mikopiko 22.01.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Eeeee tam, nie wiezę Ci nic, a nic. mówię Ci wiocha będzie jak 150 Aż się boję.....najchętniej bym teraz zmieniła na brąz z ecri będzie wiocha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A będzie co?, oprócz tej wiochy oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a jaki kolor będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.01.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Miko no, nie wstydż się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Mow miko, bo gryziemy paluchy z ciekawosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale o so chozi o to co mi w gardle stoi? czarna i badi ..mówiłam wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A kto powiedzial, ze czarna i badi to wiocha, he? Oj miko, chyba trzeba nad Toba popracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 murzyńska znaczy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Coś takiego , taka była wersja a czarny to lakier na połysk Mam stracha....ja to w ogóle panikara jestem .jpg[/img][/url] Mamy już ten zlew Jezuuuu ale on wielki...chyba przesadziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No i co Ci sie nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 murzyńska znaczy się? dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No i co Ci sie nie podoba? za dużo tego czarnego a ten badi to lekko mocnawy jest Boję się przesady...takiej cygańskiej nutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No i co Ci sie nie podoba? za dużo tego czarnego a ten badi to lekko mocnawy jest Boję się przesady...takiej cygańskiej nutki Czarny jest elegacki, a co do "mocnosci" to wszystko zalezy, co bedzie naokolo. W zasadzie najwiecej robia dodatki tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No i co Ci sie nie podoba? za dużo tego czarnego a ten badi to lekko mocnawy jest Boję się przesady...takiej cygańskiej nutki Czarny jest elegacki, a co do "mocnosci" to wszystko zalezy, co bedzie naokolo. W zasadzie najwiecej robia dodatki tak czy inaczej. no właśnie i jaka tu ściana? najgorzej, że ta ściana patrząc na lewo to już jadalnia, która łączy się z salonem - i teraz ja bym dała jasno szary kolor - cała ściana do jadalni a potem druga ściana (łącząca się po kątem prostym ze ścianą już salonu ) ecri - podłoga to merbau , kominek jest prosty z beżowym marmurem , więc też chyba pasi ecri a ściana tv też jasno szara Muszę to obcykać bo nie wytłumaczę Jak myślisz - szary do tego pasuje? troche stonuje jaskrawy badi a szary z ecri -przy łączeniu 2 ścian? + merbau? też pasuje? A sofy? czerwone?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nie do konca sobie potrafie to wyobrazic wszystko, musialabym widziec, jaki dokladnie kolor masz na mysli. Szary szaremu nierowny. Mysle, ze moglby OK wygladac dla przeciwwagi dla pomaranczu drewna. Czerwony to juz chyba za duzo grzybow w barszczu, ja bym myslala w strone czarnego albo szarego (jesli sciany szare) albo ecru (jakis taki lniany kolor, naturalny - ladny, chociaz brudzacy...). Jak Ci sie wyda zbyt monotonnie, to poszalejesz z akcesoriami. A nie mozesz zrobic scian w jednym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Już .. nie mogę wkleić bo cholera znowu się zawiesiła , wyłączę i włączę a czarno-brązowy komplet ? Jasny odpada z moimi morusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Tez moglby byc. Nawet nie musialby byc to taki sam braz jak gdzie indziej. Chodzi o to, zeby byl "dopelniajacy". Czyli jak popatrzysz na ten badi i na czarny to zeby to bylo tak pomiedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.01.2009 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Już http://www.archeton.net/RESOURCES/WNETRZA/amber/amber-3.jpg to jest widok z salonu- na wprost jadalnia tutaj po prawej stronie od jadalni jest ścianka z drzwiami u mnie tego nie ma tam jest kuchnia. Ta ściana , którą widać z meblościanką chciałam zrobić na szaro tak jak tę ścianę , która łączy kuchnie z jadalnią (tam gdzie okno) . Natomiast ścianę w jadalni jak patrzymy na lewo i resztę zrobiłabym w beżu , ecri czymś łagodnym a dlaczego ? bo po lewej stronie - nie widać tego jest ściana z kominkiem a on jest z marmuru breccia - beż . Teraz tu gdzie stoimy będą stały sofy z tego miejsca nie widać kuchni więc czerwony może by pasił ale też boję się efektu cygańskiego - za dużo wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.01.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 a i na podłodze i w jadalni i salonie będzie merbau w kuchni już jasny beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ale wiesz co... Szare sciany bylyby moim zdaniem lepsze do bezowego kominka niz ecru. Inaczej razem z tym drewnem i marmurem zrobi sie takie zoltko.... No chyba, ze to ecru bedzie super jasne, prawie biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts