Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,

poczytałam sobie dziennik i mam kilka uwag, które przedstawię zbiorczo :D :

- dziecię wśród drzew przeurocze!

- pieniądze na szczęście w progu - oby podziałało!

- odległość do działki wygodna (my mamy 20km);

- bardzo fajna wizualizacja wnętrz;

- fajnie tak móc pochodzić po własnych schodach;

- podobają mi się drzwi zewnętrzne i wewnętrzne - czy Urzędowski przyjmuje zlecenia na wykonanie drzwi bez pomiarów wnęk? ja już chcałam nasze też zamówić i usłyszałam, że najlepiej robić to jak już będą ściany, bo potem jest problem z osadzeniem;

to tyle

pozdrowionka!

można zamówić bez pomiarów właśnie mąż z metrówką powędrował na działkę i dokładnie spisze co i jak a górę będzie trzeba bardzo pilnować, żeby się zgadzało.

Co do wizualizacji to my chodziliśmy już po takim domu przed kupieniem projektu i po , w stanie surowym i wykończonym :lol:

Mikopiko,

Dostałam właśnie bardzo profesjonalną ofertę z Drewaxu - wiem, że ty juz jesteś po etapie okien, ale wspominam o tym bo moze oni nie dostali twojej oferty i dlatego nie odpowiedzieli....

Dla naszej parterówki (nie robimy na razie okien dachowych) drewax ma propozycje: okna standardowe derwniane 28 tys. brutto a z szybami P4 38 tys. brutto. Porażka :evil: :evil: :evil: Wydawało mi się, że buduję mały dom, może ja nie umiem czytać projektów???? :evil: :evil: :evil:

Mikopiko,

Dostałam właśnie bardzo profesjonalną ofertę z Drewaxu - wiem, że ty juz jesteś po etapie okien, ale wspominam o tym bo moze oni nie dostali twojej oferty i dlatego nie odpowiedzieli....

Dla naszej parterówki (nie robimy na razie okien dachowych) drewax ma propozycje: okna standardowe derwniane 28 tys. brutto a z szybami P4 38 tys. brutto. Porażka :evil: :evil: :evil: Wydawało mi się, że buduję mały dom, może ja nie umiem czytać projektów???? :evil: :evil: :evil:

to nie rewelacja!

A to poproszę, bo ja znalazłam firmę Anhydro z Nowego Dworu M, ale jeszcze mi nie odpowiedzieli. Jutro rano jedziemy na Puławska ogladać materiały na dach. A gdzie zamawialiście swoją dachówkę - wiem, że budujesz się z zupełnie innej strony Warszawy, ale może znasz dobre miejsce...

A to poproszę, bo ja znalazłam firmę Anhydro z Nowego Dworu M, ale jeszcze mi nie odpowiedzieli. Jutro rano jedziemy na Puławska ogladać materiały na dach. A gdzie zamawialiście swoją dachówkę - wiem, że budujesz się z zupełnie innej strony Warszawy, ale może znasz dobre miejsce...

dachlux ..są w wielu miejscach...