DarioAS 21.04.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a, no właśnie.. tulipany.. jakie skubane mają kolor piękne , co to za odmiana gdzie ten szary, w kuchni na ścianie?? czy źle widzę taki kolorek to by idealnie pasował do tego pięknego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.04.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mario 31 czy Ty masz coś z palisandra? Właśnie gdzieś wyczytałam...ale nie wiem co i jak A ja zachorowałam na palisandra nawet miałam zrobić szafę w hallu całą białą ze wstawką w środku z palisandra ale chyba sobie daruję..bo ceny zabijające i czas też ...ale chyba szafki pod tv i stolika nie odpuszczę do merbau chyba będzie pasował? Witaj Mikopiko! A wiec planuje kuchnie w palisandrze w polaczeniu z bialymi szafkami na polysk.... Na razie mam jedynie probke tego, z czego beda szafki. Smiem twierdzic, ze jest to moje zdecydowanie najwieksze szalenstwo na jakie do tej pory sie zdecydowalam - pytki do lazienki ani okno przesuwne nawet sie do tego nie umywaja.... Ale jak tylko zobaczylam probke palisandra w studio to zakochalam sie od razu i juz nic innego mi nie podobalo... Co do tego czy pasuje do merbau, to uwazam, ze wrecz wysmienicie! Jak bedziesz chciala to zrobie Ci fotke w swietle dziennym i w slonku, ale poki co wklejam to co mam: http://img525.imageshack.us/img525/8993/img7325.jpg http://img9.imageshack.us/img9/8333/img7334a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mam podłogę Palisander Eggera ale zwykła panele wiec nawet nie porównuję do drewna naturalnego ale można zobaczyc kolorystykę i usłojenie palisandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Boższzzzz ale piękny już żałuję, że nie zrobiłam kuchni w palisandrze tylko w badi Dario kolor tulipanów jest zaaaaaapiękny a co to za odmiana? nie wiem kupiła w lm w tamtym roku. Były jeszcze białe takie poszarpane boooskie Kupię je w tym roku Byłam w Zarze kupiłam sobie spódnicę i bluzkę na komunię i jestem zła ... nie na zakupy tylko na mamę....zobaczyła i powiedziała, że za czarno i jak na pogrzeb ..mam to w ja tam się w ty dobrze czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 W krajach Wschodu kolor biały jest kolorem żałoby więc ja bym sie tym wogóle nei przejmowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Moja to zawsze znajdzie ale spódniczka jest czarna z konterką z przodu a bluzka w białe paski z dekoltem w serek i gumkami po bokach jest bardzo fajna... Do tego butki sobie kupiłam i jestem happy , wydusiłam też śliwkową torebkę od męża. Zrobię sobie paznokietki i będzie git To nie ja mam być tu gwiazdą Kaśka miała fajną kieckę na komunię syna pamiętam taką grafitową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Na komuniach 80% mamusiek ma jasne garniturki bleeeee Potem tego wogóle nie noszą Napewno będziesz ładnie wygladać. Jak byłam z Kaśka w Wawie to kupiłam sobie buty. Normalnie z nóg ich mogę nie zdejmować, tak wygonde. A chodziłyśmy za butami dla Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja też kupiłam sobie takie buty , że szok włożyłam na nogę (a byłam w adidasach ..jak zwykle ) i tak wygodnych to chyba nie miałam a na obcasie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja miałam brązową kieckę, mówię Ci odjazd Maylandzia ma rację, reszta beżowe kompleciki Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Moje też a autem jeżdże Wogóle to tak sa wygodne i tak mi się podobaję, ze jak je zakładam to odrazu lepiej się czuję Babie to wiele do szcześcia nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.04.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja też kupiłam sobie takie buty , że szok włożyłam na nogę (a byłam w adidasach ..jak zwykle ) i tak wygodnych to chyba nie miałam a na obcasie są ja tez kcem takie pokazuj szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie przejmuję się tym , że b ędę wyglądać źle bo będę wyglądać dobrze tylko tym, że zawsze jakiś głupi tekst usłyszę ...ale to już inny temat Co do butków tokupiłam w deichmanie - kolekcja 5 avenue może je znajdę w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 to chyba te http://shopimage.deichmann.com/de/imagesonline/produktbilder_neu/00_1161540_pp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 te jeszcze mierzyłam ale były już twardszehttp://shopimage.deichmann.com/de/imagesonline/produktbilder_neu/00_1165528_pp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Miko Mam bardzo podobne do tych czerwonych Różnica polega na tym, że moje nie mają tego paseczka przy pięcie a tak to niemalże to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Chyba sobie jeszcze i te kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 to chyba te http://shopimage.deichmann.com/de/imagesonline/produktbilder_neu/00_1161540_pp.jpgMam podobne, wygodne są. A mamuni to nei umiesz odpowiedziec??? Na przykład: "że też mamunia ( koniecznie mamunia z naciskiem i akcentem) jest zawsze taka miła!! Jak mamunia to robi???" Ze słodką miną i lodem w głosie. To działa. Sprawdziłam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 szkoda gadać... dziewczyny ..zaczynam panikować....nie zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Marudzisz. Zdążycie. Kilka nocy w domu i wszystko skończone. A Ty czasu nie marnuj. Przewoź juz rzeczy. Małymi partiami ale juz to rób. Potem może byc problem. W pierwszej kolejnosci wywieź wszystkie rzeczy zimowe. Nie będa Wam już potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 szkoda gadać... domyślam się, dlatego to trzeba powtarzać za każdym razem, stanowczo i konsekwentnie!! dziewczyny ..zaczynam panikować....nie zdążymy no to najwyżej nei będziesz miała perskich dywanów rozłożych Może to i lepiej , ze nei wszystko na zicher będzie Po takiej imprezie szkody będą. Na 100%. Więc nie będzie ci żal, że coś tam coś tam. Ci moi pałacowi kuzyni własnie tak mieli, komunię w prawie wykończonym domu: mieli wszystko gotowe, kuchnię, łazienki, podłogi i ścinay. Nie mieli tylko mebli w pokojach. PO komuni cyklinowali parkiet w salonie raz jeszcze Dobrze, ze nie mieli mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts