mikopiko 09.07.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Schody...parkiet.... Ja to chyba z innej bajki jestem. Raczej napewno bo nie wiem skąd Wy takie ceny bierzecie z reala nie mylić z biedronką No nic nie poradzę, że tak sobie życzą Ja bym chciała za darmo no dobra za małą dopłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Miko jak u Was teraz wyglądają prace? CO juz zrobione? Jak domek wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziś był gość od schodów i od parkietu normalnie leżę i i się brechtam Czy ludzie już naprawdę pogłupieli dostaliśmy wycenę na nasze schody - uwaga 33tyś drewno merbau, poręcz drewno+ metal - proste wypad Za same schody??????????????????????????? Ja pierdykam, chorzy na głowe dobry nie??? za ułożenie parkietu chyba z pierdołami- lakier, klej 130 zł Ale to chyba z materiałem? no co ty robocizna materiała to następna 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Miko jak u Was teraz wyglądają prace? CO juz zrobione? Jak domek wygląda? stoi wreszcie skończyliśmy karton gipsy po tych PARTACZACH Z MURATORA Jak zdjeli z lukarny płyty to się za głowę złapali co oni zrobili na sznurkach zawiesili stelaże wszystko się bujało .. aaa powinni trafić na mięśniaka dał by im wycisk i uciekali by gdzie pieprz ale już po , teraz tylko glify w przyszłym tyg i maluję, mąż układa. Niestety dalej dolną łazienkę ..przesadza z tą dokładnością , szlifuje, przycina. Zrobię zdjęcia dziś bo zrobił już ten czarny pasek i mozaikę , fajnie to wygląda . Tylko mamy przykrytą podłogę i cały pierdzielnik na tekturze widać..trochę wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no co ty robocizna materiała to następna 100 moje ceny z materiałem to wychodzi na to ze to tanio a ja jeszcze wybrzydzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Miko nie przesadzaj. Każdy wie jak wygląda budowa. Nikt nie wypatruje perskich dywanów bo to nie ten etap. A przynajmniej nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no co ty robocizna materiała to następna 100 moje ceny z materiałem to wychodzi na to ze to tanio a ja jeszcze wybrzydzam ale ze wszystkim? kleje, lakiery, robocizna i drewno? też merbau? kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Miko nie przesadzaj. Każdy wie jak wygląda budowa. Nikt nie wypatruje perskich dywanów bo to nie ten etap. A przynajmniej nie ja ale pierdolnik ostry ostrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no co ty robocizna materiała to następna 100 moje ceny z materiałem to wychodzi na to ze to tanio a ja jeszcze wybrzydzam ale ze wszystkim? kleje, lakiery, robocizna i drewno? też merbau? kurcze nie polskie drewno ale za dąbi egzotyki drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no co ty robocizna materiała to następna 100 moje ceny z materiałem to wychodzi na to ze to tanio a ja jeszcze wybrzydzam ale ze wszystkim? kleje, lakiery, robocizna i drewno? też merbau? kurcze tak to cena na gotowo ze wszystkim, do tego tylko trzeba doliczyc cokoliki po ok 18 zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no co ty robocizna materiała to następna 100 moje ceny z materiałem to wychodzi na to ze to tanio a ja jeszcze wybrzydzam ale ze wszystkim? kleje, lakiery, robocizna i drewno? też merbau? kurcze tak to cena na gotowo ze wszystkim, do tego tylko trzeba doliczyc cokoliki po ok 18 zł za m eeeee to nasz miał lepszą cenę za cokoliki bo 15 zł za m chyba jeszcze o nim pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Miko nie przesadzaj. Każdy wie jak wygląda budowa. Nikt nie wypatruje perskich dywanów bo to nie ten etap. A przynajmniej nie ja ale pierdolnik ostry ostrzegam pierdolink nie jest nam obcy dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p3424_Kinkiet.html http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p3425_Kinkiet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Obie beda dobre uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Obie beda dobre uważam jestem jakbyś znalazła do tego pasujące latarenki do ogrodu to kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Miko nie przesadzaj. Każdy wie jak wygląda budowa. Nikt nie wypatruje perskich dywanów bo to nie ten etap. A przynajmniej nie ja ale pierdolnik ostry ostrzegam pierdolink nie jest nam obcy dawaj zdjęcia dam ale jak zwykle muszę zgrać ...ale to tylko ta sama łazienka w dalszym ciągu...jak się robi po godzinach to tak to wygląda , a jeszcze przy okazji trzeba inne rzeczy robić np. przygotowania do glifów ..przyszykowanie wszystkich otworów do zatynkowania ..wstawienie drzwi m-dzy garażem a hollem ... i tak idzie jak po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Miko masz ale w bieli przecieranej: Kinkiet http://www.allegro.pl/item394357935_kinkiet_ogrodowy_palermo.html Słupek (1,4m wysokości) http://www.allegro.pl/item395482427_slupek_ogrodowy_60w_palermo_massive_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.07.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kaśka chodż lepiej fotki zobacz a nie o szybach rozmyślasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kaśka chodż lepiej fotki zobacz a nie o szybach rozmyślasz No gdzie one???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.07.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kaśka chodż lepiej fotki zobacz a nie o szybach rozmyślasz No gdzie one???????????? no kurna musiałam kompa wyłączyć bo się zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts