mikopiko 29.10.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Miko, ja wszystko rozumiem bo mnie też często nie ma ale żeby tak żałować nam choć jednego zdjątka ?? Brzydko tak ... Prosimy ogarnąć co trzeba ( skoro musisz ) i szybciutko zdjęcia nam powklejać. Reyzel przepraszam, że dopiero teraz Postaram się ale teraz to mamy góry z ziemi na wyrównanie na zewn a wewn mexyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 czekamy! ale mnie odgrzebałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no ba! ciekawam co u Ciebie, po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no ba! ciekawam co u Ciebie, po prostu! jak coś będzie ciekawego to nie omieszkam zawiadomić Jak będzie już znośnie to zrobię zdjęcia ale mówie wam nic nie ma ... Wiadomość z ostaniej chwili - jutro nastąpi wyrównanie terenu tzn 6 , 30tonowych cięzarówek zrzuciło ziemię i teraz będzie równo mam nadzieję Dom wariatów zacznie się na wiosnę , oby szybko do nas zawitała bo będziemy wtedy robić ogrodzenie, kostkę, no i ogród. Musimy zdążyć do maja na komunię . Niestety musimy robić w domu bo wszystkie pobliskie knajpy już zajęte ale mamy bogate społeczeństwo krzyczą 130 zł za osobę i nie ma miejsc ..trudno będziemy sami orać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Miko, ja wszystko rozumiem bo mnie też często nie ma ale żeby tak żałować nam choć jednego zdjątka ?? Brzydko tak ... Prosimy ogarnąć co trzeba ( skoro musisz ) i szybciutko zdjęcia nam powklejać. POPIERAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dziewczyny ja nie mam co pokazać, słowo Dla Tych , którzy chcą podwyższyć sobie działkę polecam: http://www.zut.com.pl/masyziemne/przyjmewynik.php?szukana=torf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.10.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Miko, my też nie mamy co pokazywać ....a pokazujemy. A Ty to już w ogóle trzymasz nas w takiej niepewności, piszesz, że jest nie tak... a potem jak nam pokażesz ...to nam oczy wyjda z orbit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Miko, my też nie mamy co pokazywać ....a pokazujemy. A Ty to już w ogóle trzymasz nas w takiej niepewności, piszesz, że jest nie tak... a potem jak nam pokażesz ...to nam oczy wyjda z orbit... Waśku ja nprawdę jestem za murzynami..to co mam pokazywać? to samo? No mówię prawdę i nie ściemniam.. A Ty to już na święta się szykujesz a ja ...w sumie też tylko na Wielkanocne Dobra powiem Wam właśnie przyjechaliśmy z Castoramy bo mają tam piękne chryzantemy w doniczce, ogromniaste i po 9, 80 chyba . Przy okazji poszliśmy dalej i na promocji były fajne żyrandole i po raz pierwszy w życiu bez dłuższego zastanowienia włożyliśmy je do wózka Kupiliśmy 3 i 4 kinkiety ..szok . Jakby co to w Castoramie jest taka obcja, że możemy sobie je zwrócić jakby co Jak znajdę to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No, ale chociaż dobrze, że się odezwałaś.... Ja na święta się szykuję ale tylko spędzic je tam w domku ze wszystkimi, bo co do zamieszkania to pewnie jeszcze nie....Nie mam jeszcze łazienki dolnej zrobionej i brak kafli do jadalni dołuje mnie coraz bardziej. w całej polsce nie ma takiego odcienia kafli Nowej gali, jaki kupiłam w czerwcu . Paranoja jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No, ale chociaż dobrze, że się odezwałaś.... Ja na święta się szykuję ale tylko spędzic je tam w domku ze wszystkimi, bo co do zamieszkania to pewnie jeszcze nie....Nie mam jeszcze łazienki dolnej zrobionej i brak kafli do jadalni dołuje mnie coraz bardziej. w całej polsce nie ma takiego odcienia kafli Nowej gali, jaki kupiłam w czerwcu . Paranoja jakaś. Ty dolnej a ja górnej nie mam zrobionej Gres wszędzie już położony , została tylko górna łazienka..no i lekkie poprawki karton gipsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No widzisz, to jesteś zdecydowanie dalej ode mnie... U nas góra będzie robiona później. Na razie zrobione są tam tynki, wylewki i ocieplenie....brak jeszcze kartongipsów. W sumie stwierdzilismy, że jak dla naszej dwójki , to 105 metrów na dole na razie w zupełności nam wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.10.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Mam pięknie wyrównaną działkę Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 jakoś nie wierzę dowody, dowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 31.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ja tez oczekuje dowodów..... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia......itd...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.10.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Będą , będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 31.10.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 kiedy, kiedy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.10.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 jutro , jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 No to już jest jutro a mój smyk zaglądał mi przez ramię i stwierdził, że fajna ta dziewczynnka z pomponami Miko masz coraz młodszych adoratorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.11.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 już wgrywam...ale chyba wstawię jutro bo ten fotosik...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.11.2008 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts