Jasia 02.04.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 dzień dobry... ja tylko chciałam pochwalić jak to wszystko pięknie rośnie... bardzo zazdraszczam! bardzo! i pozdrawiam! bardzo mi miło nie zazdraszczaj...tylko wpadaj częściej a i owszem, skorzystam, skorzystam! gracie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 dzień dobry... ja tylko chciałam pochwalić jak to wszystko pięknie rośnie... bardzo zazdraszczam! bardzo! i pozdrawiam! bardzo mi miło nie zazdraszczaj...tylko wpadaj częściej a i owszem, skorzystam, skorzystam! gracie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.04.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 dzień dobry... ja tylko chciałam pochwalić jak to wszystko pięknie rośnie... bardzo zazdraszczam! bardzo! i pozdrawiam! bardzo mi miło nie zazdraszczaj...tylko wpadaj częściej a i owszem, skorzystam, skorzystam! gracie! prego signiora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dzięki za info A propo's drzwi to pieknę są rzeczywiście, ale czy bezpieczne??? Czy to mleczno-szare to szkło??? Wiem, że szkło może być hartowane i nie do zbicia, ale po co prowokować, a nuż jakiś łapserdak zechce sprawdzić... Ja juz od dawna zdecydowana jestem na dość typowe dzrzwi, które maja tyko małą półokrągłą szybkę. Niestety będzie dość ciemno w przedpokoju, ale będę widziała co się dzieje przed drzwiami i jednocześnie będę się czuła bezpiecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Renia ty łobuzico....gdzieś ty mi się wpisała? ... ceny tragedia...lepiej nie mówić...Wołomin poszedł w odstawkę....Urzędowski na fali tylko cholernie drogi... ale jaki ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.04.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No nieźle się popisałam, już mi sie w oczach dwoi chyba zaraz poproszę odpowiednią instancję o interwencję... to pewnie dlatego, że twoje tempo budowy dech zapiera Dlaczego Wołomin jest beee? Ja wysłałam materiały do wyceny do Drewaxu w Siedlcach, ciekawe co powiedzą... Na razie nie jestem jeszcze zdecydowana na okna, muszę i tak zobaczyć i dotknąć - taki niedowiarek ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Renia a dlaczego drewax...widziałas jacy są? a jakie są u nich ceny? szybko odpowiadaj!!! a wycene mailem wysłałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.04.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Koleżanka ma od nich okna w mieszkaniu, wielkie przeszklenia od podłogi do sufitu, a teraz zamówiła również okna do domu. Drugą polecaną firma od okien drewnianych jest Ad-pol. Rzeczywiście piękne okna, byłam, widziałam... Jest takie zatrzęsienie firm produkujących okna, że przynajmniej dla mnie łatwiej jest gdy, ktoś już wypróbował produkty danego producenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 nie mam jeszcze cen drewaxu, wysyłalam do nich materiały do wyceny faxem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.04.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 no biegnę do domu - pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 To moje dziecię wśród drzewek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 03.04.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Ale fajne dziecię ,chyba w podobnym wieku do mojego? Zaczynamy wyścigi,kto pierwszy? U nas też zalany strop. Z doświadczenia (włamanie) wiem ,że duze szyby w drzwiach wejściowych ułatwiają rozbicie i juz łapsko wslizguje sie aby otworzyć zamek... Tak było kilka lat temu u mojej babci.Ja wolę bez szyb,albo baaaardzo cieniutkie. Pozdrawiam i życzę szybkich postepów.I tanich materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Super to podawaj wszystkie namiary co, gdzie i za ile - informacje to rzecz bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.04.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Ależ zasuwacie ... mikopiko GRATKI !!... Piękna fotka .. http://img50.imageshack.us/img50/4208/p4030033iy7.jpg Normalnie Ci zazdroszczę ... Trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.04.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dopiero, kiedy na zdjęciach zaczęła łapać się bliższa okolica wyszły na jaw bloki. My będziemy budować na wsi i z budynkami na maksymalnie dwie i pół kondygnacji. Życzę trafnych wyborów w sprawie dachówki, drzwi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dopiero, kiedy na zdjęciach zaczęła łapać się bliższa okolica wyszły na jaw bloki. My będziemy budować na wsi i z budynkami na maksymalnie dwie i pół kondygnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Cześć mikopiko! Ależ lecicie! Tej stali to rzeczywiście zatrzęsienie Te ostatnie drzwi z dużymi przeszkleniami dla mnie za bardzo zapraszające złodzieja, chyba że szyby będą P4. No i jeszcze praktyczna uwaga - nie wiem, czy jest to kwestia przekłamań na zdjęciach, ale wydaje mi się, że ostatnie schodki macie za wysokie - wygląda tak, jakby były prawie takiej samej wysokości jak reszta. Powinny być znacznie niższe. Za to pierwsze - wyższe. Sprawdź, kochana, bo później to duży problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Cześć mikopiko! Ależ lecicie! Tej stali to rzeczywiście zatrzęsienie Te ostatnie drzwi z dużymi przeszkleniami dla mnie za bardzo zapraszające złodzieja, chyba że szyby będą P4. No i jeszcze praktyczna uwaga - nie wiem, czy jest to kwestia przekłamań na zdjęciach, ale wydaje mi się, że ostatnie schodki macie za wysokie - wygląda tak, jakby były prawie takiej samej wysokości jak reszta. Powinny być znacznie niższe. Za to pierwsze - wyższe. Sprawdź, kochana, bo później to duży problem dzięx ! zaraz sprawdzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 wiesz tego na zdjęciach rzeczywiście nie widać .....jutro pójdę i zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 już wiem bo mąż właśnie mi wytłumaczył: pierwszego stopnia to wogóle na zdjęciu nie widać i ma wys 18 cm i będzie zrównany z posadzkami dolnymi a ten ostatni jest rzeczywiście niższy niż deska , którą widać. Mam nadzieję, że nie będzie jaj z tymi schodami ale b. dziękuje za spostrzegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts