Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Normalnie nie wierzę, załapałam się na zdjęcia :o :D .

Dobrze, że wstałam wyjątkowo raniutko :wink: .

Fajne płytki Mikuś, a jak jeszcze made by mąż to cieszy podwójnie.

A co one za jedne, te na podłodze?

Łazienka też superowa, ale daj jeszcze jakieś zdjęcie, bo chciałabym zajrzeć trochę bardziej do środka.

Mam pięknie wyrównaną działkę

Fakt :D , to teraz tylko siać, siać, siać :wink: .

Miko, gratulacje dla męża. Normalnie położył płytki lepiej niż niejeden "fachofiec"

Jeszcze tylko poprosimy o to samo co pisze Sonika.....dalej, dalej wnetrza prosimy, coby zobaczyc jak w srodku wygląda....

Tylko nie daj się tak długo prosić jak poprzednio....pleas... :D :D :D

Pokaż łazienke w całości i salon i kuchnię......masz jeszcze tyle do pokazania....

czekamy.... :D :D :D

Dzięki dziewczyny:)

Na podłodze wcześniej pokazywane pamesa tibet tabaco (to te ciemne) i tibet marfil (te jasne)

Łazienka to aparici jazz.

Reszty nie ma 8) jak się położy drewno to pokazę :D i jak zaczniemy łazienkę górną . Jak położą drewno ..pewnie początek grudnia to wtedy będą też wstawiane drzwi więc się będzie działo :D

Widzę, że więcej oglądało :roll: ale tylko Wy coś napisałyście :roll: :evil: :cry:

pozdrawiam :D :D

A powiedz mi jeszcze jakie kupiliscie drewno na podłoge i za ile. Ja tez poszukuje drewno (konkretnie to marbau ) do salonu ale gotowca....

będzie merbau w salonie i jadaln, deska parkietowa szersza chyba 12 a w innych pomieszczeniach 9 . Jeszcze nie kupiliśmy ale to nasz parkieciarz będzie załatwiał , będzie usługa + produkt a właściwie odwrotnie :lol: .

Miko, bo reszcie głos zabrało jak zobaczyli, że nawet niefachowiec może sam położyc płytki i wychodzi to lepiej niż przez prawdziwego "fachofca" :D :D :D

Powiem Ci, że pięknie robi :D długo to trwa ale cieniutka fuga, równiutko :D

Nasi znajomi nadziali się na pseudo fachowca-glazurnika ..siedzi teraz w łazience i klnie jak :roll: wiadomo kto :wink: bo nie ma ani jednej takiej samej fugi :o a tyle co pobili to aż strach , tylko dokupowali :roll:

U nas z łazienki zostało bo projektantka wyliczała dodając 10% znając stłuczki :wink: ..zostało :roll: Gresu ani jedna płytka nie została wyrzucona :roll: No to teraz wiadomo jak panowie robią..szybko, szybko...nie wyjdzie ucięcie to następna..mają to w d..ie, że kosztuje, że trzeba czekać ważne, żeby szybko było ...ech

Miko, faktycznie jak się robi samemu jest mniej odpadów.

Mój mąż nie potrafi tak ładnie układać plytek, więc sobie odpuściliśmy.

Co do ogrodu - szczerze mówiąc nie wiem czy listopad to dobra pora na rozpoczynanie prac. Z drugiej strony na taką gołą ziemię rzucą się chwasty.

Miko moi sąsiedzi mają taką samą brame wjazdową jak Wy :lol: Swietne są te bramy budowlane :lol: Strasznie mnie rozczulają :lol: Może dlatego, ze ja takiej nie miałam bo działka nasza ogrodzona juz była :roll: :lol: W kazdym razie, gdy potem znika ta brama to jakie by to nowe ogrodzenie nie było, to zawsze bedzie piękne :lol:

U mnie wzeszła siana niedawno trawa :lol: Bałam się, czy coś z niej bedzie. Ale zazieleniło się, całe szczęście :lol:

Miko,

Ładne te podłogi z gresu Pamesy wam wychodzą - brawo dla Ciebie za znalezienie i dla męża za wykonanie :D

A kiedy będzie można zobaczyc kawałek Zirconio concert? :wink: Jestem bardzo zainteresowana, bo moje nawet jeszcze nie dojechały...

Brawo to dla krpqi :D bez niej bym Pamesy nie kupiła :lol:

moje leżą :roll: ale nie przyklejone jeszcz..jest tyle rzeczy do zrobienia , że nie wiadomo za co się łapać :roll: a to tylko 2 ręce ..no ew 4 w weekendy :roll:

Na razie w łazience na topie zabudowa z k-g - obudowa wc i bidetu, stolik, półeczki..wanna , Na pierwszy rzut idzie oczywiście podłoga bo będzie łączyć się z parkietem a parkiet już tuż tuż :wink: