ullerowa 14.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ulercia dlaczego zazdraszczasz Parkietu aktualnie szukamy nowego, a schody sie robiom i to czekanie najgorsze, dlatego zazdraszczam ze ty juz po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Miko wygląda ślicznie ta kanapa!!!!!!!!!!!! A jak wam się podoba? siedziałaś? Kurcze ciekawe jakie moje będą. DOczekać się nie mogę a każdy mnie pyta "no to kiedy będą te kanapy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Siedziałam ..twarda ale spoko Ullercia będzie dobrze moje leżały u pana schodziarz od października czy nawet września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Teraz czeka nas robienie podwieszańca i malowanie kuchni , żeby wreszcie można było zamontować kuchnię już się nie mogę doczekać jak to będzie razem wyglądać potem malowanie dołu, dokończenie łazienki na dole , żeby można było zrobić komunię a to już za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Znośne te schody, podłoga też ujdzie Pięknie, pięknie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Schody bardzo eleganckie i wygladaja na solidnie zrobione, fajnie widac na nich usłojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Miko, przepiękne schody i podłogi!!!! Jestem zachwycona!!! To teraz trzymam kciuki za kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Miko, ale schodki a barierka.. mniam . o kanapie, to nie wspomnę, bo ideał.. i kolor i fason.. droga przyjemnośc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2009 01:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Dzięki A kanapa nie jest droga w cenie obitych materiałem a to skóra. Polecam producenta ! Kanapy wygodne , ładnie wykończone i cena nie zbija z nóg firma bodhiline! są też na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Gdzie ta kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Miko zlituj się zaś się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 noś kur jezdeście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ku pamięcimonia i marek napisał: Coffee, ja po kwitnieniu zostawiam zielone pędy nie ruszone i daję (dosłownie) do kąta w pokoju - jest tam mniej światła, bo zasłony zacieniają . W tym czasie podlewam, ale ciut mniej (tzn. na krócej wkładam do wody). Wyjmuję z tego kąta po ok. miesiącu, czasami wcześniej. Czasami zdarza się, że pędy zaczynają usychać i wtedy ucinam nad oczkiem, które jest jeszcze w pełni zielone (gałązka zaczyna usychać od góry) - ta czynność niekiedy skutkuje tym, że z oczka wypuszcza nowe pędy i ponownie zakwita, a dodatkowo wypuszcza spomiędzy lisci nowe zupełnie pędy. Tym sposobem niektóre storczyki mają kwitnących jednocześnie kilka pędów Jeśli znów, pomimo obcięcia pędy uschną do końca, to nie należy się tym przejmować - prędzej czy później wypuści nowe. Jeśli gałązki nie uschną wcale (czyli nie uległy przycinaniu), to przedłużają się po opadnieciu starszych kwiatów i wisi później taka długa kiść kwiatów jak w tym białym na zdjęciu (dlatego tak długo trwało to kwitnienie). Ja do tego doszłam metodą prób i błędów po 2 letniej hodowli tych pięknych kwiatów. Ważne, aby kupować stroczyki mocno ukorzenione, to wtedy naprawdę pięknie rosną. Zauważyłam też, że najchętniej kwitną różowe - w zasadzie niemal bez przerwy Przynajmniej w przypadku moich storczyków takie sztuczki się sprawdzają. Co do podlewania, to podlewam przegotowaną wodą lub "odstaną" z kranu w temp. pokojowej. Wkładam storczyki do miski z wodą, zeby się dobrze napiły i po 2-3 godz. wyjmuję - tak robię mniej więcej co tydzień - 2 tyg. (jak korzonki zrobią się stalowe, a doniczka jest lekka to wtedy je poję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Miko, daj popatrzeć... Ja taka biedna jestem bez internetu w domku...i tylko od czasu do czasu w mieszkaniu jestem - jak dzis - i co przegapiłam, bo rano skasowałaś. Puść mi na Pv, z przyjemnością obejrzę....Pliss, plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ogłaszam , że wszystkim zainteresowanym wysłałam na priva..żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Widzialam. Bardzo piekna kanapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Widzialam. Bardzo piekna kanapa. znowu spać nie możesz? Ja wczoraj do 4 siedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Widzialam. Bardzo piekna kanapa. znowu spać nie możesz? Ja wczoraj do 4 siedziałam Oj, wczoraj to ja z lekka nieprzytomna bylam po spotkanku forumowym, ale 4 to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ech... ale za to piękny 600 pkcik oddałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts