Gość 23.08.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Nie wymiguj się miko Tu są Dzienniki budowy a nie Galeria zdjęc i nikt nie oczekuje zdjęc wykończonego i wysprzatanego domu. Nie bądź taka i pokaz coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.08.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 a co to takiego pierdolnik na zewnątrz bo w sumie to ja bym chciała zobaczyć to może się pochwal Ja dobrze wiem, jak wygląda rzeczony "p(...)" i jestem przeszczęśliwa, że wreszcie pozbyliśmy się go z naszej działki, po tygodniu ciężkiej pracy mojego męża Nawet zrobiłam zdjęcia kipiszu jaki został po ekipie od ocieplenia, ale.... założę się, że długo nie będę chciala oglądać tych zdjęć... ale te ładne wnętrza u Miko to jak najchętniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.08.2008 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Helloooo - wybiła 4:53 . Miko dawaj jakieś zdjęcia, bo co przyjdę to albo już nie ma, albo jeszcze. Strasznie trudno trafić na cokolwiek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.08.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 a co to takiego pierdolnik na zewnątrz bo w sumie to ja bym chciała zobaczyć to może się pochwal no jest problem bo nie fotografowałam go dawno znakiem tego duży jest ale w kadr aparatu to się chyba zmieści a jak nie to fragmentami go dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.08.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Helloooo - wybiła 4:53 . Miko dawaj jakieś zdjęcia, bo co przyjdę to albo już nie ma, albo jeszcze. Strasznie trudno trafić na cokolwiek . normalnie jutro Cię o 3 obudzę , wtedy siękładę co do zdjęć .... no zrobię , zrobię... Dzisiaj idę malować gruntem pokój a mąż cięcia i przyklejanie płytek w kuchni , już końcówka ..jeszcze tylko hall jakieś 15 metrów i podłoga na dole skończona może do końca sierpnia się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.08.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 a co to takiego pierdolnik na zewnątrz bo w sumie to ja bym chciała zobaczyć to może się pochwal no jest problem bo nie fotografowałam go dawno znakiem tego duży jest ale w kadr aparatu to się chyba zmieści a jak nie to fragmentami go dawaj Magi czu Ty chcesz to na pewno to zobaczyć to gruz od początku budowy , góra na trzy kontenery musimy to zrobić, musimy to zrobić....tak sobie wmawiam to może to wreszcie zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.08.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Dziewczyny poratujcie mnie!!!!!! czy ja mam ten pokój już pomalować na gotowo czy tylko gruntem i poczekać na układanie parkietu a potem po lakierowaniu pomalować a może pomalować gruntem odczekać 2 dni i pomalować raz kolorem a po ułożeniu desek na koniec 2 raz ratuuuunku !!! poradźcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 u mnie zagruntowane ściany, położone panele, niedługo będzie malowanie u Ciebie parkiet, więc więcej bałaganu z podłogą, chyba warto najpierw to skończyć, zakryć i dopiero malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Miko, Moim zdaniem trzeci wariant jest najlepszy - ostatnie malowanie już po zrobieniu parkietu będzie takie kosmetyczne i bez trudu zabezpieczysz folia i tektura podłogę. Poza tym po pracy stolarza i po cykliniowaniu na pewno warto odświeżyć ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.08.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Zdecydowanie ostatnie malowanie zostaw na koniec. Pył z cyklinowania osiada na ścianach. Nawet jak parkieciarz posprząta po sobie zobaczysz, że i tak sporo zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.08.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dzięk dziewczyny czyli tak zagruntowana ściana , raz kolor i zostawić aż ułożą parkiet i wtedy jeszcze raz ? chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 26.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja tak zrobiłam w swoim mieszkaniu gdzie był kładziony parkiet. W domu tak dobrze nie będę miała - mąż jest gorącym zwolennikiem paneli. Po moim proteście zgodził się na panele drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.08.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja tak zrobiłam w swoim mieszkaniu gdzie był kładziony parkiet. W domu tak dobrze nie będę miała - mąż jest gorącym zwolennikiem paneli. Po moim proteście zgodził się na panele drewniane. o to u nas odwrotnie ..choć miłośnik paneli ze mnie nijaki bo nigdy nie posiadałam ale namawiałam...nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.08.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jestem załamana jest tyle kolorów ...jak zrobić , żeby nie popełnić błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.08.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Wymierzyłam dokładnie podlogę..coby dowiedzieć się ile tego parkietu potrzeba i 175m ..no pięknie 20 m to same garderoby i tak sobie pomyślałam może by tam płytki dać zawsze to trochę mniej o kurcze policzyłam to 4 tyś mniej chyba zmuszę męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.09.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Jestem załamana jest tyle kolorów ...jak zrobić , żeby nie popełnić błędu skąd ja to znam... żeby nie popełnić błędu należy... pomalować na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.09.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Oj Jasia ciężko co? Z budowlanych: -gres: wiatrołap skończony, kuchnia skończona, hall się robi po godzinach -Chyba znaleźliśmy płytki ze stopnicami na zewnątrz w przyzwoitej ..jeszcze cenie - zdecydujemy się na maziane ceglaste będą wtedy współgrać z dachem a brązowych nie chcę z nie-budowlanych - od ponad mieś skończyło się z pampersami nawet w nocy -zaczęła się szkoła i ciężki rok bo komunia Mam nadzieję, że do Wielkanocy się przeprowadzimy bo na grudzień nie liczę...2 pary rąk i to po godzinach nie ma mowy Ja się różnie czuję..hashi to bardzo dziwna choroba Idę na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.09.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Gratuluję wyjścia z pampersów - pamiętam z doświadczenia jaka to ulga i trzymam kciuki, aby ta przeprowadzka, to jednak była na Boże Narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.09.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A dziękować On już jakiś czas wcześniej wiedział co i jak ale miał straszną blokadę psychiczną . nNawet jak chodził bez to jak wiedział, że mu się chce to krzyczał mama plosie pesia . Ale po akcji na badaniu i całodziennym wyczekiwaniu na sikanie na stole rtg powiedziałam koniec i już na drugi dzień zacząŁ robić do nocnika....więc przyznaję się do winy pojeździłam prawie godzinę na rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.09.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no dobra jak tak zaglądacie to Wam coś pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts