Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na dobrego fachowca można poczekać. Więźbie też to nie zaszkodzi.

A u mnie preludium będzie pod koniec kwietnia, ale prawdziwe prace zaczną się po świetach majowych.

my będziemy mieć pełne deskowanie i na to papa więc na 100% nie zaszkodzi jak sobie poczekamy :D i gratulacje...to już zaraz :D

Hej Mikopiko :wink: u mnie ścianki dzis rosną jak grzybki....ja się cieszyć jak bobas :wink: dziś się zastanawiam nad rurkami do wody i centralnego: z miedzi czy plastiku...jak Ty będziesz mieć?

a sprawdzałaś ceny? mąż mówi, że cena wyreguluje nasze marzenia

w kotłowni chyba z miedzi a reszta plastik ale ...jeszcze nie wiem :roll:

dachówka w lipcu? toż to całkiem niedługo :)

czas mija baaardzo szybko!

ze szprosami nakładanymi :D - tańsze...lepsze do mycia...i nie psują okna od wewn :D

a jakie te okna, drewniane pewnie? też bym chciała, żeby było tanio, łatwo i przyjemnie... (z tymi oknami chociaż...)

pozdrowionka!

drewniane tańsze szprosy okna......przemilczmy :D

dachówka w lipcu? toż to całkiem niedługo :)

czas mija baaardzo szybko!

ze szprosami nakładanymi :D - tańsze...lepsze do mycia...i nie psują okna od wewn :D

a jakie te okna, drewniane pewnie? też bym chciała, żeby było tanio, łatwo i przyjemnie... (z tymi oknami chociaż...)

pozdrowionka!

drewniane tańsze szprosy okna......przemilczmy :D

ano właśnie...

my będziemy mieć jednak plastki, ze szprosami naklejanymi, z obu stron, z listwą w środku, tak mi powiedzał pan od wyceny, mam nadzieję, że się nie pomylił... ale zapytam jeszcze (jak przyjdzie czas okien) czy może mogą być nakładane? zobaczymy co powie...

Posiedziałam chwilę, aby monitorować sprawę pokryć dachowych, ale nie zauważyłam, że jesteś, zaglądałam do twojego dziennika i widziałam, że byłaś popołudniu... No gratuluję ci tego przestoju... :D Jaka teraz kolejność? Okna, hudraulik, elektryk i tynki? Napisz wiecej o zmaganiach z rzeczywistoscią, jak szukacie fachowców do instalacji, z polecenia czy ogłoszenia?

Właściwie to dobre wychowanie nakazywałoby zadawać ci pytania w twoich komentarzach

To przeniosę się do ciebie wieczorem, O.K.?

najczęściej to fachowcy z polecenia, sprawdzeni i przetestowani ale na takich trochę trzeba czekać i wyprzedzać działania na przyszłość.

Tynkarz zaklepany, elektryk też prawie, hydraulik był już na budowie , alarm obmyślany.

Teraz myślimy nad architektem wnętrz bo musimy mieć rozrysowane podłogi oraz sufity. Mam już to wszystko w głowie teraz jednak potrzeba sprawnych rąk i dobrego programu coby to ładnie przedstawić, wyliczyć... a może macie jakiegoś fajnego architekta? :roll: