kaśka maciej 03.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Miko, tylko zrealizuj te swoje postanowienia!! Ty nic nie wiesz, jesteś blondynka, potrafisz tylko spsuć Z takim szerokim uśmiechem To jest jedyna i sprawdzona metoda POLECAM GORĄCO Aha, wkurwa nie pokazuj. Wiem, że trudne, ale postaraj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 jak tam?? Wkurw minął, u nas to zazwyczaj ze trzy dni trwa ostatnio, (nie wiem czy pamiętasz ) chciałam rozwód brać i oczywiście też ryczałam.. z tej bezilności na to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 przeszło..siedzi w środku ale pamiętać i tak będę i nie zapomnę od wczoraj mamy sensacje z małym wymioty i biegunka...jakoś wyszliśmy ale ma straszne nudności coca cola, smecta i gastrolit mam nadzieję, że do niedzieli wyjdzie z tego mamy nawet skierowanie do szpitala , wczoraj nam lekarz wypisał na wszelki wypadek i dziś byłam bliska decyzji pojechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Miko, dokładnie rok temu, 3 maja mój Dawidek miał to samo... słynna grypa żołądkowa Byłam z nim nawet na dyżurze, ale dostał wówczas właśnie tylko gastrolit i smectę. colę sama dawałam Dwa dni były bardzo trudne, przelewał mi się przez rece, gastrolitu nie chciał pić, co zjadł to oddał.. trzymaj się, jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://img411.imageshack.us/img411/527/dsc00038uia.jpg http://img204.imageshack.us/img204/6997/dsc00037r.jpg http://img178.imageshack.us/img178/60/dsc00024thl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Pięknie, pięknie, moje tulipki już przekwitły, teraz czekam na czosnek Moje tujki coś słabo rosną choć chyba się przyjęly, bo są ładne, zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Pięknie, pięknie, moje tulipki już przekwitły, teraz czekam na czosnek Moje tujki coś słabo rosną choć chyba się przyjęly, bo są ładne, zielone ja też chcę czosnek , taki olbrzymi jak miała Verunia jakbym kupiła teraz to jeszcze dałoby radę wsadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 już doczytałam ...na jesieni będę sadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://www.bank-zdjec.com/foto3/6996_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Pięknie, pięknie, moje tulipki już przekwitły, teraz czekam na czosnek Moje tujki coś słabo rosną choć chyba się przyjęly, bo są ładne, zielone ja też chcę czosnek , taki olbrzymi jak miała Verunia jakbym kupiła teraz to jeszcze dałoby radę wsadzić? ja bym poczekała do jesieni moje ( wsadzane na jesień) dopiero teraz zaczynają mieć pąki. W zasadzie to dopiero jeden!! ma pąka, który lada moment się rozwinie. Reszta ma jedynie liście Zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Lepiej do jesieni zaczekać. Miło że wam się tak moje czosnki spodobały . Niestety teraz cieszą oko innych ludzi bo zostały w starym ogródku a na razie nie mam koncepcji gdzie w nowym posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 o ściągnełam myślami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Miko, jak dzieciątko?? Czyżbyś z nowym aparatem szalała?? Widzę, że i Ciebie dopadł szał ogródkowy ja tez zaczynałam od iglaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Miko, jak dzieciątko?? Czyżbyś z nowym aparatem szalała?? Widzę, że i Ciebie dopadł szał ogródkowy ja tez zaczynałam od iglaków dzieciątko słabiutkie ale nie wymiotuje Wyszłam z nim nawet chwile na dwór ale po chwili zaczął marudzić , że nóżki go bolą i chce do domku, ledwo wszedł na piętro a teraz śpi jak zabity. Obudził się głodny więc chyba będzie ok tfu tfu tfu Co do ogrodu wiesz zaczynamy dopiero .. tak powiem szczerze zaczynamy trochę zbierać ale 1. co z tego będzie kto to wie? 2. nie mamy jeszcze rozprowadzonego odpływu od rynien 3.nie mamy kasy na kostke i w tym roku nie będziemy mieć bo front ogrodzenia nas zabije/zabił 4. z dziećmi ciężko ..szczególnie z małym ale kiedyś wreszcie się pewnie z tego wygrzebiemy z nowych kwiatków dostałam hortensję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 mój chorowitek na spacerze w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 powiem tak jak KAŚKAMACIEJ chyba zaraz zmienię hasło no ja wam mówię mam nowe zdjęcie a tu normalnie zlewka idę podlać kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Miko sąsiadki córka zachorowała na tego wirusa w sobotę a w niedzielę miała komunię. Dziecko na lekach przesiedziało komunię w ławce a potem tylko szybkie życzenia i wróciła do domu leżeć a goście w knajpie imprezowali. Mieli już przekładać o tydzień komunię i w innej parafii dołączyc do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Miko sąsiadki córka zachorowała na tego wirusa w sobotę a w niedzielę miała komunię. Dziecko na lekach przesiedziało komunię w ławce a potem tylko szybkie życzenia i wróciła do domu leżeć a goście w knajpie imprezowali. Mieli już przekładać o tydzień komunię i w innej parafii dołączyc do grupy. ja spędziłąm swoją komunię w łóżku z gorączką 39,5 pamiętam tylko, ze mi oranżada smakowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts