malgos2 06.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie. Czasami lykam selen taki co tam na GW polecaly laski, jakis niemiecki, nie z drozdzy tylko z czegos tam innego, ale roznicy nie zauwazylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie. Czasami lykam selen taki co tam na GW polecaly laski, jakis niemiecki, nie z drozdzy tylko z czegos tam innego, ale roznicy nie zauwazylam. też go mam ale nie kręci Cię bo mnie jak mg przestaję brać to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie. Czasami lykam selen taki co tam na GW polecaly laski, jakis niemiecki, nie z drozdzy tylko z czegos tam innego, ale roznicy nie zauwazylam. też go mam ale nie kręci Cię bo mnie jak mg przestaję brać to bardzo Nie, jakos nie zauwazylam, zeby mi cos bylo bardziej lub mniej. Slyszalam, ze sa jakies jeszcze inne leki dwuskladnikowe chyba, ale niedostepne w Polsce i tak sie zastanawiam, czy bylyby lepsze w naszym przypadku na tyle, zeby sie postarac je zalatwic skads. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No tak, wróciłam z delegacji , lecę do kompa sprawdzić co u kogo nowego.....i jak zwykle u Miko, nie załapałam sie na zdjęcia drzwi.... Pokaż chociaz na chwilke jeszcze albo daj na PV. Mój stolarz do dzisiaj sie nie pokazał coby skończyć nam nasze opaski wokól drzwi....i jak ja mam z nim rozmawiać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wasiek jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie. Czasami lykam selen taki co tam na GW polecaly laski, jakis niemiecki, nie z drozdzy tylko z czegos tam innego, ale roznicy nie zauwazylam. też go mam ale nie kręci Cię bo mnie jak mg przestaję brać to bardzo Nie, jakos nie zauwazylam, zeby mi cos bylo bardziej lub mniej. Slyszalam, ze sa jakies jeszcze inne leki dwuskladnikowe chyba, ale niedostepne w Polsce i tak sie zastanawiam, czy bylyby lepsze w naszym przypadku na tyle, zeby sie postarac je zalatwic skads. e ja to już sama nie wiem ..czasami to czuję się ok no może b ardziej nerwowa jestem , do łykania rannego też się już przyzwyczaiłam a ręce to mnie kręciły już wcześniej Od jutra się odchudzam mam zapał, który pewnie mi minie jak po kilku tyg spadnie tylko kg albo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jestem i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 O ile mnie pamięc nie myli ( widziałam Ciebie na zdjęciu z chłopcami ) to ty chyba nie masz z czego się odchudzać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie. Czasami lykam selen taki co tam na GW polecaly laski, jakis niemiecki, nie z drozdzy tylko z czegos tam innego, ale roznicy nie zauwazylam. też go mam ale nie kręci Cię bo mnie jak mg przestaję brać to bardzo Nie, jakos nie zauwazylam, zeby mi cos bylo bardziej lub mniej. Slyszalam, ze sa jakies jeszcze inne leki dwuskladnikowe chyba, ale niedostepne w Polsce i tak sie zastanawiam, czy bylyby lepsze w naszym przypadku na tyle, zeby sie postarac je zalatwic skads. e ja to już sama nie wiem ..czasami to czuję się ok no może b ardziej nerwowa jestem , do łykania rannego też się już przyzwyczaiłam a ręce to mnie kręciły już wcześniej Od jutra się odchudzam mam zapał, który pewnie mi minie jak po kilku tyg spadnie tylko kg albo nic To moze ja tez od jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ok dzisiaj już wszystkie są zamontowane [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 O ile mnie pamięc nie myli ( widziałam Ciebie na zdjęciu z chłopcami ) to ty chyba nie masz z czego się odchudzać!!!!! normalnie chyba się pomyliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie. Czasami lykam selen taki co tam na GW polecaly laski, jakis niemiecki, nie z drozdzy tylko z czegos tam innego, ale roznicy nie zauwazylam. też go mam ale nie kręci Cię bo mnie jak mg przestaję brać to bardzo Nie, jakos nie zauwazylam, zeby mi cos bylo bardziej lub mniej. Slyszalam, ze sa jakies jeszcze inne leki dwuskladnikowe chyba, ale niedostepne w Polsce i tak sie zastanawiam, czy bylyby lepsze w naszym przypadku na tyle, zeby sie postarac je zalatwic skads. e ja to już sama nie wiem ..czasami to czuję się ok no może b ardziej nerwowa jestem , do łykania rannego też się już przyzwyczaiłam a ręce to mnie kręciły już wcześniej Od jutra się odchudzam mam zapał, który pewnie mi minie jak po kilku tyg spadnie tylko kg albo nic To moze ja tez od jutra? dawaj ja mam motywację bo w maju mamkomunię starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No, dziękuję Miko.I było tak płakać i nerwy se psuc z powodu opasek? Nie było, drzwi sa ładne i to najwazniejsze. Mówisz, że sie pomyliłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie. Czasami lykam selen taki co tam na GW polecaly laski, jakis niemiecki, nie z drozdzy tylko z czegos tam innego, ale roznicy nie zauwazylam. też go mam ale nie kręci Cię bo mnie jak mg przestaję brać to bardzo Nie, jakos nie zauwazylam, zeby mi cos bylo bardziej lub mniej. Slyszalam, ze sa jakies jeszcze inne leki dwuskladnikowe chyba, ale niedostepne w Polsce i tak sie zastanawiam, czy bylyby lepsze w naszym przypadku na tyle, zeby sie postarac je zalatwic skads. e ja to już sama nie wiem ..czasami to czuję się ok no może b ardziej nerwowa jestem , do łykania rannego też się już przyzwyczaiłam a ręce to mnie kręciły już wcześniej Od jutra się odchudzam mam zapał, który pewnie mi minie jak po kilku tyg spadnie tylko kg albo nic To moze ja tez od jutra? dawaj ja mam motywację bo w maju mamkomunię starszego Ja sie chce od lutego zapisac na indoor cycling z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A co sie robi na tym indorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No, dziękuję Miko. I było tak płakać i nerwy se psuc z powodu opasek? Nie było, drzwi sa ładne i to najwazniejsze. Mówisz, że sie pomyliłam??? chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No cóż, czasami tak bywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A co sie robi na tym indorze.... Sie jedzie na rowerze i sie meczy strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ale patrząc na tą skacząca laskę na avatarze.....Miko.....nie możesz być przy tak duzej tuszy, żebyś musiała się odchudzać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A co sie robi na tym indorze.... cyklinguje pewnie nie no może się Waśku nie pomyliłaś tylko ja mam gambę dosyć pociągłą i jak się fotografuję do pasa to tak nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts