Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a co to takiego pierdolnik na zewnątrz :roll:

bo w sumie to ja bym chciała zobaczyć :roll: to może się pochwal :lol:

Ja dobrze wiem, jak wygląda rzeczony "p(...)" i jestem przeszczęśliwa, że wreszcie pozbyliśmy się go z naszej działki, po tygodniu ciężkiej pracy mojego męża :roll: Nawet zrobiłam zdjęcia kipiszu jaki został po ekipie od ocieplenia, ale.... założę się, że długo nie będę chciala oglądać tych zdjęć...

ale te ładne wnętrza u Miko to jak najchętniej :lol:

Helloooo - wybiła 4:53 :o .

Miko dawaj jakieś zdjęcia, bo co przyjdę to albo już nie ma, albo jeszcze.

Strasznie trudno trafić na cokolwiek :wink: :-? .

normalnie jutro Cię o 3 obudzę :roll: , wtedy siękładę :oops: :lol:

co do zdjęć :roll: .... no zrobię , zrobię...

Dzisiaj idę malować gruntem pokój :p a mąż cięcia i przyklejanie płytek w kuchni , już końcówka 8) ..jeszcze tylko hall jakieś 15 metrów :-? i podłoga na dole skończona :roll: może do końca sierpnia się uda :roll:

a co to takiego pierdolnik na zewnątrz :roll:

bo w sumie to ja bym chciała zobaczyć :roll: to może się pochwal :lol:

no jest problem bo nie fotografowałam go dawno :lol: :lol:

znakiem tego :roll: duży jest :roll:

ale w kadr aparatu to się chyba zmieści :roll:

a jak nie to fragmentami go dawaj :lol:

Magi czu Ty chcesz to na pewno to zobaczyć :o to gruz od początku budowy :roll: , góra na trzy kontenery :roll: :oops:

musimy to zrobić, musimy to zrobić....tak sobie wmawiam to może to wreszcie zniknie :roll:

Dziewczyny poratujcie mnie!!!!!!

czy ja mam ten pokój już pomalować na gotowo :roll: czy tylko gruntem i poczekać na układanie parkietu :roll: a potem po lakierowaniu pomalować :roll: a może pomalować gruntem odczekać 2 dni i pomalować raz kolorem :roll: a po ułożeniu desek na koniec 2 raz :roll:

ratuuuunku !!! poradźcie mi :roll:

Ja tak zrobiłam w swoim mieszkaniu gdzie był kładziony parkiet.

W domu tak dobrze nie będę miała - mąż jest gorącym zwolennikiem paneli. Po moim proteście zgodził się na panele drewniane.

o to u nas odwrotnie ..choć miłośnik paneli ze mnie nijaki :wink: bo nigdy nie posiadałam ale namawiałam...nici :roll:

Oj Jasia ciężko co? :roll: :lol:

Z budowlanych:

-gres: wiatrołap skończony, kuchnia skończona, hall się robi po godzinach :lol:

-Chyba znaleźliśmy płytki ze stopnicami na zewnątrz w przyzwoitej ..jeszcze cenie :lol: - zdecydujemy się na maziane :wink: ceglaste będą wtedy współgrać z dachem a brązowych nie chcę 8)

z nie-budowlanych

- od ponad mieś skończyło się z pampersami nawet w nocy :D

-zaczęła się szkoła i ciężki rok bo komunia :D

Mam nadzieję, że do Wielkanocy się przeprowadzimy :lol: bo na grudzień nie liczę...2 pary rąk :roll: i to po godzinach nie ma mowy :-?

Ja się różnie czuję..hashi to bardzo dziwna choroba :roll:

Idę na rower :lol:

A dziękować :D On już jakiś czas wcześniej wiedział co i jak ale miał straszną blokadę psychiczną :o . nNawet jak chodził bez to jak wiedział, że mu się chce to krzyczał mama plosie pesia :roll: . Ale po akcji na badaniu i całodziennym wyczekiwaniu na sikanie na stole rtg powiedziałam koniec i już na drugi dzień zacząŁ robić do nocnika....więc przyznaję się do winy :oops: :lol: :lol:

pojeździłam prawie godzinę na rowerku :p :p