Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Renka z ty tuż, tuż :roll: to chyba nie bardzo :wink: cierpliwości brak :evil: :wink:

Monika chłopaki dają popalić a młody od 3 dni 39 stopni ma :roll: ..pierwszy raz w życiu :roll: niezły co? :D ma 2 i pół roku.

Z budowlanych wiadomości płyty, który szanowny J :wink: ulożył na poddaszu są do zdjęcia i poprawy ...fachowiec ..niech go ... źle wymierzone, lukarny nierówne, płyty odpowiednio nie przymocowane przez co wybrzuszyły się. Dobry w gadce choć i w tym mikrusek :wink:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas nie pada ....no i dobrze :D wczoraj troche popadalo, wiec wystarczy :p

Ogródek u mnie w pracy zamienił się w klepisko - pomimo podlewania. Dobrze, niech pada :)

u was niech se pada :roll: mnie to nie przeszkadza :)

ale ostatnio jak przejezdzalam niedaleko depeesi to plakac mi sie chcialo , jak widzialam przesuszona roslinnosc :(

straaaszne .......

na Slasku przechodzily od czasu do czasu burze , ale tez jestem ciekawa jak tam moje "dziecinki-roslinki " daja sobie rade

co prawda w glinie jest im wilgotno , przysypane kora sa zabezpieczone , ale listki mogly sie wypalic :roll:

moze lepiej nie wiedziec i spokojnie spac po nocach :roll:

w de cieplo i czeste przelotne deszcze .....zielen sie cieszy i rosnie jak glupia :)

ooo :p jak miło dziewczyny

:D

Z tym brakiem deszczu to prawda...trawa u nas już była jak na jesieni :roll:

może trochę się zazieleni, tylko pranie na balkonie wisi :roll: :evil: nawilży się będzie się lepiej prasować :wink:

Kurcze podejrzewam szkarlatynę :roll: tylko nie wiem czy ten język to od choroby czy od picia :o :roll: ale temp nie chce zejść :roll: ..będę wypatrywała wysypki :roll:

tfu tfu tfu oby to nie to było :roll:

ooo :p jak miło dziewczyny

:D

Z tym brakiem deszczu to prawda...trawa u nas już była jak na jesieni :roll:

może trochę się zazieleni, tylko pranie na balkonie wisi :roll: :evil: nawilży się będzie się lepiej prasować :wink:

Kurcze podejrzewam szkarlatynę :roll: tylko nie wiem czy ten język to od choroby czy od picia :o :roll: ale temp nie chce zejść :roll: ..będę wypatrywała wysypki :roll:

tfu tfu tfu oby to nie to było :roll:

Nie pomylisz koloru języka z niczym innym.Oprócz tego , że jest malinowy ( wściekło - nie troszkę ) to kubeczki smakowe na nim widać - są powiększone.Obejrzyj brzuszek, lecy - czy jest wysypka. Nie zawsze wszystkie objawy występują na raz.

Jeśli to szkarlatyna to się nie przejmuj za bardzo - w sumie sie tego nie leczy inaczej jak antybiotykiem - trzeba uważać tylko na powikłania (zero przeciągów)

Wysypki nie ma, język zabarwił się raczej od picia :oops: :lol: , biedny jest ..wymczony..nie chce jeść.

Dziś zaczyna się 4 doba , jak dam coś na obniżenie to jest ok przez kilka godzin a potem znowu 39 :roll:

Byliśmy u lekarza w piatek to powiedziała, że jest lekko zaczerwienione gardło i trzeba obserwować dała jakiś antybiotyk tak na wszelki wypadek, gdyby sytuacja się nie zmieniała przez weekend :roll: o co tu chodzi :roll:

o 18 był rekord :o 40 :roll: :-? ku#$@a mać :roll:

Czopek, syrop i wanna była i zeszło :roll: bidak dorwał się do jedzenia jak mu temp spadła za jakieś 2 godziny pewnie znowu będzie rosnąć :roll: kuźwa :evil:

Nie wiem czy do szpitala jutro nie pojechać niech sprawdzą o co chodzi :roll: , trochę ma kataru i tyle :roll: ..boję się cholera o nerki ale gdyby coś się działo to może nie tak znienacka . W poniedziałek robiliśmy badania i było ok w środę dostał temp po południu :roll: . Jakby to coś z nerkami było to może nie siusiałby :roll: albo płakałby przy sikaniu..albo byłby jakiś inny kolor :roll: nie wiem co o tym myśleć jeszcze kurcze wszystko oczywiście w weekend

.. Słuchajcie jakieś takie bezparwne krostki się pojawiły na brzuchu ale tylko widoczne pod światło :roll: a może ja je tylko chcę zobaczyć..jeśli to to, to 3dniówka jak nic :roll: oby :roll:

Zbijaj paracetamolem. Wyjścia nie ma. Niby jest zasada, ze daje sie co 4 godziny ale mi lekarz powiedział, że jak jest taka sytuacja ze nie spada lub szybko znów rośnie to mozna dawać cześciej np. co 3. Oczywiscie nie za długo. Tak żeby doczekać rana. :roll:

I jak minęła noc?? :-?

Z tymi weekendami to prawda, u mnie zdarza się to notorycznie :roll: ... Poza tym karty dzieci przeniosłam do przychodni, która jest naprawdę daleko i jak zaczynają chorować w piątek, to już w ogóle mam "wesoło" :roll: ...

Ostatnio powiedzieli nam, że jeżeli bardzo wysoka temp. zdarzy sie w nocy, to żeby dotrwać do rana, dać dziecku Pyralgin w czopku, ale delikatnie obkrojony nożem :-?...

wspolczuje miko :(

daj znac co i jak z malym :( :(

nie bede doradzac w kwestiach uzdrawiania dzieci

po pierwsze juz ich nie mam

po drugie jak mialam , to nie chcialy chorowac

zadne nie mialo nawet typowych chorob wieku dzieciecego :o

do dzisiejszego dnia ich nie przeszli :-? i to tez mi sie nie podoba :-?

corka zaszczepiona na rozyczke , ale zastanawiam sie czy chlopcow na swinke nie zaszczepic :roll: