mikopiko 29.04.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dzięki dziewczyny Tort wirtualny http://lnx.amorysalsa.it/gallery/d/11586-1/la+torta.jpg świętowania nie ma... dostałam różyczki miniaturowe w doniczce od męża i ma dojść aparat..już idzie dobrze, ze nie perfumy bo to standardowy prezent. Ogrodzenie nas wykończy cenowo ..na koncie jakieś resztki...chyba na kostkę to nie będzie kupiliśmy 20 tuj , zasadziliśmy, a czy się przyjmą? kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Miko najlepszego! http://img118.imageshack.us/img118/5506/zenflowerbouquet7298351.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mikuś, zdrówka i rychłej bezproblemowej przeprowadzki Ci zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ale pyszny torcik w końcu będziesz miała aparacik super różyczki czerwone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Zaszalałam z lustrzanką no i teraz się bawię łeb mi pęka , potrzaskałam się ze swoim i nie mam zamiaru się do niego odzywać...faceci to jakiś inny gatunek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 no inny 8 dni Jak robota? kiedy graty przewozicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 jaka robota knajpę znaleźliśmy i nie będziemy się z tym bujać na szczęście 5 minut od kościoła więc nie ma sprawy byliśmy dzisiaj w ikei i kupiliśmy mammuta dla młodego - łóżko w poniedziałek kupimy , dla starszegop mamy łóżko. Jeszcze musimy od tego Twojego zamówić materace Jak one się czują u Ciebie po roku użytkowania? Mam dyskopatię i muszę mieć twardziocha dobre będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Miko ten mój z kokosem (as Vegas jak dobrze pamietam) sprawuje sie rewelacja. NIC sie z nim nie dzieje. Jest taki jaki byl.Idealny. Nie zamieniłabym go na inny. Super sie na nim śpi. Zarówno j jak i mąż i córka jesteśmy zadowoleni Córce kupiłam tańszy u innego dostawcy. Do niczego. Należałoby go już wymieniać. A ona chce taki jak nasz bo mówi, ze jej sie super na nim śpi. Zarówno sprężyny jak i sam pokrowiec sprawują sie bardzo dobrze. Naprawdę, wogoł nie widzę na nim tego roku użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wiecie co, niedawno slyszalam taka rozmowe pani, ktora przyszla na paznokcie do salonu mojej kolezanki: ja uznaje tylko komunie w domu, bo to jest przezycie religijne... U nas bedzie na przyjeciu 55 osob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 to super będę u niego kupowała a co do przeprowadzki to my się tam nigdy nie przeprowadzimy ja już nie mam siły gadać, zwracać uwagę, krzyczeć , obrażać się, napominać, płakać .......... mam to w dupie dokładnie tak jak napisałam od dziś mam wszystko w dupie za nikogo się nie wstawiam..nic nie widzę... jestem neutralna i rżnę głupa.. bo to chyba wszyscy lubią fałszywą dobroć itd .... jestem wkurw jak nie wiem co z siekierą do mnie nie podchodź małżeńska miłość, wsparcie.... chyba kuźwa w romansach idę po piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Miko, idz po to piwo i nie denerwuj sie. Szkoda, ze nie ma Ducha, bo by jakis dowcip opowiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wiecie co, niedawno slyszalam taka rozmowe pani, ktora przyszla na paznokcie do salonu mojej kolezanki: ja uznaje tylko komunie w domu, bo to jest przezycie religijne... U nas bedzie na przyjeciu 55 osob... ja pierniczę u nas tylko 16 będzie a ja latałam i mailowałam , żeby coś znaleźć..co dziwne szukałam już we wrześniu i nic nie mogłam znaleźć w pobliżu... ale jakoś mi się udało ..nie wiem jakim cudem Jak na początku nie znalazłam to sobie pomyślałam ..jakoś to będzie ale im bliżej była data aprace kuźwa w domu słabo się posuwały to zaczęłam rzeźbić...nawet 35 km nie było dla nas straszne ale się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Miko, idz po to piwo i nie denerwuj sie. Szkoda, ze nie ma Ducha, bo by jakis dowcip opowiedzial. jak mam się nie denerwować jak siedzi to koło mnie i stuka w drugiego kompa pracę magisterską pisze a niech se piszę ..idę po piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wiecie co, niedawno slyszalam taka rozmowe pani, ktora przyszla na paznokcie do salonu mojej kolezanki: ja uznaje tylko komunie w domu, bo to jest przezycie religijne... U nas bedzie na przyjeciu 55 osob... ja pierniczę u nas tylko 16 będzie a ja latałam i mailowałam , żeby coś znaleźć..co dziwne szukałam już we wrześniu i nic nie mogłam znaleźć w pobliżu... ale jakoś mi się udało ..nie wiem jakim cudem Jak na początku nie znalazłam to sobie pomyślałam ..jakoś to będzie ale im bliżej była data aprace kuźwa w domu słabo się posuwały to zaczęłam rzeźbić...nawet 35 km nie było dla nas straszne ale się udało Laska w domu robi to male, skromne przezycie religijne, bo na knajpe by zbankrutowala. Ciesz sie, ze Cie to ominie i nie nakrecaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Miko, idz po to piwo i nie denerwuj sie. Szkoda, ze nie ma Ducha, bo by jakis dowcip opowiedzial. jak mam się nie denerwować jak siedzi to koło mnie i stuka w drugiego kompa pracę magisterską pisze a niech se piszę ..idę po piwo A co bys chciala? Ja tam prace naukowa popieram jak najbardziej. Wrzuc na luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Miko walnij sobie to piwko J aznów Cię doskonale rozumię. My jesteśmy dopiero co po zgodzie, znaczy się pierdzonco sielankowo jest u nas obecnie Tydzień, dwa i ja bedę wkurwiona jak Ty dziś więc sie zrozumiemy Faceci to inny gatunek i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 po piwo nie poszłam...bo mnie głowa tak napiernicza, że szkoda gadać..... czuję się zdradzona chce mi się ryczeć..... a jutro ten jakby nigdy nic będzie się zachowywał... i znowu się rozpłynie..ale zadra u mnie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Przestan miko. Zajmij sie czyms innym, tak jest najlepiej. Chlopy im bardziej Ci na czyms zalezy, tym bardziej uciekaja. Trzeba zrobic krok wstecz, walnac banie i przeczekac az koza do woza przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ja uwazam ze trzeba sie najebac, faceci to swinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 jak jush to knury jak jush to knury lebo wieprze...na poprawe humoru Miko Przychodzi królik do apteki: - Viagrę poproszę... - Ale, króliczku, dla ciebie Viagrę ? A po ch...! - Noo... po Viagrze staje, tak? - Oj królik, królik - staje w sensie "podnosi się" a nie "zatrzymuje"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts