mikopiko 05.01.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 dlaczego my tak zrobiliśmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 tule mocno pocieszając Cię - u nas większość drzwi styka się ze ścianą i w ogóle nie możemy mieć opasek http://www.kartki.lagata.pl/kartki/4/159.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 tule mocno pocieszając Cię - u nas większość drzwi styka się ze ścianą i w ogóle nie możemy mieć opasek za małe otwory były? Mąż załamany stoi i doła złapał A miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 MAM DOŚĆ !!!!! się wypowiedziałam efilo dzięki za misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Na znak protestu i żalu możecie nosić opaski.... na nadgarstkach Psyyyytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 miko 1. nie bardzo do końca wyobrażam sobie sytuacje ale przecież opaski można dorobić 2. co do moich drzwi - chyba się nie zrozumiałyśmy. otwór drzwiowy jest tuż przy ścianie prostopadłej. To tak jakby był w samym środku T - z jednej strony nie ma na czym zrobić opaski bo jest ściana w poprzek - mam nadzieję że jakoś udało mi się to opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Futryna przylega do ściany pod kątem 90st U mnie było tak w 3 miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 bardzo śmieszne Cholera jasna w mor #$$%%^^&&****((()()()()() mi się chce wyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Futryna przylega do ściany pod kątem 90st U mnie było tak w 3 miejscach maylandziu i co z tym zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Pewnie można ale .....wystarczyło dopłacić u Urzędasa 200 zł i proiblem byłby z głowy Ja nie wiem dlaczego tak zrobiliśmy ...to było 2 lata temu ..głupi , młodzi Przeżyjemy..chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kobito bo zaraz sie spakuje i pojadę tam do Ciebie Dziecka zdrowe, chłop jak sie patrzy a ta opaskami sie zamartwia. To tylko chałupa. Nie pierwsza i nie ostatnia rzecz którą bys zmieniła, która mogłaby być inna lub której byś nie chciała. No nie beksać mi tu proszę. Drzwi masz ładne i to powinno być ważne. Pewnie wygladaja bosko a Ty sie opasek czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Futryna przylega do ściany pod kątem 90st U mnie było tak w 3 miejscach ja to gupia jestem , że co Nasz sąsiad za to miał wszystkie otwory tak krzywe, że jak zaczęli montować drzwi to musieli je zabrać i podciąć pod kątem na dole bo by się nie otworzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 idę ..dziecko zasmarkane ale włożyłam mu kombinezon idę z aparatem Pokażę jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Jezdem ..zdążyłam nawet obiad zrobić Makaron ze śmietaną i cukrem..pełen wypas co Drzwi ... no zobaczymy jak to będzie wyglądać po założeniu skrzydeł bo na razie są tylko ościeżnice zamontowane ściągnę zdjęcia to wam pokażę ale chyba bez przesady ..będę mogła z tym żyć No chyba , że nie będziemy mogli to wtedy zamówimy same opaski a wnękę mam nadzieję, że nam jakiś fachowiec dopasuje kolorystycznie Luzik...rzeczywiście ...nie trza se szukać problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Miko wiesz, bardzo chetnie zjadłabym taki makaron Nie pamietam kiedy go jadłam A przecież to jeden ze smaków dzieciństwa!!! Zrobię go w tym tygodniu Podsunęłaś mi dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Miko wiesz, bardzo chetnie zjadłabym taki makaron Nie pamietam kiedy go jadłam A przecież to jeden ze smaków dzieciństwa!!! Zrobię go w tym tygodniu Podsunęłaś mi dobry pomysł a jakie to szybkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Widze, ze trafilam w sam raz na poprawe humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 e..minęło mi nie wygląda to źle No mąż jak zwykle coś znalazł ..jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No i dobrze. Nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej. Dzisiaj przeczytalam o nowym portalu naszechoroby.pl (tak jak n-k). Niezle, co? Ludzie to maja mily sposob na spedzanie wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts