Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miko, cos tak jak u mnie.... mój mąż też sam robi wykończeniówkę bo już nie chce żadnego fachowca u siebie....tyle tylko, że on już to wczesniej robił. A teraz jak robi to dla siebie to musi to byc zrobione perfekcyjnie a to z kolei zabiera duzo czasu więc wykańczanie dokmu idzie baaaaardzo powoli... ale zawsze do przodu...

Miko, cos tak jak u mnie.... mój mąż też sam robi wykończeniówkę bo już nie chce żadnego fachowca u siebie....tyle tylko, że on już to wczesniej robił. A teraz jak robi to dla siebie to musi to byc zrobione perfekcyjnie a to z kolei zabiera duzo czasu więc wykańczanie dokmu idzie baaaaardzo powoli... ale zawsze do przodu...

no...u nas też powoli :roll: i też musi być perfekcyjnie :roll: 1 płytka =1godzina :roll: , stuka , puka, mierzy ..dobrze, że jeszcze nie waży :o :lol: :lol: ... jak mówiłam ja chce święta w domu ,,tylko tyle :roll:

W takim tempie może do października :roll: :cry: tfu tfu :wink: będą położone wszystkie płytki :roll: :lol: :lol: :lol: ... a jak nie to choć na komunie się wprowadzimy :roll: :lol: :lol: :lol:

Dobra, jak będzie tak będzie :lol: :lol: :lol: Kiedyś może zamieszkamy co :roll: :lol: :lol: :lol:

albo, żeby choć zremisowała :roll: ale wolałabym wygraną :roll:
to nie jestes sama :D

będzie dobrze, jestem dobrej myśli :roll:

no i doooooooopa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a taką miałam nadzieję :roll: echhhh :cry:

wiedziałam, że nie będzie tak kolorowo :-? będziemy teraz się ślizgać i z grupy się wyślizgamy :roll: I hope so :p

hej Magi :D miło mi :D a z tym ślizganiem to chyba :roll: :roll: ,,już nic nie mówię :wink:

Widzieliście Włosi przegrywają :o ooo będzie cisza na ulicach :roll: i płacz :roll:

Miko, nie martw się u nas też zaczyna tak wyglądać, że przeprowadzimy się jak będzie dół zrobiony a kiedy? wtedy, kiedy sie zrobi.... :D :D :D :D tak mówi mój mąż.... :D :D :D główny fachowiec od wykończeń....i najlepszy... :D :D

najgorzej, że płacimy kredyt :roll: :roll: :roll:

o patrzcie ją, on jedna tylko płaci :lol: :lol: :lol: :lol:

Miko, dobry kredyt nie jest zły :wink:

Ale to nie o to mi chodzi :roll: :wink: wiem, że wszyscy płacą i płaczą 8) tylko jak byśmy szybko skończyli ...sprzedali mieszkanie , część spłacili to nie mielibyśmy takiej raty...tylko mniejszą :lol:

Dobrze, że sami sobie biorą z konta bo jakbym miała co mieś im płacić fizycznie to bym się załamała :lol:

Ale to nie o to mi chodzi :roll: :wink: wiem, że wszyscy płacą i płaczą 8) tylko jak byśmy szybko skończyli ...sprzedali mieszkanie , część spłacili to nie mielibyśmy takiej raty...tylko mniejszą :lol:

Dobrze, że sami sobie biorą z konta bo jakbym miała co mieś im płacić fizycznie to bym się załamała :lol:

Dobrze kombinujesz :wink:

Ja chyba też bym zasłabła jakbym miała taką kasę w torbę i do banku zanieść :o :-? Niech se z konta bierom :p