Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj mnie tak głowa nap... :evil: , że myslałam , że zejdę :roll:

Wczoraj wieczorem a właściwie w nocy byliśmy , dzisiaj zobaczymy w dzień i wtedy wkleję zdjęcia 8)

A z tymi sankami...moje dzieci pewnie też byłyby do tego zdolne :roll:

Zostawiliśmy ich na pół godziny któregoś dnia i sanki wciągnęły do pokoju , na szczęście plastikowe i na szczęście w mieszkaniu więc przed sprzedaniem i tak do cyklinowania :wink:

• 2 weeks później...

Kiedy nam kanapy pokażesz? Moje mają być pod koniec przyszłego tygodnia :(

Dziś wieszałam lustra w salonie. ech, szkoda gadać. Odkręcałam starą półkę i tak rozpier.... niczyłam ściane , ze farba mi zeszła. Mam takie dwie duże plamy bez farby i zagipsowane ślady po kołkach. Jutro bedę docierać i gruntować. Dobrze ze farbe mam jeszcze. Ale nie wiem co z tego wyjdzie. Narobiłam sobie roboty że hej :roll:

Kiedy nam kanapy pokażesz? Moje mają być pod koniec przyszłego tygodnia :(

Dziś wieszałam lustra w salonie. ech, szkoda gadać. Odkręcałam starą półkę i tak rozpier.... niczyłam ściane , ze farba mi zeszła. Mam takie dwie duże plamy bez farby i zagipsowane ślady po kołkach. Jutro bedę docierać i gruntować. Dobrze ze farbe mam jeszcze. Ale nie wiem co z tego wyjdzie. Narobiłam sobie roboty że hej :roll:

wgrałam jedną bo tylko jedną odsłoniliśmy chcesz? :roll:

Tak patrze na te schody.... Mamy tak samo zrobione :lol: U Ciebie tylko są lekkie zaoblenia na rogach a u mnie kąt prosty. No i mój kolor ciemniejszy jest. :lol: No barierka całkiem inna. Twoja na taką lekką wygląda :lol:

No pewnei że chcę kanapę, jeszcze pytasz :o