Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś był gość od schodów i od parkietu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: normalnie leżę i i się brechtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czy ludzie już naprawdę pogłupieli :lol: :lol: :lol: dostaliśmy wycenę na nasze schody :lol: :lol: :lol: :lol: - uwaga :lol: :lol: 33tyś :lol: :lol: :lol: :lol:

drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste :lol: :lol: :lol:

wypad :evil: :wink:

Za same schody??????????????????????????? :o :o :o :o :o :o :lol:

Ja pierdykam, chorzy na głowe :lol:

:lol: :lol: dobry nie??? :lol: :lol: :lol:

za ułożenie parkietu chyba z pierdołami- lakier, klej 130 zł :roll:

Ale to chyba z materiałem? :roll:

no co ty :o robocizna :D materiała to następna 100 :roll:

Miko jak u Was teraz wyglądają prace? CO juz zrobione? Jak domek wygląda?

stoi 8)

wreszcie skończyliśmy karton gipsy po tych PARTACZACH Z MURATORA Jak zdjeli z lukarny płyty to się za głowę złapali co oni zrobili :o na sznurkach zawiesili stelaże :roll: wszystko się bujało :o .. aaa powinni trafić na mięśniaka dał by im wycisk i uciekali by gdzie pieprz :evil:

ale już po , teraz tylko glify w przyszłym tyg i maluję, mąż układa. Niestety dalej dolną łazienkę :roll: ..przesadza z tą dokładnością :roll: , szlifuje, przycina. Zrobię zdjęcia dziś bo zrobił już ten czarny pasek i mozaikę , fajnie to wygląda . Tylko mamy przykrytą podłogę i cały pierdzielnik na tekturze widać..trochę wstyd :oops:

no co ty :o robocizna :D materiała to następna 100 :roll:

moje ceny z materiałem :-?

to wychodzi na to ze to tanio :-? a ja jeszcze wybrzydzam :roll:

ale ze wszystkim? kleje, lakiery, robocizna i drewno? też merbau?

:roll: kurcze :roll:

tak to cena na gotowo ze wszystkim, do tego tylko trzeba doliczyc cokoliki po ok 18 zł za m

eeeee to nasz miał lepszą cenę za cokoliki bo 15 zł za m :lol: :lol: :lol: chyba jeszcze o nim pomyślę :lol:

Miko nie przesadzaj. Każdy wie jak wygląda budowa. Nikt nie wypatruje perskich dywanów bo to nie ten etap. A przynajmniej nie ja :lol:

:lol: ale pierdolnik ostry ostrzegam :oops: :lol:

pierdolink nie jest nam obcy :D dawaj zdjęcia :D

dam ale jak zwykle :roll: muszę zgrać :D ...ale to tylko ta sama łazienka w dalszym ciągu...jak się robi po godzinach to tak to wygląda , a jeszcze przy okazji trzeba inne rzeczy robić :roll: np. przygotowania do glifów ..przyszykowanie wszystkich otworów do zatynkowania ..wstawienie drzwi m-dzy garażem a hollem ... i tak idzie jak po :evil: :evil: :lol: