Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co do schudnięcia... :oops: przemilczę :wink:

Eeee tam, nie wierzę. Jak się tyle macha pomponami :wink: to efekty muszą być :D .

Płytki fajne, i to wszystko mąż :o . Ale masz męża! :D

mąż :D pierwsza płytka położona była w pomieszczeniu gospodarczym :D Wcześniej nigdy tego nie robił :roll: Teraz będzie trochę zabawy bo na 45stopni cięcie i szlifowanie ale wczoraj się wprawiałam sama w szlifowanie :p ..idzie mi dobrze :D . Wczoraj przyciąl 5 płytek na 45st i dziś będzie klejenie :D .

Stolik też sam robił :D i wnękę :D i sam wytynkował wokół okna w łazience :D

Chwalę się bo on naprawdę takich rzeczy nie robił :roll:

Miko, świetnie Wam idzie! :D

gratuluję wytrwałości!

a po sobie też widzę, że budowa uczy wiele - i czasami pomaga nam zmienić się i to na lepsze :D

więc jest dobrze a będzie jeszcze lepiej! :D

oj tak...podejście takie:

mąż: znowu rozwalili coś...@#$%$#@@...teraz zerwali przewód#$%@##$

ja: e tam ..przecież to da się naprawić, spokojnie :roll: :lol: :lol: :lol:

itd 8)

no ktoś spokojny musi być, chociaż chwilami, nie? :wink:

niestety najczęściej spokojni są wspaniali rzemieślnicy... :roll:

no ba :lol: :lol: :lol: oni zawsze są spokojni :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostatnio był u nas elektryk i stwierdził, że coraz więcej ma takich zleceń typu - pan przyjdzie i podłączy w puszkach to co sami zrobiliśmy...więc nie wiem czy mogą być spokojni...Nasz sąsiad po pogonieniu pseudofachowców sam wziął się do roboty i wszystkio robi sam :D ogrodzenie, płyty, glazura, ocieplenie...jest jeden problem trzeba mieć dużo czasu :roll:

Jaką pojemność szamba wybraliscie?

Skoro juz położyliście płytki na podłodze jako pierwsze to teraz pilnuj ich zeby nie zabrudzily się klejem i fugą ze ścian. Przykryj czymś dobrze bo szkoda płytek. I uprzedź glazurnika 8) ze jak coś upusci to płytkę może uszkodzić :wink:

Jaką pojemność szamba wybraliscie?

Skoro juz położyliście płytki na podłodze jako pierwsze to teraz pilnuj ich zeby nie zabrudzily się klejem i fugą ze ścian. Przykryj czymś dobrze bo szkoda płytek. I uprzedź glazurnika 8) ze jak coś upusci to płytkę może uszkodzić :wink:

pojemność szamba-10 :D

Glazurnik :wink: z tych mocno uważających :roll: normalnie aż za mocno :roll: a ja to ta co na końcu mimo poukładanych kartonów czyści płytki :roll: masakra :wink: :lol: :lol: