Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Miko, tylko zrealizuj te swoje postanowienia!!

Ty nic nie wiesz, jesteś blondynka, potrafisz tylko spsuć :D Z takim szerokim uśmiechem :D :D :D

To jest jedyna i sprawdzona metoda 8) POLECAM GORĄCO 8)

Aha, wkurwa nie pokazuj. :wink: Wiem, że trudne, ale postaraj się.

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przeszło..siedzi w środku ale pamiętać i tak będę i nie zapomnę :roll:

od wczoraj mamy sensacje z małym wymioty i biegunka...jakoś wyszliśmy ale ma straszne nudności :roll:

coca cola, smecta i gastrolit :roll:

mam nadzieję, że do niedzieli wyjdzie z tego :roll: mamy nawet skierowanie do szpitala , wczoraj nam lekarz wypisał na wszelki wypadek :roll: i dziś byłam bliska decyzji pojechania :roll:

Miko, dokładnie rok temu, 3 maja mój Dawidek miał to samo...

słynna grypa żołądkowa :-?

Byłam z nim nawet na dyżurze, ale dostał wówczas właśnie tylko gastrolit i smectę.

colę sama dawałam :wink:

Dwa dni były bardzo trudne, przelewał mi się przez rece, gastrolitu nie chciał pić, co zjadł to oddał..

trzymaj się, jutro będzie lepiej :wink:

Pięknie, pięknie, moje tulipki już przekwitły, teraz czekam na czosnek :)

Moje tujki coś słabo rosną :roll: choć chyba się przyjęly, bo są ładne, zielone :roll:

ja też chcę czosnek , taki olbrzymi jak miała Verunia :roll: jakbym kupiła teraz to jeszcze dałoby radę wsadzić? :roll:

ja bym poczekała do jesieni :roll: moje ( wsadzane na jesień) dopiero teraz zaczynają mieć pąki. W zasadzie to dopiero jeden!! ma pąka, który lada moment się rozwinie. Reszta ma jedynie liście :roll:

Zrobię zdjęcie.

Lepiej do jesieni zaczekać. Miło że wam się tak moje czosnki spodobały :D . Niestety teraz cieszą oko innych ludzi bo zostały w starym ogródku a na razie nie mam koncepcji gdzie w nowym posadzić

Miko, jak dzieciątko??

Czyżbyś z nowym aparatem szalała??

Widzę, że i Ciebie dopadł szał ogródkowy :wink:

ja tez zaczynałam od iglaków :lol: :lol: :lol:

dzieciątko słabiutkie ale nie wymiotuje

Wyszłam z nim nawet chwile na dwór ale po chwili zaczął marudzić , że nóżki go bolą i chce do domku, ledwo wszedł na piętro :roll: a teraz śpi jak zabity.

Obudził się głodny 8) więc chyba będzie ok :roll: tfu tfu tfu

Co do ogrodu :roll: wiesz zaczynamy dopiero .. tak powiem szczerze zaczynamy trochę zbierać ale

1. co z tego będzie kto to wie?

2. nie mamy jeszcze rozprowadzonego odpływu od rynien :roll:

3.nie mamy kasy na kostke i w tym roku nie będziemy mieć bo front ogrodzenia nas zabije/zabił :-?

4. z dziećmi ciężko ..szczególnie z małym :lol:

ale kiedyś wreszcie się pewnie z tego wygrzebiemy :lol:

z nowych kwiatków dostałam hortensję :D

Miko sąsiadki córka zachorowała na tego wirusa w sobotę a w niedzielę miała komunię. Dziecko na lekach przesiedziało komunię w ławce a potem tylko szybkie życzenia i wróciła do domu leżeć a goście w knajpie imprezowali. Mieli już przekładać o tydzień komunię i w innej parafii dołączyc do grupy.

Miko sąsiadki córka zachorowała na tego wirusa w sobotę a w niedzielę miała komunię. Dziecko na lekach przesiedziało komunię w ławce a potem tylko szybkie życzenia i wróciła do domu leżeć a goście w knajpie imprezowali. Mieli już przekładać o tydzień komunię i w innej parafii dołączyc do grupy.

ja spędziłąm swoją komunię w łóżku z gorączką 39,5 :) pamiętam tylko, ze mi oranżada smakowała...