mikopiko 13.06.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Renka z ty tuż, tuż to chyba nie bardzo cierpliwości brak Monika chłopaki dają popalić a młody od 3 dni 39 stopni ma ..pierwszy raz w życiu niezły co? ma 2 i pół roku. Z budowlanych wiadomości płyty, który szanowny J ulożył na poddaszu są do zdjęcia i poprawy ...fachowiec ..niech go ... źle wymierzone, lukarny nierówne, płyty odpowiednio nie przymocowane przez co wybrzuszyły się. Dobry w gadce choć i w tym mikrusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 pada u Was ? bo u nas tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Pada - nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 u nas nie pada ....no i dobrze wczoraj troche popadalo, wiec wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 u nas nie pada ....no i dobrze wczoraj troche popadalo, wiec wystarczy Ogródek u mnie w pracy zamienił się w klepisko - pomimo podlewania. Dobrze, niech pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 u nas nie pada ....no i dobrze wczoraj troche popadalo, wiec wystarczy Ogródek u mnie w pracy zamienił się w klepisko - pomimo podlewania. Dobrze, niech pada u was niech se pada mnie to nie przeszkadza ale ostatnio jak przejezdzalam niedaleko depeesi to plakac mi sie chcialo , jak widzialam przesuszona roslinnosc straaaszne ....... na Slasku przechodzily od czasu do czasu burze , ale tez jestem ciekawa jak tam moje "dziecinki-roslinki " daja sobie rade co prawda w glinie jest im wilgotno , przysypane kora sa zabezpieczone , ale listki mogly sie wypalic moze lepiej nie wiedziec i spokojnie spac po nocach w de cieplo i czeste przelotne deszcze .....zielen sie cieszy i rosnie jak glupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ano, u nas niestety za sucho. Wszystko marnieje. Ale już dziś lepiej - przelotne burze są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ooo jak miło dziewczyny Z tym brakiem deszczu to prawda...trawa u nas już była jak na jesieni może trochę się zazieleni, tylko pranie na balkonie wisi nawilży się będzie się lepiej prasować Kurcze podejrzewam szkarlatynę tylko nie wiem czy ten język to od choroby czy od picia ale temp nie chce zejść ..będę wypatrywała wysypki tfu tfu tfu oby to nie to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.06.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 miko trzymaj sie moze nie jest zle trzeba miec nadzieje daj znac rano , jak wyglada jezyk chrr..tfu tfuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ooo jak miło dziewczyny Z tym brakiem deszczu to prawda...trawa u nas już była jak na jesieni może trochę się zazieleni, tylko pranie na balkonie wisi nawilży się będzie się lepiej prasować Kurcze podejrzewam szkarlatynę tylko nie wiem czy ten język to od choroby czy od picia ale temp nie chce zejść ..będę wypatrywała wysypki tfu tfu tfu oby to nie to było Nie pomylisz koloru języka z niczym innym.Oprócz tego , że jest malinowy ( wściekło - nie troszkę ) to kubeczki smakowe na nim widać - są powiększone.Obejrzyj brzuszek, lecy - czy jest wysypka. Nie zawsze wszystkie objawy występują na raz. Jeśli to szkarlatyna to się nie przejmuj za bardzo - w sumie sie tego nie leczy inaczej jak antybiotykiem - trzeba uważać tylko na powikłania (zero przeciągów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.06.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Miko i co z tym choróbskiem? Wypatrzyłaś coś na języku? Temperatura potrafi wymęczyć ...jak dziś miewa się maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Wysypki nie ma, język zabarwił się raczej od picia , biedny jest ..wymczony..nie chce jeść. Dziś zaczyna się 4 doba , jak dam coś na obniżenie to jest ok przez kilka godzin a potem znowu 39 Byliśmy u lekarza w piatek to powiedziała, że jest lekko zaczerwienione gardło i trzeba obserwować dała jakiś antybiotyk tak na wszelki wypadek, gdyby sytuacja się nie zmieniała przez weekend o co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Spada temperatura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 o 18 był rekord 40 ku#$@a mać Czopek, syrop i wanna była i zeszło bidak dorwał się do jedzenia jak mu temp spadła za jakieś 2 godziny pewnie znowu będzie rosnąć kuźwa Nie wiem czy do szpitala jutro nie pojechać niech sprawdzą o co chodzi , trochę ma kataru i tyle ..boję się cholera o nerki ale gdyby coś się działo to może nie tak znienacka . W poniedziałek robiliśmy badania i było ok w środę dostał temp po południu . Jakby to coś z nerkami było to może nie siusiałby albo płakałby przy sikaniu..albo byłby jakiś inny kolor nie wiem co o tym myśleć jeszcze kurcze wszystko oczywiście w weekend .. Słuchajcie jakieś takie bezparwne krostki się pojawiły na brzuchu ale tylko widoczne pod światło a może ja je tylko chcę zobaczyć..jeśli to to, to 3dniówka jak nic oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dzieciaki zawsze choruja w weekendy Normalnie jak zmowa jakaś Jedź z nim jutro na pogotowie. Niech go zobaczą. Za długo ta temperatura się utrzymuje. Jak go zbadaja to będziesie spokojniesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nidy nie miał temp to pierwszy raz i od razy z grubej rury bidaczek mój Idę zmierzyć znowu, teraz już do 40 nie dopuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Zbijaj paracetamolem. Wyjścia nie ma. Niby jest zasada, ze daje sie co 4 godziny ale mi lekarz powiedział, że jak jest taka sytuacja ze nie spada lub szybko znów rośnie to mozna dawać cześciej np. co 3. Oczywiscie nie za długo. Tak żeby doczekać rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 I jak minęła noc?? Z tymi weekendami to prawda, u mnie zdarza się to notorycznie ... Poza tym karty dzieci przeniosłam do przychodni, która jest naprawdę daleko i jak zaczynają chorować w piątek, to już w ogóle mam "wesoło" ... Ostatnio powiedzieli nam, że jeżeli bardzo wysoka temp. zdarzy sie w nocy, to żeby dotrwać do rana, dać dziecku Pyralgin w czopku, ale delikatnie obkrojony nożem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 wspolczuje miko daj znac co i jak z malym nie bede doradzac w kwestiach uzdrawiania dzieci po pierwsze juz ich nie mam po drugie jak mialam , to nie chcialy chorowac zadne nie mialo nawet typowych chorob wieku dzieciecego do dzisiejszego dnia ich nie przeszli i to tez mi sie nie podoba corka zaszczepiona na rozyczke , ale zastanawiam sie czy chlopcow na swinke nie zaszczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.06.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 przeszło Już wczoraj było lepiej ale na wieczór skoczyła temp do 39, do teraz nie ma gorączki Podejrzewamy jednak 3dniówkę jakieś takie małe krosteczki a bardziej plamki pojawiły się na brzuszku i potem temp zaczęła spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts