Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Dzięki dziewczyny :p

Tort wirtualny

http://lnx.amorysalsa.it/gallery/d/11586-1/la+torta.jpg

świętowania nie ma...

dostałam różyczki miniaturowe w doniczce od męża i ma dojść aparat..już idzie :p

dobrze, ze nie perfumy bo to standardowy prezent.

Ogrodzenie nas wykończy cenowo ..na koncie jakieś resztki...chyba na kostkę to nie będzie :roll:

kupiliśmy 20 tuj , zasadziliśmy, a czy się przyjmą? :roll: kto to wie :roll:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jaka robota :roll:

:roll:

knajpę znaleźliśmy i nie będziemy się z tym bujać

na szczęście 5 minut od kościoła więc nie ma sprawy

byliśmy dzisiaj w ikei i kupiliśmy mammuta dla młodego - łóżko w poniedziałek kupimy , dla starszegop mamy łóżko.

Jeszcze musimy od tego Twojego zamówić materace

Jak one się czują u Ciebie po roku użytkowania?

Mam dyskopatię i muszę mieć twardziocha dobre będą? :roll:

Miko ten mój z kokosem (as Vegas jak dobrze pamietam) sprawuje sie rewelacja. NIC sie z nim nie dzieje. Jest taki jaki byl.Idealny. Nie zamieniłabym go na inny. Super sie na nim śpi. Zarówno j jak i mąż i córka jesteśmy zadowoleni :lol: Córce kupiłam tańszy u innego dostawcy. Do niczego. Należałoby go już wymieniać. A ona chce taki jak nasz bo mówi, ze jej sie super na nim śpi. :roll: Zarówno sprężyny jak i sam pokrowiec sprawują sie bardzo dobrze. Naprawdę, wogoł nie widzę na nim tego roku użytkowania.

to super :D

będę u niego kupowała

a co do przeprowadzki to my się tam nigdy nie przeprowadzimy :roll:

ja już nie mam siły gadać, zwracać uwagę, krzyczeć , obrażać się, napominać, płakać ..........

mam to w dupie :evil: dokładnie tak jak napisałam :evil:

od dziś mam wszystko w dupie :evil:

za nikogo się nie wstawiam..nic nie widzę... jestem neutralna i rżnę głupa.. bo to chyba wszyscy lubią :roll: fałszywą dobroć itd .... jestem wkurw jak nie wiem co :evil:

z siekierą do mnie nie podchodź :evil:

małżeńska miłość, wsparcie.... :roll: chyba kuźwa w romansach :evil:

idę po piwo :evil:

Wiecie co, niedawno slyszalam taka rozmowe pani, ktora przyszla na paznokcie do salonu mojej kolezanki: ja uznaje tylko komunie w domu, bo to jest przezycie religijne... U nas bedzie na przyjeciu 55 osob... :o :o :o :o :o :o :o :o :lol:

:o ja pierniczę :roll:

u nas tylko 16 będzie a ja latałam i mailowałam , żeby coś znaleźć..co dziwne szukałam już we wrześniu i nic nie mogłam znaleźć w pobliżu... ale jakoś mi się udało ..nie wiem jakim cudem :roll:

Jak na początku nie znalazłam to sobie pomyślałam ..jakoś to będzie :roll: ale im bliżej była data aprace kuźwa :evil: w domu słabo się posuwały to zaczęłam rzeźbić...nawet 35 km nie było dla nas straszne :lol: ale się udało :D

Wiecie co, niedawno slyszalam taka rozmowe pani, ktora przyszla na paznokcie do salonu mojej kolezanki: ja uznaje tylko komunie w domu, bo to jest przezycie religijne... U nas bedzie na przyjeciu 55 osob... :o :o :o :o :o :o :o :o :lol:

:o ja pierniczę :roll:

u nas tylko 16 będzie a ja latałam i mailowałam , żeby coś znaleźć..co dziwne szukałam już we wrześniu i nic nie mogłam znaleźć w pobliżu... ale jakoś mi się udało ..nie wiem jakim cudem :roll:

Jak na początku nie znalazłam to sobie pomyślałam ..jakoś to będzie :roll: ale im bliżej była data aprace kuźwa :evil: w domu słabo się posuwały to zaczęłam rzeźbić...nawet 35 km nie było dla nas straszne :lol: ale się udało :D

Laska w domu robi to male, skromne przezycie religijne, bo na knajpe by zbankrutowala. :roll:

Ciesz sie, ze Cie to ominie i nie nakrecaj sie. :wink:

Miko, idz po to piwo i nie denerwuj sie. Szkoda, ze nie ma Ducha, bo by jakis dowcip opowiedzial. :roll: :roll: :roll:

jak mam się nie denerwować :roll:

jak siedzi to koło mnie i stuka w drugiego kompa :roll: pracę magisterską pisze :roll: a niech se piszę ..idę po piwo :evil:

A co bys chciala? :roll: :roll: :roll: Ja tam prace naukowa popieram jak najbardziej. Wrzuc na luz. :roll:

jak jush to knury jak jush to knury 8) lebo wieprze...na poprawe humoru Miko :)

Przychodzi królik do apteki:

- Viagrę poproszę...

- Ale, króliczku, dla ciebie Viagrę ? A po ch...!

- Noo... po Viagrze staje, tak?

- Oj królik, królik - staje w sensie "podnosi się" a nie "zatrzymuje"...