monikach 20.11.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 jestem z tego co wyczytałam jeszcze nie mieszkasz, ale prace posuwaja się naprzód i to za sprawą męża ZDOLNIACHY zdjęć oczywiście nie uraczysz ...cóż...może innym razem a jak chłopcy? w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Zlew kamienny jednokomorowy TEKA Cascad 45 B-TGGwarancja: 24 miesiąceKolor: Dostępny w różnych kolorachMateriał: RegranitDługość zlewu: 800 mmSzerokość zlewu: 500 mmWycięcie w blacie: 780 x 480 mmPodbudowa: Podbudowa od 45 cmRodzaj zaworu: Zawór 3½\"Układ komór: OdwracalnySposób montażu: WbudowanyInne cechy: Nie nadaje się do zabudowy na końcu szeregu przy ścianie.Wymiary: Komora: 330/370 x 432 x 170W zestawie: Zlew kamienny jednokomorowy TEKA Cascad 45 B-TG - Komplet odpływowy - Syfonhttp://image.ceneo.pl/data/products/11574/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 nbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 nbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Proszę o radę co do piekarnika i mikrofali ..nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę i jaką firmę wziąć pod uwagę, chodzi mi o zabudowę, która będzie w słupku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.11.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Najbardziej podoba mi się Teka AURA 60 B-TG dokładnie z taką baterią, płyta gazowa AEG też super!!!! No Miko, ta twoja kuchnia zapowiada się coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Proszę o radę co do piekarnika i mikrofali ..nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę i jaką firmę wziąć pod uwagę, chodzi mi o zabudowę, która będzie w słupku Miko, AEG nie robi piekarników i mikrofali? Masz już płytę i zmywarkę AEG to może coś tej firmy? Mam teraz każdy sprzęt agd z innej "parafii" i generalinie tak sobie to wygląda... obiecałam sobie, że w nowym spróbuję to bardziej dopasowac, a łatwiej dopasowac sprzęty od tego samego producenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Robi tylko ja nie wiem na co uwagę zwracać , Nie jestem jakąś super hiper kucharką ale chciałabym jakiś sprzęt, który będzie miał to co najważniejsze i najbardziej przydatne Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.11.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jezeli chodzi o piekarnik to ja brałam pod uwage żeby mial termoobieg, grzalki gora dol i to chyba wszytsko co mnie interesowalo i..... tu byl chyba blad - teraz chcialabym taki zeby sie wlaczal o ok godzinie sam i sam sie wylaczal - a tak musze pamietac ze cos wstawilam - moze ty nie masz takiego problemu ale ja notorycznie zapominam ze zostawialam cos w kuchni !! i u mnie w piekarniku sa zle widoczne ikonki na pokretlach - trzeba sie dopatrywac co tam jest - nie ma problemu jak jest duzo switala w kuchni ale jak sie swici jakas boczna lampka to jest problem - no moze nie jakis wielki ale jedenk Jezeli chodzi o mikrofalowke to kupilismy taka zeby miala 23l pojemnosci - ma jeszcze pare jakichs bajerow ale z doswiadzcenia po ostatniej wiem ze sie z tego nie korzysta - aha nasza ma powloke ceramiczna - cokolwiek to znaczy - ostatnia miala emalie czy jakies takei - no biala byla w srodku i tez bylo dobrze a teraz uzywaja ja szwagrostwo i tez jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzięki mhk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Mikuś.... no kurde wybór jest duży ale musisz i tak sama podjąć decyzję. Określ najwazniejsze dla Ciebie funkcje a potem połącz to z wygladem mikrofali i czy będą do siebie wizualnie pasować. Z doswiadczenia wiem, że sprawdza się termoobieg bo przyspiesza pieczenie. Ale juz sonda którą umieszcza się np. w pieczonym miesie i która pokazuje temperaturę tego miesa niekoniecznie jest mi potrzebna Grzanie górne i dolne mają praktycznie wszystkie. Podobnie grzałkę górną włączaną dodatkowo (można zapiec pod koniec pieczenia skórkę na zapiekance). Pozostają więc takie funkcje związane z wygodą tj. np. opóźnienie startu, samoczyszczenie się piekarnika ( np. czyszczenie za pomocą pary wodnej czy wypalania (pyroliza) ma sens ale już wkładów katalitycznych które trzeba co jakiś czas niekoniecznie jest praktyczne). Oczywiście prowadnice (wystarczą teleskopowe) i chyba pokrętła chowane, tak by nie wystawały i nie zaczepiały o ubranie gdy będziesz obok przechodziła. A czy myślałaś o funkcji parownika w piekarniku? Jeszcze kilka lat temu parowniki kosztowały krocie ale teraz są juz te funkcje dostępne w całkiem dobrych pieniadzach. Tylko czy bedziesz z tego korzystać? Szczerze Ci powiem, że chciałabym mieć parownik a nie mam takowego. Fajne gdy w domu ktoś jest na diecie. Dobre przy żywieniu dzieci i osób starszych. Siemens to dobry sprzęt. Niestety nie jest tani. W tej samej cenie kupisz bogatszy piekarnik innej firmy. Porównaj sobie funkcje i cenę np. tych: http://www.agdexpert.pl/piekarniki-bez-sterowania-do-plyt/samusng-fq-159-ust http://www.agdexpert.pl/piekarniki-bez-sterowania-do-plyt/siemens-hb-434540e-1?gclid=CMTPs4qqk5cCFYoH3godRlKmDA http://www.euro.com.pl/piekarniki-do-zabudowy/dane-techniczne-bosch-hbn42s350e.bhtml Jeśli chodzi o mój wybór to mam zwykły piekarnik Teki. Bez samoczyszczenia, prowadnice teleskopowe, mozliwość opóźnionego startu, termoobieg. Tyle mi wystarcza Teka jednak nie ma najlepszej blachy ale to wiem dopiero teraz. Może sama blacha nie jest zła ale brzydko się brudzi i trudno ją się czyści. Dlatego nie zachęcam Cię do Teki bo uważam, ze jest przereklamowana, zwłaszcza w sieci bo w handlu detalicznym nie jest tak popularną marką. Ogólnie ani piekrnik ani mikrofala czy okap Teki mnie nie zachwyca niczym. Jedynie płyta jest ok bo dobrze grzeje (no ale ta nie ma elementów ze stali ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.11.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A co o tych myślisz ? http://www.neo24.pl/index.php?target=products&&product_id=51828 http://www.neo24.pl/index.php?target=products&&product_id=4558 czy programator elektroniczny to nastawianie na określoną godzinę pieczenia? Czy to nie to A prowadnice drabinkowe Ja to naprawdę lajkonik jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.11.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 cena fajna, podoba mi się tylko czy to jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 "Prowadnice:wytłaczane (klasyczne) stwarzające czasem problem z wysunięciem lub wsunięciem blachy drabinkowe teleskopowe – przesuwają się po nich blachy piekarnika, co bardzo ułatwia wysuwanie półek. Każdy teleskop jest zaopatrzony w ogranicznik wysunięcia, a specjalna konstrukcja powoduje, że prowadnice zachowują poziom nawet przy całkowitym wysunięciu. Bez trudu i obaw o poparzenie wyjąć można np. całą blachę z foremką napełnioną ciastem i sprawdzić, czy jest już wystarczająco przyrumienione. wózek piekarnika – to system umożliwiający wysunięcie od razu całej komory. Dzięki niemu wygodnie i bezpiecznie można dostać się do potrawy od góry lub wyjąć z boku jedną ze środkowych półek, by sprawdzić, czy danie przygotowywane na niższym poziomie jest już gotowe. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Programator elektroniczny to tylko okreslenie w jaki sposób ustawiasz wszystkie funkcje w piekarniku (prostymi slowami - klikasz a nie kręcisz pokrętłami).Natomiast funkcja o którą Ci chodzi nazywa sie najczęściej funkcją Opóźnionego Startu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts