mikopiko 08.10.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 i tu cicho ?? nadal cicho i tak to z Wami , zaglądają a nic nie mówią Tomka krzyknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Miko, chciałam uprzejmie poinformować, że ja zdjęć też NIESTETY nie widziałam Zlitujesz się nad tymi, co to zbyt często tutaj nie zaglądają ?? Co tu pokazywać? wszystko co zrobione to poprzykrywane .Obiecuję, że jak skończymy to wkleję coś ale nie wiem czy się wcześniej nie wykończymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nie wiem gdzie jest ale Forum bez Miko i bez Kaśki to nie to samo forum się zruszyłam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Żarty żartami, ale gdzie jest Miko!!! Chyba okrutnie zalatana... oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.10.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 zalatanie zalataniem ale tutaj tez trzeba się zameldować...od czasu do czasu....i nie marudzić, że robota idzie powoli......bo u mnie tez tak jest...... Ale zawsze do przodu.....i tego trzeba się trzymać.... Dziękuję za buziaka ale zdjęcia i tak bym chętnie obejrzała... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 relacja i zdjęciaaaa! wyprzedziłaś mnie Ty masz ładne zdjęcia a ja doły na działce Ty na pewno też masz ładne zdjęcia - pokazuj! choćby te doły! pozdrowionka i głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A co tu tak cichoooo? Echooo, echooo, echoooooooooooo Mikuś normalnie przeginasz, proszę mi tutaj wracać raz, raz.. Po co ja niby wstaję o 4:15, co??? Wstaję, sprawdzam, NIC. Znowu wstaję i NIC. Normalnie zaczynam mieć nerwicę od tego wstawania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Miko, i znowu tydzień minoł a Ty nic!!!!!! Nie bądź taka i napisz chociaż czy parkieciarz dotarł, czy okres wymiotny juz u Ciebie minoł..... My tu zagladamy,amy,amy,amy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.10.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nie wiem gdzie jest ale Forum bez Miko i bez Kaśki to nie to samo forum się zruszyłam dzięki ja też a te wymioty to może coś innego zwiastują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Halllooooo, wybiła szósta.Proszę wstawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 "godzina piąta minut trzydzieści, kiedy pobudka zagrała..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.10.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 nic nie wiedziałam, że ktoś tu zagląda, budzi i takie tam. Za dzici dziękuję pobawię się kiedyś z wnukami Wiadomość roku......mamy odbiór domu i to tyle z nowości ..no może są inne ale to tyle z tych ciekawych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Gratuluję odbioru ale oczu mi nie zamydlisz Kiedy zamieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.10.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.10.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Miko, ja też gratuluję. U mnie parkiet w jednym pokoju ( 20m2 ) połozyli w jeden dzień, potem dwa tygodnie wygrzewania podłogówką i cyklinowanie. Po trzech dniach od cyklinowania zaolejowali i teraz jest już git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ojacie! odbiór?! a jak to się robi? gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Miko odbiór ?? Tak cichcem ??? a co z tymi zdjęciami ?? będą kiedyś czy mi nie jest dane ich zobaczyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.10.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dziewczyny będą zdjęcia ale wszystko trzeba garnąć..no inie zaglądam tu już często Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Miko, ja wszystko rozumiem bo mnie też często nie ma ale żeby tak żałować nam choć jednego zdjątka ?? Brzydko tak ... Prosimy ogarnąć co trzeba ( skoro musisz ) i szybciutko zdjęcia nam powklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts