Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

miko

1. nie bardzo do końca wyobrażam sobie sytuacje ale przecież opaski można dorobić :roll:

2. co do moich drzwi - chyba się nie zrozumiałyśmy. otwór drzwiowy jest tuż przy ścianie prostopadłej. To tak jakby był w samym środku T - z jednej strony nie ma na czym zrobić opaski bo jest ściana w poprzek - mam nadzieję że jakoś udało mi się to opisać

Kobito bo zaraz sie spakuje i pojadę tam do Ciebie :evil:

Dziecka zdrowe, chłop jak sie patrzy a ta opaskami sie zamartwia. :evil: To tylko chałupa. Nie pierwsza i nie ostatnia rzecz którą bys zmieniła, która mogłaby być inna lub której byś nie chciała. :wink:

No nie beksać mi tu proszę. Drzwi masz ładne i to powinno być ważne. Pewnie wygladaja bosko a Ty sie opasek czepiasz :p

Jezdem ..zdążyłam nawet obiad zrobić :wink:

Makaron ze śmietaną i cukrem..pełen wypas co :lol: :lol:

Drzwi ... no zobaczymy jak to będzie wyglądać po założeniu skrzydeł bo na razie są tylko ościeżnice zamontowane :roll: ściągnę zdjęcia to wam pokażę :roll: ale chyba bez przesady ..będę mogła z tym żyć :roll:

No chyba , że nie będziemy mogli to wtedy zamówimy same opaski a wnękę mam nadzieję, że nam jakiś fachowiec dopasuje kolorystycznie :wink:

Luzik...rzeczywiście ...nie trza se szukać problemów :lol: