mikopiko 01.11.2008 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 A i jeszcze chciałam przypomnieć , że wszystkie płytki made in mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Normalnie nie wierzę, załapałam się na zdjęcia . Dobrze, że wstałam wyjątkowo raniutko . Fajne płytki Mikuś, a jak jeszcze made by mąż to cieszy podwójnie. A co one za jedne, te na podłodze? Łazienka też superowa, ale daj jeszcze jakieś zdjęcie, bo chciałabym zajrzeć trochę bardziej do środka. Mam pięknie wyrównaną działkę Fakt , to teraz tylko siać, siać, siać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Miko, gratulacje dla męża. Normalnie położył płytki lepiej niż niejeden "fachofiec" Jeszcze tylko poprosimy o to samo co pisze Sonika.....dalej, dalej wnetrza prosimy, coby zobaczyc jak w srodku wygląda.... Tylko nie daj się tak długo prosić jak poprzednio....pleas... Pokaż łazienke w całości i salon i kuchnię......masz jeszcze tyle do pokazania.... czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.11.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dzięki dziewczyny:) Na podłodze wcześniej pokazywane pamesa tibet tabaco (to te ciemne) i tibet marfil (te jasne) Łazienka to aparici jazz. Reszty nie ma jak się położy drewno to pokazę i jak zaczniemy łazienkę górną . Jak położą drewno ..pewnie początek grudnia to wtedy będą też wstawiane drzwi więc się będzie działo Widzę, że więcej oglądało ale tylko Wy coś napisałyście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Miko, bo reszcie głos zabrało jak zobaczyli, że nawet niefachowiec może sam położyc płytki i wychodzi to lepiej niż przez prawdziwego "fachofca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 A powiedz mi jeszcze jakie kupiliscie drewno na podłoge i za ile. Ja tez poszukuje drewno (konkretnie to marbau ) do salonu ale gotowca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.11.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 A powiedz mi jeszcze jakie kupiliscie drewno na podłoge i za ile. Ja tez poszukuje drewno (konkretnie to marbau ) do salonu ale gotowca.... będzie merbau w salonie i jadaln, deska parkietowa szersza chyba 12 a w innych pomieszczeniach 9 . Jeszcze nie kupiliśmy ale to nasz parkieciarz będzie załatwiał , będzie usługa + produkt a właściwie odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.11.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Miko, bo reszcie głos zabrało jak zobaczyli, że nawet niefachowiec może sam położyc płytki i wychodzi to lepiej niż przez prawdziwego "fachofca" Powiem Ci, że pięknie robi długo to trwa ale cieniutka fuga, równiutko Nasi znajomi nadziali się na pseudo fachowca-glazurnika ..siedzi teraz w łazience i klnie jak wiadomo kto bo nie ma ani jednej takiej samej fugi a tyle co pobili to aż strach , tylko dokupowali U nas z łazienki zostało bo projektantka wyliczała dodając 10% znając stłuczki ..zostało Gresu ani jedna płytka nie została wyrzucona No to teraz wiadomo jak panowie robią..szybko, szybko...nie wyjdzie ucięcie to następna..mają to w d..ie, że kosztuje, że trzeba czekać ważne, żeby szybko było ...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Są zdjecia Kawał działki wyrównane! Pogratulować. Płytek przybywa i odrazu fajniej się robi. Łazienka i mnie sie podoba. Szczególnie te paseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ooo, coś widać równiutko! na działce i w łazience! chyba lepiej, że to tak długo trwa, przynajmniej masz ładnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.11.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 zdążyłyście A jak myślicie na działce to zacząć robić coś na wiosnę chyba Mam wstępną koncepcję, wiem co ma być gdzie ale sadzić to za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.11.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Miko, faktycznie jak się robi samemu jest mniej odpadów. Mój mąż nie potrafi tak ładnie układać plytek, więc sobie odpuściliśmy. Co do ogrodu - szczerze mówiąc nie wiem czy listopad to dobra pora na rozpoczynanie prac. Z drugiej strony na taką gołą ziemię rzucą się chwasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.11.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 before after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Miko moi sąsiedzi mają taką samą brame wjazdową jak Wy Swietne są te bramy budowlane Strasznie mnie rozczulają Może dlatego, ze ja takiej nie miałam bo działka nasza ogrodzona juz była W kazdym razie, gdy potem znika ta brama to jakie by to nowe ogrodzenie nie było, to zawsze bedzie piękne U mnie wzeszła siana niedawno trawa Bałam się, czy coś z niej bedzie. Ale zazieleniło się, całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Też miałam taką bramę i nawet furtkę do kompletu Aleśta wyczyścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.11.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Brama zostanie za ładna jest A co do czyszczenia...sami tylko to ostatnio to już koparkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Miko, Ładne te podłogi z gresu Pamesy wam wychodzą - brawo dla Ciebie za znalezienie i dla męża za wykonanie A kiedy będzie można zobaczyc kawałek Zirconio concert? Jestem bardzo zainteresowana, bo moje nawet jeszcze nie dojechały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Miko, Ładne te podłogi z gresu Pamesy wam wychodzą - brawo dla Ciebie za znalezienie i dla męża za wykonanie A kiedy będzie można zobaczyc kawałek Zirconio concert? Jestem bardzo zainteresowana, bo moje nawet jeszcze nie dojechały... Brawo to dla krpqi bez niej bym Pamesy nie kupiła moje leżą ale nie przyklejone jeszcz..jest tyle rzeczy do zrobienia , że nie wiadomo za co się łapać a to tylko 2 ręce ..no ew 4 w weekendy Na razie w łazience na topie zabudowa z k-g - obudowa wc i bidetu, stolik, półeczki..wanna , Na pierwszy rzut idzie oczywiście podłoga bo będzie łączyć się z parkietem a parkiet już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.11.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Może ktoś mi odpowie? Bardzo proszę ...2 szafy przesuwane jedna 1,60 , druga 3.70 - 9tyś to normalne czy komuś coś się pop..pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.11.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 mniejsza na wiszące rzeczy i buty[większa na rzeczy mniej używane + pościel, ręczniki, deska do prasowania i inne do tego przeznaczone akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts