Renka Grabow 17.08.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 i jeszcze mam pytanie kto robił ci projekt łazienki? masz kogoś sensownego? ja właściwie mam wszystko poukładane i myślałam, że zamówię projekt w salonie gdzie będę kupować płytki. Tymczasem tam gdzie są rzeczy, które mi się podobają akurat projektów nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2008 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Robiła nam dziewczyna z salonu - w cenie zakupu płytek ale już tam nie pracuje ..na boku kręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2008 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A tamte płytki, które wkleiłam to zirconio concert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Miko, w komentarzach do Jankowa zapytałam Cię o kuchnię, której zdjęcia swego czasu wkleiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Robiła nam dziewczyna z salonu - w cenie zakupu płytek ale już tam nie pracuje ..na boku kręciła kręciła płytki to okrągłe musiały wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A tamte płytki, które wkleiłam to zirconio concert no tak, wiedziałam, że gdzieś dzwonią, tylko ..... godzinę dumałam nad zirconio concert tylko miały inny dekor, taką falę i oglądałam kolor biały i zielony, ale chyba wycofam się z tego pomysłu, bo będzie lodowato w takiej łazience... natomiast krem i brąz jest do rozważenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Miko, w komentarzach do Jankowa zapytałam Cię o kuchnię, której zdjęcia swego czasu wkleiłaś. o jaką kuchnię pytasz kurcze ja to już się sama pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A tamte płytki, które wkleiłam to zirconio concert no tak, wiedziałam, że gdzieś dzwonią, tylko ..... godzinę dumałam nad zirconio concert tylko miały inny dekor, taką falę i oglądałam kolor biały i zielony, ale chyba wycofam się z tego pomysłu, bo będzie lodowato w takiej łazience... natomiast krem i brąz jest do rozważenia... te w fale są mniejsze rozmiarowo owocnych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Miko, w komentarzach do Jankowa zapytałam Cię o kuchnię, której zdjęcia swego czasu wkleiłaś. już wiem o co bega ..nie to nie moja a z gazem to rzeczywiście u nas problem bo wchodzi w ścianę , przechodzi nad drzwiami i zmierza ku płycie , nie wolno jej zastawiać, maskować itd . Zrobimy tak - będzie podwieszany element , który będzie miał klapkę - zawiasy albo na magnes , w razie sprawdzania nie będzie problemu na dojście ....ku pamięci od scur OGÓRKI KONSERWOWE (CUKINIĘ KONSERWOWĄ) - BARDZO ŁAGODNE !!! "Ogórki umyć. Cukinię umyć, obrać ze skórki, wydrążyć gniazdo nasienne, pokroić w zgrabne słupki. Poukładać w słoikach. Kilka słoików zrobiłam takich, że dałam kilka ogórków i kilka słupków z cukinii razem. Fajnie wygląda i fajnie smakuje. Kupić przyprawę do konserwowania ogórków i dodać płaską łyżkę na słoik o poj 1l. (nie więcej, nie mniej) Do mniejszych słoików mniej (w miarę proporcjonalnie). Naprawdę ta przyprawa nadaje niesamowity smak ogórkom (cukinii). Kiedy jej nie znałam dawałam osobno tak jak wszyscy trochę kopru, czosnku, ziela, liśc laur itd. i ogórki były w miarę. Teraz kiedy daję tę przyprawę są PYSZNE. Przygotować zalewę: Porcja na 8-10 słoików o poj 1l. • 4 litry wody • 1,5 szkl octu 10% • 6 łyżek soli • 17-20 łyżek cukru. Zagotować i gorącą zalewać przygotowane słoje z ogórkami. Zamknąć słoje i wstawić do gotującej się(bądź bardzo już gorącej) wody. Gotować od zagotowania się wody 3-5 min. i natychmiast wyjąć z garnka. Jeśli zostawimy to ogórki zmiękną i nie będą chrupiące. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Ja tak nieśmalo zapytam....................................................... Kiedy wreszcie pokażesz jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Ja tak nieśmalo zapytam....................................................... Kiedy wreszcie pokażesz jakies zdjecia? wszystko zaczęte , nic nieskończone Łazienka prawie skończona ale: -nie ma luster -nie ma podwieszanego sufitu, -nie ma skończonej jednej ścianki bo tam czujnik ruchu wisi i jak nsami go zdejmiemy to będzie wył alarm Podłoga w wiatrołapie skończona ale - nie ma cokołów Drzwi w wiatrołapie- garażu wstawione ale -nad drzwiami trzeba obniżyć karton gipsami Karton gipsy skończone ale - trzeba jeszcze wykończyć połączenie k-g ze ścianą akrylem Podłoga piękna ale nie mam zdjęć i czym tu się chwalić pierdolnikiem na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 może jutro , dzieci wywieziemy i coś będziemy działać to może aparat wezmę ...ale tu i tak nikt nie zagląda ..wypadłam z obiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Podłoga piękna ale nie mam zdjęć i czym tu się chwalić pierdolnikiem na zewnątrz Miko, czy Ty używasz wyrazów - wstyd kochana . Miałam Cię budzić wczoraj o czwartej, ale doszłam do wniosku, że to przegięcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Podłoga piękna ale nie mam zdjęć i czym tu się chwalić pierdolnikiem na zewnątrz Miko, czy Ty używasz wyrazów - wstyd kochana . Miałam Cię budzić wczoraj o czwartej, ale doszłam do wniosku, że to przegięcie . wymsknęło mi się Tylko jutro mnie nie budź bo będę do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.08.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 może jutro , dzieci wywieziemy i coś będziemy działać to może aparat wezmę ...ale tu i tak nikt nie zagląda ..wypadłam z obiegu nie powiedziałabym... raczej wszyscy skupili się, aby wreszcie coś skonczyć na budowie i mniej zagladaja na forum tak jak ja na przykład czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.08.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Podłoga piękna ale nie mam zdjęć i czym tu się chwalić pierdolnikiem na zewnątrz Miko, czy Ty używasz wyrazów - wstyd kochana . Miałam Cię budzić wczoraj o czwartej, ale doszłam do wniosku, że to przegięcie . wymsknęło mi się Tylko jutro mnie nie budź bo będę do niczego wykrakałam ...nie wyspalam się bo młody ciągle się budził i darł, że go mucha- czyli komar gyzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.08.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 może jutro , dzieci wywieziemy i coś będziemy działać to może aparat wezmę ...ale tu i tak nikt nie zagląda ..wypadłam z obiegu nie powiedziałabym... raczej wszyscy skupili się, aby wreszcie coś skonczyć na budowie i mniej zagladaja na forum tak jak ja na przykład czekam na zdjęcia pewnie dobrze prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.08.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 a co to takiego pierdolnik na zewnątrz bo w sumie to ja bym chciała zobaczyć to może się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.08.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 a co to takiego pierdolnik na zewnątrz bo w sumie to ja bym chciała zobaczyć to może się pochwal no jest problem bo nie fotografowałam go dawno znakiem tego duży jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts