Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podłoga w kuchni zafugowana, kolor w kuchni na ścianach jest i w części jadalni, serwis obiadowy kupiony, kuchnia stoi ale niedorobiona :evil: :x do poprawek :roll: blat zamówiony,

teraz priorytet to łazienka na dole - dokończenie jej wreszcie i podłączenie , żeby wszystko działało bo do komunii musi działać :roll: ..zostało niewiele czasu :roll: ...tylko jak to zrobić jak ma się 3 ręce :roll:

..

do tego spierniczył się nam aparat :roll: czy o was to też norma? zawsze wysiada zoom po ok pół roku od końca gwarancji :roll:

podłoga w kuchni zafugowana, kolor w kuchni na ścianach jest i w części jadalni, serwis obiadowy kupiony, kuchnia stoi ale niedorobiona :evil: :x do poprawek :roll: blat zamówiony,

teraz priorytet to łazienka na dole - dokończenie jej wreszcie i podłączenie , żeby wszystko działało bo do komunii musi działać :roll: ..zostało niewiele czasu :roll: ...tylko jak to zrobić jak ma się 3 ręce :roll:

..

do tego spierniczył się nam aparat :roll: czy o was to też norma? zawsze wysiada zoom po ok pół roku od końca gwarancji :roll:

:o :lol: :lol: :lol: :lol: mi się też chyba coś popierniczyło :lol:

Mayland już daje ..nic nowego nie ma wgrane ..choć może zaraz wgram niekompletną kuchnię i niestety zrobioną z komórki.... :roll: nic nie widać

dzięki :D

Kaśka wgrałam kuchnię ale spierdzielił się aparat...teraz szukam jakiegoś nowego :roll: ....żeby to był szajs to rozumiem ale 2 lata temu kosztował ponad 8 stów... :roll: i się spierniczył zoom ..a koszt naprawy to ponad 300 , nie opłaca się :roll: bo gwarancja na to na pół roku

kilka aparatów mi się podoba

może mi poradzicie coś :roll:

1http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/474676_techniczne/

2 http://www.ceneo.pl/;0151168729-10.htm ale chyba nie... :roll:

3 http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/376602_techniczne/

1 najbardziej mi się chyba podoba :roll: , 2 fajna ale boję się , że nie będę jej w pełni wykorzystywała choć nie ukrywam ..marzę o lustrzance :oops: ...tylko czy ja dam sobie z nią radę :roll:

Mario 31

czy Ty masz coś z palisandra? :roll:

Właśnie gdzieś wyczytałam...ale nie wiem co i jak :roll:

A ja zachorowałam na palisandra :oops: nawet miałam zrobić szafę w hallu całą białą ze wstawką w środku z palisandra ale chyba sobie daruję..bo ceny zabijające i czas też ...ale chyba szafki pod tv i stolika nie odpuszczę :roll: do merbau chyba będzie pasował? :roll: