mikopiko 14.07.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no i..syfu niet sie nikt nie wypowiedział to zabrałam zabawki do innej piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no co iiiiiiiii????????????/ syf masz i tyle sorka, takie mi sie dzisiaj głupoty trzymają. Miko, super płytki, niech małż je w końcu skończy, to będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.07.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no co iiiiiiiii????????????/ syf masz i tyle sorka, takie mi sie dzisiaj głupoty trzymają. Miko, super płytki, niech małż je w końcu skończy, to będzie cudnie ta zniewaga krwi wymaga ostatecznie mogę wybaczyć Teraz zajął się zaklejaniem przed wejście tynkarzy, mają robić glify więc z roboty glazurniczej kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no i..syfu niet sie nikt nie wypowiedział to zabrałam zabawki do innej piaskownicy A ja się jak zwykle znowu spóźniłam i niczego nie zobaczyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.07.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Oj dziewczyny..syf jest Jak będzie więcej to wkleję bo teraz nikłe postępy no i rzeczywiście .. syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Wiecie do, której spałam ? do 12 , razem z młodszym starszy sobie grał a my spaliśmy zbudził nas telefon od męża z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 też to lubię gorzej z wprowadzaniem w życie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 też to lubię gorzej z wprowadzaniem w życie ostatnio moj ma 2i pół niezły agregat ale on tak zawsze miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Bry dzień Miko, co tam u Ciebie słychac ?? Co się dzieje, gdzie jakieś zdjęcia bo ja strasznie nie na bieżąco jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Reyzel cieszę się bardzo A z wykańczania no idzie... jak krew z nosa No Tobie to już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Wiecie do, której spałam ? do 12 , Ja tak miałam jak byłam piękne i młoda , a teraz jakoś mi przeszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Wiecie do, której spałam ? do 12 , Ja tak miałam jak byłam piękne i młoda , a teraz jakoś mi przeszło . Mój mąż starszy ... i mu nie przeszło A Ty co?? stara??? ..myślałam, że 20-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 20-cia miałam w zeszłym roku i od tego czasu mi przeszło . Jak nie wstanę najpóźniej o 6-ej to źle się czuję. Taki dziwny przypadek ze mnie . Ale za to uwielbiam spać popołudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 20-cia miałam w zeszłym roku i od tego czasu mi przeszło . Jak nie wstanę najpóźniej o 6-ej to źle się czuję. Taki dziwny przypadek ze mnie . Ale za to uwielbiam spać popołudniu. o 6 ..już za rok będę musiała i o 5 wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 A czemu? Ja normalnie wstaję o 4:20 . Mogę Cię budzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 A czemu? Ja normalnie wstaję o 4:20 . Mogę Cię budzić .dobra : to się umawiamy Pamiętaj mniej więcej za rok nastaw budzik Jesteś na Nk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Reyzel cieszę się bardzo A z wykańczania no idzie... jak krew z nosa No Tobie to już dobrze Miko, nawet jeśli jak krew z nosa to najważniejsze że idzie Mówisz, ze mi dobrze ?? Taaaaa.... poszło szybko , teraz wieczory spędzam na kolanach szorują płytki No a tak poza tym to ja nie mam nawet w 1/10 tak dopracowanego domku jaki Ty pewnie będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Reyzel cieszę się bardzo A z wykańczania no idzie... jak krew z nosa No Tobie to już dobrze Miko, nawet jeśli jak krew z nosa to najważniejsze że idzie Mówisz, ze mi dobrze ?? Taaaaa.... poszło szybko , teraz wieczory spędzam na kolanach szorują płytki No a tak poza tym to ja nie mam nawet w 1/10 tak dopracowanego domku jaki Ty pewnie będziesz miała mówisz no to dzięki za wiarę ..bo u mnie trochę brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A czemu? Ja normalnie wstaję o 4:20 . Mogę Cię budzić .dobra : to się umawiamy Pamiętaj mniej więcej za rok nastaw budzik Jesteś na Nk? Już jesteśmy umówione, budzika nie muszę nastawiać - budzik mam we krwi . Jestem, ale nie mogę powiedzieć gdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts