mikopiko 11.04.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 baranek jest ok, ale tylko na ścianach gdzie indziej wole bez...Mikopiko mam dla Ciebie info: rzuciłam pracę...przebijesz mnie? a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej, poczytałam sobie dziennik i mam kilka uwag, które przedstawię zbiorczo : - dziecię wśród drzew przeurocze! - pieniądze na szczęście w progu - oby podziałało! - odległość do działki wygodna (my mamy 20km); - bardzo fajna wizualizacja wnętrz; - fajnie tak móc pochodzić po własnych schodach; - podobają mi się drzwi zewnętrzne i wewnętrzne - czy Urzędowski przyjmuje zlecenia na wykonanie drzwi bez pomiarów wnęk? ja już chcałam nasze też zamówić i usłyszałam, że najlepiej robić to jak już będą ściany, bo potem jest problem z osadzeniem; to tyle pozdrowionka! można zamówić bez pomiarów właśnie mąż z metrówką powędrował na działkę i dokładnie spisze co i jak a górę będzie trzeba bardzo pilnować, żeby się zgadzało. Co do wizualizacji to my chodziliśmy już po takim domu przed kupieniem projektu i po , w stanie surowym i wykończonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 12.04.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 poszło na priv. ty privacie...ładnie to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 12.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ...czasem trzeba...ps. boli mnie gardło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 13.04.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Mikopiko, kiedy przeprowadzka...tak Wam szybko idzie....ile czasu czekacie po stropie? ps. zmieścisz się w 300 tys/ pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Mikopiko, kiedy przeprowadzka...tak Wam szybko idzie....ile czasu czekacie po stropie? ps. zmieścisz się w 300 tys/ pozdro.u. myślałam o świętach....ale które to będą ...to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.04.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Mikopiko, Dostałam właśnie bardzo profesjonalną ofertę z Drewaxu - wiem, że ty juz jesteś po etapie okien, ale wspominam o tym bo moze oni nie dostali twojej oferty i dlatego nie odpowiedzieli.... Dla naszej parterówki (nie robimy na razie okien dachowych) drewax ma propozycje: okna standardowe derwniane 28 tys. brutto a z szybami P4 38 tys. brutto. Porażka Wydawało mi się, że buduję mały dom, może ja nie umiem czytać projektów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Mikopiko, Dostałam właśnie bardzo profesjonalną ofertę z Drewaxu - wiem, że ty juz jesteś po etapie okien, ale wspominam o tym bo moze oni nie dostali twojej oferty i dlatego nie odpowiedzieli.... Dla naszej parterówki (nie robimy na razie okien dachowych) drewax ma propozycje: okna standardowe derwniane 28 tys. brutto a z szybami P4 38 tys. brutto. Porażka Wydawało mi się, że buduję mały dom, może ja nie umiem czytać projektów???? to nie rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 dają dobre rabaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.04.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A to poproszę, bo ja znalazłam firmę Anhydro z Nowego Dworu M, ale jeszcze mi nie odpowiedzieli. Jutro rano jedziemy na Puławska ogladać materiały na dach. A gdzie zamawialiście swoją dachówkę - wiem, że budujesz się z zupełnie innej strony Warszawy, ale może znasz dobre miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 13.04.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Za całość ....no chyba że z działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A to poproszę, bo ja znalazłam firmę Anhydro z Nowego Dworu M, ale jeszcze mi nie odpowiedzieli. Jutro rano jedziemy na Puławska ogladać materiały na dach. A gdzie zamawialiście swoją dachówkę - wiem, że budujesz się z zupełnie innej strony Warszawy, ale może znasz dobre miejsce... dachlux ..są w wielu miejscach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Za całość ....no chyba że z działką ale co za całość?\ Ula gdzieś była ckliło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.04.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Przylazłam do Ciebie i gdzies wyczytałam ze masz piekną działkę wiec podziwiam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.04.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ach do dachluxu też się wybieramy tyle, że w Łomiankach . Czy ta różniaca w wysokości ofert to dlatego, że jeden ze sprzedawców dawał upust a drugi zachłannik ani myślał ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ach do dachluxu też się wybieramy tyle, że w Łomiankach . Czy ta różniaca w wysokości ofert to dlatego, że jeden ze sprzedawców dawał upust a drugi zachłannik ani myślał ????? tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Przylazłam do Ciebie i gdzies wyczytałam ze masz piekną działkę wiec podziwiam i pozdrawiam przyłaź przyłaź ale działka piekna co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts