ms. 16.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Na dobrego fachowca można poczekać. Więźbie też to nie zaszkodzi. A u mnie preludium będzie pod koniec kwietnia, ale prawdziwe prace zaczną się po świetach majowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Na dobrego fachowca można poczekać. Więźbie też to nie zaszkodzi. A u mnie preludium będzie pod koniec kwietnia, ale prawdziwe prace zaczną się po świetach majowych. my będziemy mieć pełne deskowanie i na to papa więc na 100% nie zaszkodzi jak sobie poczekamy i gratulacje...to już zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.04.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pełne deskowanie i papa - prawie jak dach. Dwa tygodnie temu posiałam maciejkę i wczoraj wyglądała dokładnie tak jak na Twojej animacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.04.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mikopiko, to u ciebie niebawem parapetówka Wiem, wiem, że jeszcze masa pracy przed wami, ale z mojej perspektywy to już wybudowaliście dom. A okna będą za szprosami czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mikopiko, to u ciebie niebawem parapetówka Wiem, wiem, że jeszcze masa pracy przed wami, ale z mojej perspektywy to już wybudowaliście dom. A okna będą za szprosami czy bez? ze szprosami nakładanymi - tańsze...lepsze do mycia...i nie psują okna od wewn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 16.04.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hej Mikopiko u mnie ścianki dzis rosną jak grzybki....ja się cieszyć jak bobas dziś się zastanawiam nad rurkami do wody i centralnego: z miedzi czy plastiku...jak Ty będziesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hej Mikopiko u mnie ścianki dzis rosną jak grzybki....ja się cieszyć jak bobas dziś się zastanawiam nad rurkami do wody i centralnego: z miedzi czy plastiku...jak Ty będziesz mieć? a sprawdzałaś ceny? mąż mówi, że cena wyreguluje nasze marzenia w kotłowni chyba z miedzi a reszta plastik ale ...jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 16.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ...jakoś się boje tego plastiku... za to miedź kosztuje kupe kasy ...ale do tych plastikowych rur trzeba coś jeszcze dokupić jakiś wymiennik czy rozdzielnik...cholera wie ...i wtedy kasa też spora...ech...nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.04.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Hmm, mikopiko, chyba jesteś mocno zajęta, bo już druga połowa dnia, a w komentarzach żadnych nowych wpisów. Nas na miedź nie będzie stać. W dodatku dom niby mały, ale podejścia odległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 nie mam...o czym pisać.... jutro spotkanie z elektrykiem..potem hydraulikiem.. a dowiedzieliśmy się , że dachówki jak przyjdą na koniec lipca to będzie dobrze . Jak dla mnie bomba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 17.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mikopiko hop, hop gdzie jesteś? czyżby w SPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.04.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 zajrzałam tu i tam, faktycznie mocno odchudzony. A jak z odchudzaniem w realu?Ja próbowałam i wszystko byłoby dobrze gdyby nie weekendy i mąż, który świetnie gotuje.U nas ktoś się chwalił, że stracił 6 kilogramów od kiedy zasuwa na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dachówka w lipcu? toż to całkiem niedługo czas mija baaardzo szybko! ze szprosami nakładanymi - tańsze...lepsze do mycia...i nie psują okna od wewn a jakie te okna, drewniane pewnie? też bym chciała, żeby było tanio, łatwo i przyjemnie... (z tymi oknami chociaż...) pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dachówka w lipcu? toż to całkiem niedługo czas mija baaardzo szybko! ze szprosami nakładanymi - tańsze...lepsze do mycia...i nie psują okna od wewn a jakie te okna, drewniane pewnie? też bym chciała, żeby było tanio, łatwo i przyjemnie... (z tymi oknami chociaż...) pozdrowionka! drewniane tańsze szprosy okna......przemilczmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.04.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dachówka w lipcu? toż to całkiem niedługo czas mija baaardzo szybko! ze szprosami nakładanymi - tańsze...lepsze do mycia...i nie psują okna od wewn a jakie te okna, drewniane pewnie? też bym chciała, żeby było tanio, łatwo i przyjemnie... (z tymi oknami chociaż...) pozdrowionka! drewniane tańsze szprosy okna......przemilczmy ano właśnie... my będziemy mieć jednak plastki, ze szprosami naklejanymi, z obu stron, z listwą w środku, tak mi powiedzał pan od wyceny, mam nadzieję, że się nie pomylił... ale zapytam jeszcze (jak przyjdzie czas okien) czy może mogą być nakładane? zobaczymy co powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.04.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Posiedziałam chwilę, aby monitorować sprawę pokryć dachowych, ale nie zauważyłam, że jesteś, zaglądałam do twojego dziennika i widziałam, że byłaś popołudniu... No gratuluję ci tego przestoju... Jaka teraz kolejność? Okna, hudraulik, elektryk i tynki? Napisz wiecej o zmaganiach z rzeczywistoscią, jak szukacie fachowców do instalacji, z polecenia czy ogłoszenia? Właściwie to dobre wychowanie nakazywałoby zadawać ci pytania w twoich komentarzach To przeniosę się do ciebie wieczorem, O.K.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.04.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 najczęściej to fachowcy z polecenia, sprawdzeni i przetestowani ale na takich trochę trzeba czekać i wyprzedzać działania na przyszłość. Tynkarz zaklepany, elektryk też prawie, hydraulik był już na budowie , alarm obmyślany. Teraz myślimy nad architektem wnętrz bo musimy mieć rozrysowane podłogi oraz sufity. Mam już to wszystko w głowie teraz jednak potrzeba sprawnych rąk i dobrego programu coby to ładnie przedstawić, wyliczyć... a może macie jakiegoś fajnego architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.04.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Niestety koleżanka, która korzystała z usług poleconej projektantki stwierdziła, że sama już jej nikomu nie poleci Ale popytam jutro w gronie, które się niedawno wybudowało Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 20.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Mikopiko...to Ty będziesz miała jak z katalogu chałupę!!! no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts