mikopiko 05.01.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No i dobrze. Nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej. Dzisiaj przeczytalam o nowym portalu naszechoroby.pl (tak jak n-k). Niezle, co? Ludzie to maja mily sposob na spedzanie wolnego czasu. a jest japończyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No i dobrze. Nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej. Dzisiaj przeczytalam o nowym portalu naszechoroby.pl (tak jak n-k). Niezle, co? Ludzie to maja mily sposob na spedzanie wolnego czasu. a jest japończyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No i dobrze. Nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej. Dzisiaj przeczytalam o nowym portalu naszechoroby.pl (tak jak n-k). Niezle, co? Ludzie to maja mily sposob na spedzanie wolnego czasu. a jest japończyk Loczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 URL] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Impreza była w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Brawo!! Moja już się szykuje na 6 urodziny ( za 3 miechy skończy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Wow, ale wystrzalowy tort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Brawo!! Moja już się szykuje na 6 urodziny ( za 3 miechy skończy) a mój na 9 za 5 miesięcy ale ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Brawo!! Moja już się szykuje na 6 urodziny ( za 3 miechy skończy) a mój na 9 za 5 miesięcy ale ten czas leci heheh, mój na 10 też za 5 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Wow, ale wystrzalowy tort. no wystrzałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 [url:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.01.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 o, drzwi widzę! fart jakiś? bardzo ładne, Miko! myślę, że brak opaski im nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Acha, to sie dodaje te opaski? U nas to ościeżnica była taka szeroka, ze wykładała sie na ścianie. Opaski już nie dawaliśmy A drzwi mi sie podobają Szczególnie te pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 o, drzwi widzę! fart jakiś? bardzo ładne, Miko! myślę, że brak opaski im nie zaszkodzi z jednej strony jest , z drugiej nie ..ale rzeczywiście nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Acha, to sie dodaje te opaski? U nas to ościeżnica była taka szeroka, ze wykładała sie na ścianie. Opaski już nie dawaliśmy A drzwi mi sie podobają Szczególnie te pełne tak te opaski dodaje się ..wiedziałam , że z szybką nie będą się podobać ale w realu są ładniejsze a i mi się podobają i coraz bardziej domowo się zrobiło i jak polakierują podłogę, umalujemy ściany , zrobią nam schody, zamontują kuchnię to będzie bossssko mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A co robicie , żeby mieć trochę bardziej wilgotno w domu? Kurcze strasznie sucho mamy..wiem, że nawilżacz, wiem, że zmniejszyć wywiew, wiem, że na kaloryfery szmatki mokre i nic Nie mieszkamy, nie gotujemy i to też problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A co robicie , żeby mieć trochę bardziej wilgotno w domu? Kurcze strasznie sucho mamy..wiem, że nawilżacz, wiem, że zmniejszyć wywiew, wiem, że na kaloryfery szmatki mokre i nic Nie mieszkamy, nie gotujemy i to też problem Sie na nawilzaczach nie znam, ale zbiorniki z woda na kaloryfery powinny na dluzej starczyc niz szmatki. Moj mazl mial kiedys jakis nawilzacz, ale przestal uzywac, bo mu sie wszystko bialym pylem pokrywalo, od mineralow lacznie z komputerami w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no chyba trzeba będzie coś zawiesić bo straszna suchota tam jest Małgoś Ty bierzesz coś prócz e? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts