz mi jeszcze proszę jak długo nakładali Ci ten "róż" na elewację No właśnei, zero relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.05.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dziewczyny kopię, zwożę gruz w jedno miejsce, przenoszę dechy..jednym słowem przygotowujemy się na wywóz śmieci , wyrównanie terenu "Róż" kładli 2 albo 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dziewczyny kopię, zwożę gruz w jedno miejsce, przenoszę dechy..jednym słowem przygotowujemy się na wywóz śmieci , wyrównanie terenu "Róż" kładli 2 albo 3 dni No to kiedy godzina "0"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.05.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dziewczyny kopię, zwożę gruz w jedno miejsce, przenoszę dechy..jednym słowem przygotowujemy się na wywóz śmieci , wyrównanie terenu "Róż" kładli 2 albo 3 dni No to kiedy godzina "0"? na Św Bożego Narodzenia w takim tempie ale na głowę nam nie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Cześć Mikuś , chciałam zapytać co u Ciebie słychać, a przede wszystkim jak noga? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Cześć Mikuś , chciałam zapytać co u Ciebie słychać, a przede wszystkim jak noga? Pozdrawiam No i gzdzieś się zapodziała???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Miko, proszę tutaj natychmiast wracać i napisać, że wszystko w porządku, bo zaczynam się martwić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Miko gdzieś sie zapodziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Jezdem Dzięki za zainteresowanie dziołchy Sonisiu noga cała ale boli jeszcze i puchnie jak za dużo biegam Kasiu odnalazłam się po latach Verunia dzięki za maila Mayland....szkoda, że nie byłam a poza tym ..mam szambo Idę zobaczyć co tam u Was? może już mieszkacie albo coś nowego zrobiłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Fajnie, że się odnalazłaś Mikuś i że mogę Cię mieć znowu na oku .To po co biegasz jak puchnie i dokąd, bo że na długo to wiem . Pozdrawiam i nie znikaj na całe wieki, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Popieram Sonikę!! Nie znikaj na całe tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.06.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 eeeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no jakieś wytłumaczenie z tej długiej nieobecności by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.06.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 głowa mnie bolała ... wyjechałam i tyle odpoczęłam , poplażowałam, słońca nałapałam i zapału do pracy ...Italia to miód na me serce A mam pytanie..boję się kopary na mojej działce bo boję się uszczerbku na elewacji a sami tych resztek do kontenera nie wsadzimy w trzy dni co robić ...jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jak Italia była to masz wybaczone , a kopary to się bój - wiesz różnie może być . Co robić ? Wrzucać do kontenera, a dużo tego jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no...trochę się uzbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts