Gość 07.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja się wybieram nad ciepłe, ale się obawiam, żeby za ciepłe nie było Na szczęście dla ochłody mam później Mazury gdzie wybywasz? Na Krecie będe wypoczywac w samy środku sezonu. Tak urlop męzowi wypadł niestety. na słońce tez musze uważac bo mam uczulenie, taki urok jasnej karnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.07.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja się wybieram nad ciepłe, ale się obawiam, żeby za ciepłe nie było Na szczęście dla ochłody mam później Mazury gdzie wybywasz? Na Krecie będe wypoczywac w samy środku sezonu. Tak urlop męzowi wypadł niestety. na słońce tez musze uważac bo mam uczulenie, taki urok jasnej karnacji fajnie też myślimy o Grecji zobaczymy co z tego będzie A ja jak mkoże też czytałaś ponoć też nie mogę alem brązowa przyjechała a też mam jasną karnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Mojej jasnej karnacji to chyba nikt nie przebije Jeśli się już opalę, to w taki sposób, że szyja i twarz wyglądają, jakbym na plazy w kominiarce siedziała Znaczy, wcale się nie opalam na twarzy i szyji Verunia, szykują się widzę kretyńskie wakacje Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Lubię Karwię My zazwyczaj zatrzymujemy się w okolicach Neptuna, Laguny czy Latarnika To tak z tyłu ale fajnie Mogłoby byc mniej warszawiaków ale mogę tam jechać raz jeszcze Jedna z najpiękniejszych bałtyckich plaż!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.07.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Lubię Karwię My zazwyczaj zatrzymujemy się w okolicach Neptuna, Laguny czy Latarnika To tak z tyłu ale fajnie Mogłoby byc mniej warszawiaków ale mogę tam jechać raz jeszcze Jedna z najpiękniejszych bałtyckich plaż!!!!!!!! Ja w tym roku byłam w szoku tam gdzie zawsze plażowaliśmy został skrawek plaży , 3krotnie się zmniejszyła ale reszta tak jak zawsze szeeeeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Wielkie dzięki Wiesz za co Chyba masz rację, nie podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.07.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Wielkie dzięki Wiesz za co Chyba masz rację, nie podoba mi się to ...czasami można jednak przekombinować aż się boję kolorów w środku a już niedługo zabieram się za to ..mąż kafelki a ja wałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 O kolorach w środku to ja już sie nei wypowiadam, oczopląs Jakie farby wybraliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.07.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 O kolorach w środku to ja już sie nei wypowiadam, oczopląs Jakie farby wybraliście??? jeszcze nie wiem patrzyłam na śnieżkę, beckersa , tikurillę...może coś pomieszamy Miki chce mieć zieleń, my coś ciemnego-czekolada ciemna i mleczna , młody może jakiś ciepły żółty zobaczymy..będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziś był gość od schodów i od parkietu normalnie leżę i i się brechtam Czy ludzie już naprawdę pogłupieli dostaliśmy wycenę na nasze schody - uwaga 33tyś drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziś był gość od schodów i od parkietu normalnie leżę i i się brechtam Czy ludzie już naprawdę pogłupieli dostaliśmy wycenę na nasze schody - uwaga 33tyś drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste wypad Za same schody??????????????????????????? Ja pierdykam, chorzy na głowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wielkie dzięki Wiesz za co Chyba masz rację, nie podoba mi się to ...czasami można jednak przekombinować aż się boję kolorów w środku a już niedługo zabieram się za to ..mąż kafelki a ja wałek Ja w większości dam kolor kremowy lub koś słoniową. Teraz mam tak w domu i ten kolor się nie nudzi a do wszystkiego pasuje. Sypialnia brąz, u córki tapeta, w pokoju gościnnym chyba dam ciepłą morelkę, gabinet jeszcze nie wiem, hall kawowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziś był gość od schodów i od parkietu normalnie leżę i i się brechtam Czy ludzie już naprawdę pogłupieli dostaliśmy wycenę na nasze schody - uwaga 33tyś drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste wypad A ja myslałam ze ten mój juz przeginał z ceną ale widzę że trafiłaś na jeszcze cenniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziś był gość od schodów i od parkietu normalnie leżę i i się brechtam Czy ludzie już naprawdę pogłupieli dostaliśmy wycenę na nasze schody - uwaga 33tyś drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste wypad Za same schody??????????????????????????? Ja pierdykam, chorzy na głowe dobry nie??? za ułożenie parkietu chyba z pierdołami- lakier, klej 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wielkie dzięki Wiesz za co Chyba masz rację, nie podoba mi się to ...czasami można jednak przekombinować aż się boję kolorów w środku a już niedługo zabieram się za to ..mąż kafelki a ja wałek Ja w większości dam kolor kremowy lub koś słoniową. Teraz mam tak w domu i ten kolor się nie nudzi a do wszystkiego pasuje. Sypialnia brąz, u córki tapeta, w pokoju gościnnym chyba dam ciepłą morelkę, gabinet jeszcze nie wiem, hall kawowy. No ja pewnie też w takie pójdę zobaczymy ..ponoć sama będę malowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Schody...parkiet.... Ja to chyba z innej bajki jestem. Raczej napewno bo nie wiem skąd Wy takie ceny bierzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziś był gość od schodów i od parkietu normalnie leżę i i się brechtam Czy ludzie już naprawdę pogłupieli dostaliśmy wycenę na nasze schody - uwaga 33tyś drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste wypad A ja myslałam ze ten mój juz przeginał z ceną ale widzę że trafiłaś na jeszcze cenniejszego poprzedni chciał 16 tyś i myślałam, że trochę za dużo ale chyba do niego zadzwonimy ...tylko, żeby nie podwyższył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziś był gość od schodów i od parkietu normalnie leżę i i się brechtam Czy ludzie już naprawdę pogłupieli dostaliśmy wycenę na nasze schody - uwaga 33tyś drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste wypad Za same schody??????????????????????????? Ja pierdykam, chorzy na głowe dobry nie??? za ułożenie parkietu chyba z pierdołami- lakier, klej 130 zł mój wycenił na 150 a dąb 180zł szok, a ja tych metrów troche mam za same obłozenie schodów chciał 15 tys szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Schody...parkiet.... Ja to chyba z innej bajki jestem. Raczej napewno bo nie wiem skąd Wy takie ceny bierzecie od fachofców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziś był gość od schodów i od parkietu normalnie leżę i i się brechtam Czy ludzie już naprawdę pogłupieli dostaliśmy wycenę na nasze schody - uwaga 33tyś drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste wypad Za same schody??????????????????????????? Ja pierdykam, chorzy na głowe dobry nie??? za ułożenie parkietu chyba z pierdołami- lakier, klej 130 zł Ale to chyba z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts