Sonika 06.06.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 co do schudnięcia... przemilczę Eeee tam, nie wierzę. Jak się tyle macha pomponami to efekty muszą być . Płytki fajne, i to wszystko mąż . Ale masz męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Miko, świetnie Wam idzie! gratuluję wytrwałości! a po sobie też widzę, że budowa uczy wiele - i czasami pomaga nam zmienić się i to na lepsze więc jest dobrze a będzie jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 co do schudnięcia... przemilczę Eeee tam, nie wierzę. Jak się tyle macha pomponami to efekty muszą być . Płytki fajne, i to wszystko mąż . Ale masz męża! mąż pierwsza płytka położona była w pomieszczeniu gospodarczym Wcześniej nigdy tego nie robił Teraz będzie trochę zabawy bo na 45stopni cięcie i szlifowanie ale wczoraj się wprawiałam sama w szlifowanie ..idzie mi dobrze . Wczoraj przyciąl 5 płytek na 45st i dziś będzie klejenie . Stolik też sam robił i wnękę i sam wytynkował wokół okna w łazience Chwalę się bo on naprawdę takich rzeczy nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Miko, świetnie Wam idzie! gratuluję wytrwałości! a po sobie też widzę, że budowa uczy wiele - i czasami pomaga nam zmienić się i to na lepsze więc jest dobrze a będzie jeszcze lepiej! oj tak...podejście takie: mąż: znowu rozwalili coś...@#$%$#@@...teraz zerwali przewód#$%@##$ ja: e tam ..przecież to da się naprawić, spokojnie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no ktoś spokojny musi być, chociaż chwilami, nie? niestety najczęściej spokojni są wspaniali rzemieślnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no ktoś spokojny musi być, chociaż chwilami, nie? niestety najczęściej spokojni są wspaniali rzemieślnicy... no ba oni zawsze są spokojni Ostatnio był u nas elektryk i stwierdził, że coraz więcej ma takich zleceń typu - pan przyjdzie i podłączy w puszkach to co sami zrobiliśmy...więc nie wiem czy mogą być spokojni...Nasz sąsiad po pogonieniu pseudofachowców sam wziął się do roboty i wszystkio robi sam ogrodzenie, płyty, glazura, ocieplenie...jest jeden problem trzeba mieć dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.06.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no w końcu to praca dla ludzi jest... mój Ojciec też sam wybudował dom (i to po godzinach), więc wiem, że chcieć to móc mój Mąż też zdolna besta, ale fakt - czasochłonne to zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Mamy patyczaka ... i pół stolika obklejonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 i zamówione wszystkie rzeczy do łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2008 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Mamy patyczaka Jakiego patyczaka ? Takiego prawdziwego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Jaką pojemność szamba wybraliscie? Skoro juz położyliście płytki na podłodze jako pierwsze to teraz pilnuj ich zeby nie zabrudzily się klejem i fugą ze ścian. Przykryj czymś dobrze bo szkoda płytek. I uprzedź glazurnika ze jak coś upusci to płytkę może uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Mamy patyczaka Jakiego patyczaka ? Takiego prawdziwego ? Nooo nie miała baba Dzisiaj muszę kupić mu terrarium bo po zrzuceniu pancerzyka chyba tak to się nazywa troszkę większy się zrobił Kaziczek bo tak go nazwaliśmy jest fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Jaką pojemność szamba wybraliscie? Skoro juz położyliście płytki na podłodze jako pierwsze to teraz pilnuj ich zeby nie zabrudzily się klejem i fugą ze ścian. Przykryj czymś dobrze bo szkoda płytek. I uprzedź glazurnika ze jak coś upusci to płytkę może uszkodzić pojemność szamba-10 Glazurnik z tych mocno uważających normalnie aż za mocno a ja to ta co na końcu mimo poukładanych kartonów czyści płytki masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 [bbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A teraz jedziemy na rowery a glazurnik do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Miko, no super ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a co z tym lotosem nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a co z tym lotosem nie tak no zd..pczył się ech, ja się chyba za bardzo wszystkim przejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a co z tym lotosem nie tak no zd..pczył się ech, ja się chyba za bardzo wszystkim przejmuję ale co? ja nie w temacie cholera ja chcę , żeby Polska wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 albo, żeby choć zremisowała ale wolałabym wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts