kaśka maciej 08.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 albo, żeby choć zremisowała ale wolałabym wygraną to nie jestes sama będzie dobrze, jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 albo, żeby choć zremisowała ale wolałabym wygraną to nie jestes sama będzie dobrze, jestem dobrej myśli no i doooooooopa a taką miałam nadzieję echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.06.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Miko, cos tak jak u mnie.... mój mąż też sam robi wykończeniówkę bo już nie chce żadnego fachowca u siebie....tyle tylko, że on już to wczesniej robił. A teraz jak robi to dla siebie to musi to byc zrobione perfekcyjnie a to z kolei zabiera duzo czasu więc wykańczanie dokmu idzie baaaaardzo powoli... ale zawsze do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2008 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Miko, cos tak jak u mnie.... mój mąż też sam robi wykończeniówkę bo już nie chce żadnego fachowca u siebie....tyle tylko, że on już to wczesniej robił. A teraz jak robi to dla siebie to musi to byc zrobione perfekcyjnie a to z kolei zabiera duzo czasu więc wykańczanie dokmu idzie baaaaardzo powoli... ale zawsze do przodu... no...u nas też powoli i też musi być perfekcyjnie 1 płytka =1godzina , stuka , puka, mierzy ..dobrze, że jeszcze nie waży ... jak mówiłam ja chce święta w domu ,,tylko tyle W takim tempie może do października tfu tfu będą położone wszystkie płytki ... a jak nie to choć na komunie się wprowadzimy Dobra, jak będzie tak będzie Kiedyś może zamieszkamy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Miko, nie martw się u nas też zaczyna tak wyglądać, że przeprowadzimy się jak będzie dół zrobiony a kiedy? wtedy, kiedy sie zrobi.... tak mówi mój mąż.... główny fachowiec od wykończeń....i najlepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 albo, żeby choć zremisowała ale wolałabym wygraną to nie jestes sama będzie dobrze, jestem dobrej myśli no i doooooooopa a taką miałam nadzieję echhhh wiedziałam, że nie będzie tak kolorowo będziemy teraz się ślizgać i z grupy się wyślizgamy I hope so Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Miko, nie martw się u nas też zaczyna tak wyglądać, że przeprowadzimy się jak będzie dół zrobiony a kiedy? wtedy, kiedy sie zrobi.... tak mówi mój mąż.... główny fachowiec od wykończeń....i najlepszy... najgorzej, że płacimy kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 albo, żeby choć zremisowała ale wolałabym wygraną to nie jestes sama będzie dobrze, jestem dobrej myśli no i doooooooopa a taką miałam nadzieję echhhh wiedziałam, że nie będzie tak kolorowo będziemy teraz się ślizgać i z grupy się wyślizgamy I hope so hej Magi miło mi a z tym ślizganiem to chyba ,,już nic nie mówię Widzieliście Włosi przegrywają ooo będzie cisza na ulicach i płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Miko, nie martw się u nas też zaczyna tak wyglądać, że przeprowadzimy się jak będzie dół zrobiony a kiedy? wtedy, kiedy sie zrobi.... tak mówi mój mąż.... główny fachowiec od wykończeń....i najlepszy... najgorzej, że płacimy kredyt o patrzcie ją, on jedna tylko płaci Miko, dobry kredyt nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kaśka ma rację..... wszystkie płacimy....i płaczemy..... ale domki budujemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kaśka ma rację..... wszystkie płacimy....i płaczemy..... ale domki budujemy.... wasiek, ja już nie płaczę Mam to w odwłoku Kredyt to jest ostatnia rzecz, o która trzeba się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ale to nie o to mi chodzi wiem, że wszyscy płacą i płaczą tylko jak byśmy szybko skończyli ...sprzedali mieszkanie , część spłacili to nie mielibyśmy takiej raty...tylko mniejszą Dobrze, że sami sobie biorą z konta bo jakbym miała co mieś im płacić fizycznie to bym się załamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ale to nie o to mi chodzi wiem, że wszyscy płacą i płaczą tylko jak byśmy szybko skończyli ...sprzedali mieszkanie , część spłacili to nie mielibyśmy takiej raty...tylko mniejszą Dobrze, że sami sobie biorą z konta bo jakbym miała co mieś im płacić fizycznie to bym się załamała Dobrze kombinujesz Ja chyba też bym zasłabła jakbym miała taką kasę w torbę i do banku zanieść Niech se z konta bierom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ceeeeść Co robisz? To nie było pytanie podchwytliwe Jak tam te hiszpańskie gresy? Już położone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ceeeeść Co robisz? To nie było pytanie podchwytliwe Jak tam te hiszpańskie gresy? Już położone? jakie pytanie? o gresach nie chce już rozmawiać ..jestem zła....co odbija się na innych 2 tyg przerwy może mi coś da idę się chlastać narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ogladałam zdjecia tych gresów u kropeczki. Slicznie bedą wygladać. A jeśli do tego są jeszcze szorstkie a nie sliskie to bajka. Jakie 2 tygodnie przerwy? Dopiero wróciłaś i juz wybywasz? Nawet o tym nie mysl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no, no - chlastać! pewnie znowu jedzie na wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Nie...na wakacje się nie wybieram ..choć kto wie może coś się fajnego trafi ...lubię tak z zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 12.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Miko, Jeszczę trochę cierpliwości, już naprawdę jesteś tuż, tuż Trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę A na wakacje pojedź koniecznie! Ja już zaplanowałam i zapłaciłam od razu, aby później nie zmienić zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Mikuś fajnie tam u Ciebie ...ale nie zazdraszczam, co by wszystko poszło jak należy Dawno mnie tu nie było Jak Chłopcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts