mikopiko 13.11.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Już odpowiadam zaproponowano nam nie mdf lakierowany tylko takie coś niemieckiego - płyta chyba pokryta akrylem czarnym i to wtedy nie jest w środku białe..albo się mylę . Boki właśnie z tego mają być Ma to sprawiać wrażenie takiej ramki- blat ma być z czarnego granitu . Podłogę mamy jasną mam nadzieję, że będzie pasić No to połączenie bardzo mi się podoba i takie sobie już jakiś czas upatrzyłam Dzięki:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 TO znów ja.... Nie mozesz zamienic miejscami lodówki i słupka z piekarnikiem? Wybaje mi się, że byłoby dużo wygodniej. Rzeczy umyte w zlewie trafiałyby do lodówki, którą otwierałabyś w prawidłową strone i nie musiałabyś biegać wkoło otwartych drzwi. Piekarnik (źródło ognia) byłby obok kuchni. Wszystkie źródła ciepła byłyby na jednej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dobra, juz sie nie czepiam i nie przynudzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 TO znów ja.... Nie mozesz zamienic miejscami lodówki i słupka z piekarnikiem? Wybaje mi się, że byłoby dużo wygodniej. Rzeczy umyte w zlewie trafiałyby do lodówki, którą otwierałabyś w prawidłową strone i nie musiałabyś biegać wkoło otwartych drzwi. Piekarnik (źródło ognia) byłby obok kuchni. Wszystkie źródła ciepła byłyby na jednej ścianie. Maylandziu to samo powiedział Jasia kilka postów wcześniej i jej odpowiedziałam dlaczego nie mogę i nie czepiasz się Zestaw kolorystyczny http://www.fagus.com.pl/images/merbau.jpg http://www.importer-lublin.pl/images/foto/pamesa/tibet_marfil.jpg http://www.wfm-kuchnie.pl/files/slowniki_fronty/folie_w_polysku/czarny%20polysk%2065.jpg http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/7279/wizytowki/4534/produkty/4534_1_badi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.11.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Brzydki ten badi? To ten ostatni Co fajnie by wyglądało z czarnym lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.11.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Chodzi mi o coś takiego ..kiedyś ściągnęłam te zdjęcia z jakiegoś wątku ..mam nadzieję, że się ktoś nie pogniewa [url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.11.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Nie mam pojecia co to moze być. A jakie masz drzwi na dole? Może dobierz pod kolor drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 OOooooooo, widzę moją lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.11.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 zaraz wkleję zewn bo wewn mają być z tego samego drewna. Wstawią nam w grudniu albo na początku stycznia Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.11.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 OOooooooo, widzę moją lodówkę Ty mi lepiej powiedz co to za fronty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.11.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 to są drzwi[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 To są Wasze drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 OOooooooo, widzę moją lodówkę Ty mi lepiej powiedz co to za fronty są Fronty są: - ładne, -drewniane, - w ciepłym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.11.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 To są Wasze drzwi wewnętrzne? Mayland zewn ale w tym samym kolorze będą wewn do czarnego są za ciemne ..ja chcę te ciepłe co to o nich Kaśka pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Podobne do mojego średniego orzecha. Ale faktycznie, przy tym kolorze czerń bedzie mniej kontrastowała niz przy tych ze zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 [ to mają być drzwi??!! wstydzisz się, że zabrałaś? pokazuj!!! a ta pokazana kuchnia bardzo przyjemna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.11.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 [quote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.11.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no piękne! i kolor ładny a kuchnia jak wychodzi do tego, o ton jaśniejsza? przykładałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.11.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/7279/wizytowki/4534/produkty/4534_1_badi.jpg to mi sie podoba bardzo - ale dobierz sobie pod kolor drzwi wewnetrznych - i jak zeszli z cena???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.11.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Mhk nie dzwoniliśmy jeszcze, jeszcze czekamy Mamy natomiast początek schodów i poręczy i parkiet mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts