Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Miko, ja wszystko rozumiem bo mnie też często nie ma ale żeby tak żałować nam choć jednego zdjątka ?? :evil: Brzydko tak ... :-?

Prosimy ogarnąć co trzeba ( skoro musisz :p ) i szybciutko zdjęcia nam powklejać. :roll: :lol: :lol:

Reyzel przepraszam, że dopiero teraz :oops:

Postaram się ale teraz to mamy góry z ziemi na wyrównanie na zewn a wewn mexyk :lol:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ba! 8)

ciekawam co u Ciebie, po prostu! :)

jak coś będzie ciekawego to nie omieszkam zawiadomić :wink:

Jak będzie już znośnie to zrobię zdjęcia ale mówie wam nic nie ma ...

Wiadomość z ostaniej chwili - jutro nastąpi wyrównanie terenu :p tzn 6 , 30tonowych cięzarówek zrzuciło ziemię i teraz będzie równo :roll: mam nadzieję :D

Dom wariatów zacznie się na wiosnę , oby szybko do nas zawitała :-? bo będziemy wtedy robić ogrodzenie, kostkę, no i ogród. Musimy zdążyć do maja na komunię :roll: :roll: :roll: . Niestety musimy robić w domu bo wszystkie pobliskie knajpy już zajęte :o ale mamy bogate społeczeństwo :roll: krzyczą 130 zł za osobę :roll: i nie ma miejsc :o ..trudno będziemy sami orać :lol:

Miko, my też nie mamy co pokazywać ....a pokazujemy. A Ty to już w ogóle trzymasz nas w takiej niepewności, piszesz, że jest nie tak... a potem jak nam pokażesz ...to nam oczy wyjda z orbit... :o :o :o :o

Waśku ja nprawdę jestem za murzynami..to co mam pokazywać? to samo? No mówię prawdę i nie ściemniam.. A Ty to już na święta się szykujesz a ja ...w sumie też tylko na Wielkanocne :-?

Dobra powiem Wam właśnie przyjechaliśmy z Castoramy bo mają tam piękne chryzantemy w doniczce, ogromniaste i po 9, 80 chyba :roll: . Przy okazji poszliśmy dalej i na promocji były fajne żyrandole :roll: i po raz pierwszy w życiu bez dłuższego zastanowienia włożyliśmy je do wózka :o Kupiliśmy 3 i 4 kinkiety :o ..szok :o . Jakby co to w Castoramie jest taka obcja, że możemy sobie je zwrócić jakby co :lol: Jak znajdę to wkleję :D

No, ale chociaż dobrze, że się odezwałaś.... :D :D :D Ja na święta się szykuję ale tylko spędzic je tam w domku ze wszystkimi, bo co do zamieszkania to pewnie jeszcze nie....Nie mam jeszcze łazienki dolnej zrobionej i brak kafli do jadalni dołuje mnie coraz bardziej. w całej polsce nie ma takiego odcienia kafli Nowej gali, jaki kupiłam w czerwcu :o :o :o . Paranoja jakaś.

No, ale chociaż dobrze, że się odezwałaś.... :D :D :D Ja na święta się szykuję ale tylko spędzic je tam w domku ze wszystkimi, bo co do zamieszkania to pewnie jeszcze nie....Nie mam jeszcze łazienki dolnej zrobionej i brak kafli do jadalni dołuje mnie coraz bardziej. w całej polsce nie ma takiego odcienia kafli Nowej gali, jaki kupiłam w czerwcu :o :o :o . Paranoja jakaś.

Ty dolnej a ja górnej nie mam zrobionej :-? Gres wszędzie już położony , została tylko górna łazienka..no i lekkie :evil: poprawki karton gipsów :evil: