Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i co Ci sie nie podoba? :o :o :o

za dużo tego czarnego :roll: a ten badi to lekko mocnawy jest :wink: :lol:

Boję się przesady...takiej cygańskiej nutki :-?

Czarny jest elegacki, a co do "mocnosci" to wszystko zalezy, co bedzie naokolo. W zasadzie najwiecej robia dodatki tak czy inaczej. :roll:

no właśnie i jaka tu ściana? :roll: najgorzej, że ta ściana patrząc na lewo to już jadalnia, która łączy się z salonem - i teraz ja bym dała jasno szary kolor - cała ściana do jadalni a potem druga ściana (łącząca się po kątem prostym ze ścianą już salonu ) ecri - podłoga to merbau , kominek jest prosty z beżowym marmurem , więc też chyba pasi ecri a ściana tv też jasno szara :roll:

Muszę to obcykać bo nie wytłumaczę :lol:

Jak myślisz - szary do tego pasuje? troche stonuje jaskrawy badi :roll:

a szary z ecri -przy łączeniu 2 ścian? + merbau? też pasuje? A sofy? czerwone?????? :x

Nie do konca sobie potrafie to wyobrazic wszystko, musialabym widziec, jaki dokladnie kolor masz na mysli. Szary szaremu nierowny. Mysle, ze moglby OK wygladac dla przeciwwagi dla pomaranczu drewna. Czerwony to juz chyba za duzo grzybow w barszczu, ja bym myslala w strone czarnego albo szarego (jesli sciany szare) albo ecru (jakis taki lniany kolor, naturalny - ladny, chociaz brudzacy...). Jak Ci sie wyda zbyt monotonnie, to poszalejesz z akcesoriami. A nie mozesz zrobic scian w jednym kolorze?

Już

http://www.archeton.net/RESOURCES/WNETRZA/amber/amber-3.jpg

to jest widok z salonu- na wprost jadalnia tutaj po prawej stronie od jadalni jest ścianka z drzwiami u mnie tego nie ma tam jest kuchnia. Ta ściana , którą widać z meblościanką chciałam zrobić na szaro tak jak tę ścianę , która łączy kuchnie z jadalnią (tam gdzie okno) . Natomiast ścianę w jadalni jak patrzymy na lewo i resztę zrobiłabym w beżu , ecri czymś łagodnym a dlaczego ? bo po lewej stronie - nie widać tego jest ściana z kominkiem a on jest z marmuru breccia - beż . Teraz tu gdzie stoimy :wink: będą stały sofy z tego miejsca nie widać kuchni więc czerwony może by pasił ale też boję się efektu cygańskiego - za dużo wszystkiego :roll: