Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mario 31

czy Ty masz coś z palisandra? :roll:

Właśnie gdzieś wyczytałam...ale nie wiem co i jak :roll:

A ja zachorowałam na palisandra :oops: nawet miałam zrobić szafę w hallu całą białą ze wstawką w środku z palisandra ale chyba sobie daruję..bo ceny zabijające i czas też ...ale chyba szafki pod tv i stolika nie odpuszczę :roll: do merbau chyba będzie pasował? :roll:

Witaj Mikopiko! :D

A wiec planuje kuchnie w palisandrze w polaczeniu z bialymi szafkami na polysk.... Na razie mam jedynie probke tego, z czego beda szafki.

Smiem twierdzic, ze jest to moje zdecydowanie najwieksze szalenstwo na jakie do tej pory sie zdecydowalam - pytki do lazienki ani okno przesuwne nawet sie do tego nie umywaja.... Ale jak tylko zobaczylam probke palisandra w studio to zakochalam sie od razu i juz nic innego mi nie podobalo... :roll:

Co do tego czy pasuje do merbau, to uwazam, ze wrecz wysmienicie! :D

Jak bedziesz chciala to zrobie Ci fotke w swietle dziennym i w slonku, ale poki co wklejam to co mam:

http://img525.imageshack.us/img525/8993/img7325.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/8333/img7334a.jpg

Boższzzzz ale piękny :o :roll: już żałuję, że nie zrobiłam kuchni w palisandrze :cry: tylko w badi :roll:

Dario kolor tulipanów jest zaaaaaapiękny :wink: :lol: a co to za odmiana? :roll: nie wiem kupiła w lm w tamtym roku. Były jeszcze białe takie poszarpane boooskie :p Kupię je w tym roku

Byłam w Zarze kupiłam sobie spódnicę i bluzkę na komunię i jestem zła ... :-?

nie na zakupy tylko na mamę....zobaczyła i powiedziała, że za czarno i jak na pogrzeb :roll: ..mam to w :roll: ja tam się w ty dobrze czuję

Moja to zawsze znajdzie ale :roll:

spódniczka jest czarna z konterką z przodu a bluzka w białe paski z dekoltem w serek i gumkami po bokach jest bardzo fajna... :p Do tego butki sobie kupiłam i jestem happy :D , wydusiłam też śliwkową torebkę od męża. Zrobię sobie paznokietki i będzie git :D

To nie ja mam być tu gwiazdą :lol:

Kaśka miała fajną kieckę na komunię syna pamiętam taką grafitową :roll:

Na komuniach 80% mamusiek ma jasne garniturki bleeeee 8) :lol: :lol: Potem tego wogóle nie noszą :lol: Napewno będziesz ładnie wygladać.

Jak byłam z Kaśka w Wawie to kupiłam sobie buty. Normalnie z nóg ich mogę nie zdejmować, tak wygonde. A chodziłyśmy za butami dla Kasi :lol: :lol:

to chyba te 8)

http://shopimage.deichmann.com/de/imagesonline/produktbilder_neu/00_1161540_pp.jpg

Mam podobne, wygodne są.

A mamuni to nei umiesz odpowiedziec??? 8) Na przykład: "że też mamunia ( koniecznie mamunia z naciskiem i akcentem) jest zawsze taka miła!! Jak mamunia to robi???" Ze słodką miną i lodem w głosie. To działa. Sprawdziłam i polecam. :D

Marudzisz. Zdążycie. Kilka nocy w domu i wszystko skończone. A Ty czasu nie marnuj. Przewoź juz rzeczy. Małymi partiami ale juz to rób. Potem może byc problem. W pierwszej kolejnosci wywieź wszystkie rzeczy zimowe. Nie będa Wam już potrzebne.

:roll: szkoda gadać... :roll:
domyślam się, dlatego to trzeba powtarzać za każdym razem, stanowczo i konsekwentnie!!

dziewczyny ..zaczynam panikować....nie zdążymy :-?
no to najwyżej nei będziesz miała perskich dywanów rozłożych :wink: Może to i lepiej , ze nei wszystko na zicher będzie :roll: Po takiej imprezie szkody będą. Na 100%. Więc nie będzie ci żal, że coś tam coś tam. :roll:

Ci moi pałacowi kuzyni własnie tak mieli, komunię w prawie wykończonym domu: mieli wszystko gotowe, kuchnię, łazienki, podłogi i ścinay. Nie mieli tylko mebli w pokojach. PO komuni cyklinowali parkiet w salonie raz jeszcze :-? Dobrze, ze nie mieli mebli