malgos2 27.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Wystarczy, ze pare mebli wstawisz i juz sie tak przygladac nie bedziesz, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.02.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Mayland nawet nic mi nie mów ..zamordowałabym Małgoś wim Już po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Miko ja tego z powierza nie wzięłam. Znajoma położyła panele po 150zł/m2 i dzieciaki jej sankami przejechały przez środek. Oczywiscie jedno drugie ciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Już po wszystkim I tak na słowo mamy uwierzyć/?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wczoraj mnie tak głowa nap... , że myslałam , że zejdę Wczoraj wieczorem a właściwie w nocy byliśmy , dzisiaj zobaczymy w dzień i wtedy wkleję zdjęcia A z tymi sankami...moje dzieci pewnie też byłyby do tego zdolne Zostawiliśmy ich na pół godziny któregoś dnia i sanki wciągnęły do pokoju , na szczęście plastikowe i na szczęście w mieszkaniu więc przed sprzedaniem i tak do cyklinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Z ta glowa, to mnie sie tez coraz czesciej zdarza, to chyba japonczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 nie podoba Ci się Bardzo mi się podoba , czy matowy czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 odkopałam się mam nowości są pięęęęęęęęęęęęęęękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 O rany, ale pięknie , ja to wiem kiedy przyjść . Normalnie bajka, cudnie, same ochy i achy. Poręcz jest klejona na zgięciu, czy tak pięknie wygięta? No Mikuś, możesz być dumna jak paw!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 PIękne są co???? Sonika nie można wygiąć tak drewna nawet te gięte schody są klejone z małych pasków i potem szlifowane i u nas też były klejone tylko nie z małych pasków Godni polecenia zresztą tak jak parkieciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 a to podłoga [bam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 miko, podzielam Twój zachwyt Warto było czekać żeby takie cudo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Łączenia w każdym razie nie widać. Przepiękny kolor. Lakier x 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Miko piekniscie wyszło az zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Się cieszę jak głupia Dzięki dziewczyny dzięki , ze się objawiłyście Ullercia dlaczego zazdraszczasz I schodziarza- jest z Twoich okolic i parkieciarza mogę polecić a uwierzcie trudno nas zadowolić..mnie jak mnie ale mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ładne schody Miko Podłoga też ładna Fajnie poręcz wygięli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Kiedy nam kanapy pokażesz? Moje mają być pod koniec przyszłego tygodnia Dziś wieszałam lustra w salonie. ech, szkoda gadać. Odkręcałam starą półkę i tak rozpier.... niczyłam ściane , ze farba mi zeszła. Mam takie dwie duże plamy bez farby i zagipsowane ślady po kołkach. Jutro bedę docierać i gruntować. Dobrze ze farbe mam jeszcze. Ale nie wiem co z tego wyjdzie. Narobiłam sobie roboty że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Kiedy nam kanapy pokażesz? Moje mają być pod koniec przyszłego tygodnia Dziś wieszałam lustra w salonie. ech, szkoda gadać. Odkręcałam starą półkę i tak rozpier.... niczyłam ściane , ze farba mi zeszła. Mam takie dwie duże plamy bez farby i zagipsowane ślady po kołkach. Jutro bedę docierać i gruntować. Dobrze ze farbe mam jeszcze. Ale nie wiem co z tego wyjdzie. Narobiłam sobie roboty że hej wgrałam jedną bo tylko jedną odsłoniliśmy chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 [bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Tak patrze na te schody.... Mamy tak samo zrobione U Ciebie tylko są lekkie zaoblenia na rogach a u mnie kąt prosty. No i mój kolor ciemniejszy jest. No barierka całkiem inna. Twoja na taką lekką wygląda No pewnei że chcę kanapę, jeszcze pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts